גבר בעידן המודרני

s h o o s h a

New member
../images/Emo45.gif בהחלט

"כל אחד מהצדדים בקשר מחוייב קודם כל לאושרו האישי" חושבת שבלעדי 'כלל זהב' זה לא יתכן קשר. מסכימה לחלוטין וכל מילה נוספת מיותרת.

spectacular

New member
../images/Emo45.gifבכל קשר יש מחויבות מסוימת,

המחויבות נקבעת על ידי בני הזוג, את צודקת בהחלט, זוג מסוים יחליט שהמחויבות שלו היא למשל נאמנות מינית, ולזוג אחר המחויבות תהיה למשל, גם לחיות חיים משותפים מבחינה כלכלית, יש בעיה עם הגדרות ומילים שכל אחד אומר ומתכון למשהו אחר, בדרך כלל כשאומרים "קשר מחייב" הכוונה היא לכל החבילה, חיים משותפים,(חתונה?),נאמנות, שיתוף כלכלי,וכולי... וכמובן שזאת לא האפשרות היחידה להתחייב,

מסכימה איתך

כי כל קשר צריך להיות מבוסס על תאום והסכמה על הרצונות של כל אחד מהשותפים. מסכימה גם כי כל קשר צריך לחיות את ההווה שהרי אף אחד מאיתנו אינו יודע מה יהיה מחר. הקשר האידאלי בעיני הוא בחירה של כל יום מחדש להיות שם בגלל שאני רוצה לא בגלל שאני צרכה ולשם כך איני זקוקה להסכמים וקפריזות אף פעם לא היו התחום שלי מאמינה שאותו אחד שאבחר בו והוא בי מהמקום בו אין מובן מאליו כי אם שימור וטיפוח הקשר ידע גם לסיים אותו באהבה

spectacular

New member
הכי חשוב

לדעת לסיים, כל דבר באהבה, לפעמים מוות זה הסיום נפשי או פיזי. אין לי שום הגדרות לגבי מה זה קשר מחייב, אני הולכת אחרי הלב בעיקר, ומתוך מודעות מלאה,

../images/Emo45.gif

בודאי שאין לך הרי אי אפשר להגדיר רגש... ומחוייבות לקשר נמצאת שם לדעתי (בתחום הרגש) שום דף, הסכם,טבעת או לא יודעת מה לא יכול לחייב רק אם מרגישים מחוייבים לקשר כן כן גם אני... |ניצת בעקבות ליבה|

אש אש

New member
אחרי הלב ומתוך מודעות מלאה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

הוא לא עובד,לפעמים מהמר נורא מופנם בקושי מתקשר ניסגר והתכווץ מחשש לכאב נוסף יש בו משהו אמיתי,הוא אומר לי שזה לא עובד אבל אני??? הולכת בעיקר אחרי הלב ומתוך מודעות מלאה הקצנתי להוכיח את ההתיפיפות של המילים של כולנו מודעים עם תובנות אבל כולנו פה ביחד חברה לו הייתה בנו מודעות לעולם לאור השמש,לא היינו יושבים מול אור מסך איתכם סליחתי.

אש אש

את כל כך צודקת רק ש... לפחות אני מעדיפה להיות מחוץ למסך הזה לגעת בחיים בכל הכח ומה הוא לי? (המסך) תחליף לטלויזיה עיסוק בזמן פנוי כשנמצאת לבד בד' אמותי כל דבר אחר מושך וממלא אותי הרבה יותר... לא מופנמת לא מסתגרת ליבי פתוח ואף יותר מזה קורא רוצה אהבה עכשיו |נו אם היה אפשר אז גם רגע לפני|

spectacular

New member
אני מבינה מה את אומרת

וזה נכון, להיות בכאב בתוך הקשר ולאמר אבל "אני הולכת אחרי הלב" זה באמת אומלל, כי הלב כואב במקום הזה שתארת, אנסה להסביר למה התכונתי, אני הולכת למקום ששם הלב מרגיש טוב, אל המקום שיש בו אהבה ורוך ואכפתיות, ומתרחקת ממה שגורם לי להרגיש רע, אין סיכוי שאני אגיד "אבל אני אוהבת אותו" ואגיש את הלחי השניה,כקרבן, אני קודם כל אוהבת את עצמי,ולכן אני שואלת את הראש וגם את הלב, וחשוב לי לשמוע את הלב, כי רק הלב שלי יכול להגיד לי מה טוב בשבילי, הראש לפעמים מושפע מדיעות רבות ושונות וקשה להחליט מה הנכון לי, זה השלב שבו אני מנסה להתעלם מכל האינפורמציה שמסתובבת לי בראש, ורוצה לשמוע רק מה הלב אומר,או שאולי זאת הבטן או הפופיק... לשבת מול אור המסך, לא בא במקום חיים אמיתיים ולא וירטואלים, בשבילי, אני לא מפספסת את אור השמש שמגיעה לכאן בתיקצוב, וגם בגשם ובאפור אני חיה חיים פעילים ומלאים, אני מוצאת את התקשורת הוירטואלית כמענינת , וכיף לי "לדבר" עברית ובאוירה ישראלית ,

אלמרה

New member
את האור המבצבץ בינות לעננים האפורים

אני כל כך גאה בתרומתך להבהרות של הנושאים הנדונים ויותר מכל על כי את משתפת אותנו בלבטייך מנסיונך האישי! זה כל כך שונה ודוקא אמין בעיני. דברי איתנו חופשי! בשביל זה אנחנו כאן. כיף לדבר איתך טל!

spectacular

New member
בוקר טוב ונהדר לך,../images/Emo42.gif

ולכולם, שבוע חדש מרתק ומסעיר לכולכם.

למעלה