גבר בעידן המודרני

אסקורט

New member
אני חושבת שנחמן יתהפך בקיברו

מהכינוי "השיר של ריטה"... הי, קצת כבוד למשוררים ולמילים!!!

אש אש

New member
הוא כל כך ביישן......שהוא בא אליה..

מתלהב מהבלונד מהקעקועים שעל השיזוף טוען שהיא סקסית בטירוף והוא בקטע של מבוגרות שיודעות את ההבדל....

שיר 11

New member
גם זה נכון

משום מה, יותר ויותר גברים בעידן המודרני אוהבים אותן מבוגרות

אלמרה

New member
באמת? מבוגרות? אולי "בשלות"?

ואם תשאלי אותי באופן אישי? חחחח... לא אגלה... הגיל שלך למשל עבורי מהווה אתגר עצום. הפרש הגילים בינינו מעל 20 שנה! וזה נשמע - טירוף, נכון? מה שלא יהיה - זה אתגר. ולדעתי לא מבוטל על הסף ולא בלתי אפשרי. למען הגילוי הנאות: הייי אתם!! אל תפתחו כאן במסכת שמועות - אין לי ולשיר11 שום רומן סודי או גלוי.. הדיון כאן הוא במישור העקרוני בלבד.

../images/Emo6.gif

לא יודעת אם מבוגרות או בשלות אבל לא פעם יוצא לי להדוף גברברים הגילו של בני הבכור שמבטיחים לי את הקשת בענן ואני מעדיפה לא מגלה

אש אש

New member
ראית צעירה בשלה?

ממי בשלות זה ההורמונים שלנו שמשתוללים עם הגיל.

אלמרה

New member
כן, ספרו לנו מחוויותיכן מול ....

ביישנים וחובבי מבוגרות (או צעירות....) ומה בעצם צריך לדעתכן גבר בעידן הנוכחי כדי להתגבר על ביישנותו... (בצעירותי סבלתי מאוד מהחשש לסרוב, לא יכולתי לסבול מחשבה אודות בקשת חברות שלא תיענה ולהיתקל בסרוב). ונו מה לעשות אם באמת יש הפרש גיל בין בני הזוג? (גם גדול? עד כמה גדול נחשב עדיין "בסדר"? ישנה בכלל מגבלה?) מה של יהיה אני בעד קעקוע יפה בתחתית ובשיפולי הגוף... פופיק עטור פירסינג - ממש עושה לי את זה... האם יש משמעות לגודל הפער? האם משנה מי צעיר יותר?

לומר כן בפה מלא

תהיה הכללה גסה ובכל זאת פער גדול מדי לי אישית לא מסתדר בעבר גם גברים בני גילי נראו לי ילדותיים כנראה שעם הגיל הפערים נסגרים ובכל זאת חושבת למשל שלגבר בן 30 לא יהיה בדיוק מה להציע לי...

רות 2

New member
עם הגיל....לומדים ת'תרגיל

עם הגיל הפערים תלויים במי שמולך.. יש גברים שמבחינת הגיל יכולים להיות "אבא שלך" אך מבחינת "הראש" העינין וההתענינות בתחומים משותפים הגוף ..הסקס.. ויש גברים בדיוק בגילך..וזקנים טרח, "בראש" וכו... ויש ממממממ גברים צעירים...ניצת יודעת איך רות אוחבת אותם בתמונות.. מספיק טובים לבילוי של כמה לילות+... אבל יש מקרים שהוא מתאימים גם למערכת יחסים שלמה...תלוי באופיו לעיתים יותר מאשר נסיונו אבל אין מה לעשות עם הגיל באים גם "דרישות" שונות בתכלית ממה שהיו דרישות שני הצדדים בעבר.... לגבי סטטוס של גרושים למשל...יהה חשוב לדעת אם "הצעיר" הזה חווה הורות למשל...

שיר 11

New member
מסכימה איתך רות2 לחלוטין

הפער לא תלוי בגיל, אלא ב"ראש"... יכול להיות חיבור נהדר ומדהים עם גבר מבוגר ממני או צעיר ממני, זה תלוי הרבה באופי ובאישיות שהגבר מקרין לי, ובמשיכה ההדדית בין שנינו. כשהוא עומד מולי, אני לא רואה גיל, אני רואה גבר. ואם אופיו ואישיותו נראים לי ואני נמשכת.... אז אני שם.

נראה לי שיש כאן

התממות מה בנות... האם הייתן יוצאות עם בחור בן 20? בונות איתו קשר????

רות 2

New member
ניצתוש ...

"עם הגיל באים גם "דרישות"..כמו למשל עניין ההורות... יש כאן עניין של טעם... מואאאא מיתממת... מואאאא....תביא הנערים שירקדו לפניי... ומראה חיצוני...יהיה לו מקום.. .משיכה מנטלית..אינטלקטואלית ומינית גם יהיו להם מקום..ולא רק לגיל.... יאללללללה תוציאי מהבוידם שלך איזה תמוננננה יפה לפני שרותיוצאת וממשיכה בעמלה

רות 2

New member
שאני" אמות"......

(עוד כמה שנים טובות........)עך ה.... הם יפים התמונות במחסן שלך....יש שם גם על אמת... כמו במחסן של קונן..

עזבי אותך ממחסנים רות

את עולם האשליות נטשתי מזמן חיה יום יום במציאות ולא... הם לא עושים לי את זה הדוגמנים

למעלה