גבר בעידן המודרני

שיר 11

New member
גבר בעידן המודרני

הוא צעיר יחסית.... חינכו אותו הורים שהיו ילדי פרחים... כשהוריו היו בגילו, אמא שלו שרפה תחזיה והאבא עישן חשיש היו בעד אהבה ולא מלחמה לא הסתפרו, שערם התנופף ברוח אהבו את הטבע, בילו בקומונות, שמעו את ג'ניס ג'ופלין, חיפושיות, אמהות ואבות ועוד... נולד להם פרח של ילד, והוא צמח אל העידן המודרני נהיה גבר!!! היום הוא בן 25-30 נהיה אורח קבוע במספרה עושה תספורת, צובע את שערו קונה שמפו ומרכך לשיער שם קרם לחות לפנים עגילים באוזן, בגבה, בסנטר ובכל מקום אפשרי מבקר בחנויות בגדים ומודד בעצמו... מבלה מול המראה שעות.. עבר את כל הבגרויות והיה בהודו, נפאל, תאילנד עשה מדיטציה, למד שיאצו, קונג פו ועוד למד איזו תורה או שניים במיסטיקה וקבלה הוא קצת ביישן האישה שאיתו בקשה ממנו חברות, הזמינה אותו לרקוד, מתחלקת אתו בהוצאות הבילוי.. הוא אוהב ילדים את ילדיו הכי הכי מוריד את הזבל עושה קניות אבא נהדר ומאהב נפלא.. ברור לו שהיא יוצאת לעבודה ועושה קריירה בדיוק כמוהו אז העולם שייך לצעירים??????????????

שיר 11

New member
ושכחתי שצריך

להפשיט אותו ולמצוא טאטו איפה שהוא בגופו...

שיר 11

New member
לבשל?

הוא לא יודע אבל גם הא לא הם אוהבים פיצה, שניצל, צ'יפס, נקניקיות והרבה קטשופ... והכי הכי הם אוהבים לאכול אצל אמא או במסעדות

אלמרה

New member
טוב הנה כעניין בישול ... פרק מספרי.

אתם כאן לפחות קראו ת'קובץ... תגובותיכם תתקבלה בשמחה.

אלמרה

New member
שיר11 השיר הזה הוא השיר האולטימטיבי

יש רק שיר אחד יותר ממנו - כבר אמרתי לכל העולם והוא בן מילה אחת: "בוא".

אלמרה

New member
יש שירים בהמון מקומות.

בציבור רוצה לשיר? אין בעיה: יש אתר שירונים אחד ושני ... ויש עוד רבים. ויש.... התכנסות פרטית מתוכננת ב"זולה" בלי נדר וכאן נשיר בציבור... ועוד איך. אבל... עוד מוקדם.

אש אש

New member
רוצה להיות סולנית../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

ושתיהיה לי להקת גברים:)
אש.

אלמרה

New member
תודה...

רגשות הם צד חזק ודומיננטי אצלי... וברגע זה שרה לה ריטה ברדיו את השיר "הכניסיני תחת כנפך" - חיים נחמן!!!

אסקורט

New member
נדמה לי שזה שיר...

נדמה לי שזה שיר על מישהו שלא יודע מה זאת אהבה ומבקש שינחמו אותו בתחליפים כגון אהבת אם ואחות... מקווה שאתה יודע מהי אהבת אם, מהי אהבת אחות וגם מהי אהבת אישה שאינה אמך ואינה אחותך...

אלמרה

New member
השיר של ריטה?

אני מאזין למנגינות ופחות שומע מילים של שירים... אבל אכן אהבת אם היתה מנת חלקי ועד עצם היום הזה. אהבת אחות נו מילא.. היא זו שקבלה ממני אהבה כאח הבכור... אהבת אישה??? איייי... אייייי... כן... היא צריכה להיות לא אימי ולא אחותי... בעיה שאני לומד לפתור בימים אלה.

למעלה