גבר כבן 50 ששוכב עם נערה בת 18

רעות1102

New member
מסתבר שבמסגרות בהן יש רק גברים, בצבא, בבית

הכלא, בפנימיות לבנים, השובניזים הגברי מכוון נגד גברים, המאויימים גם מינית. חיילים צעירים מכונים בידי הותיקים מהם "בשר טרי" והם עוברים מסכת של השפלות והתעללויות. לאט לאט מגלים שגם בנים נופלים קורבן לגילוי עריות בעיקר ע"י גברים, להתעללות מינית של רבנים/אנשי כמורה.

ולכן המסקנה צריכה להיות כזו: המתעללים במרבית המקרים הם גברים. קורבנותיהם הם גם נשים וגם גברים.

מאוד מתאים לחברה כוחנית בה כל דאלים גבר וכל ממזר מלך.

פלונטר3

New member
זה כל כך נכון

בסביבה שיש גברים בלבד, ללא נשים.
הגברים החלשים והעדינים יותר הופכים להיות הקורבן "הנשי" של אותם גברים מטרידים.

שירות של 3 שנים בגולני וראיתי את זה בשוטף, בטירונות, באימון מתקדם, במסלול, ובפלוגה הוותיקה !!
מדי פעם עולים משם התעללויות בחיילים לתקשורת, אבל זה כלום !!! ממש כלום !! לעומת מה שבאמת קורה שם - הייתי שם ואני יודע טוב מאוד מה הולך שם !

מהתעללות נפשיות ופיזיות כאשר מכריחים את חייל מסכן לאכול את ארוחת צהריים שלו בתנוחת כלב על ארבע כאשר יש לו שק חול על הגב, כל חטאו היה שהוא לא הכין את הקפה כמו שהוותיקים רצו, ועד גידופים וקללות מיניות והשפלות.
ההשפלות וההטרדות האלו ממש אבל ממש לא מכינות אותו למלחמה..

פלונטר3

New member
ההיתרון של המתעללים בגברים

שהם יודעים שגברים לא מסוגלים לבכות ולשתף רגשות.
רובנו הגברים פשוט לא יכולים לשתף רגשות (ואיני מדבר על רגשות של גבר לאישה אלא על שיתוף רגשות של כאב, בכי ועצבות),

אני לא יודע אם זה הטסטוסטרון שלנו שגורם לזה או שכך בגלל שכך חינכו אותנו מלידה שאסור לגברים לבכות.
אך יש לזכור שעצם זה שמרבית הגברים מתקשים לשתף רגשות, לא אומר שאין לנו רגשות.

גבר לא יכול מטבעו ללכת למ"פ שלו ולבכות לו שחייל אחר אמר לו שהוא יכניס לו את הכת לתחת,
אנחנו לא מסוגלים לעשות זאת, זו נכות אבל זה אנחנו.

תוך כדי שאני כותב מילים אלו אני נזכר בעוד ועוד התעללויות, כמו למשל 2 חיילים ששמרו איתי, אחד מהם החליט לשלוף את האיבר שלו ולהשתין על המכנסים שלבשתי כאשר שניהם צוחקים.
התרחקתי ממנו והוא רץ אחרי והמשיך.
זה היה בטירונות, גבר לא מסוגל ללכת ולספר את זה אלא רק פשוט לתת מכות לאותו חייל אם הוא מספיק חזק. מה שאני לא יכולתי לעשות ובטח לו נגד שניהם, ולכן שמרתי את זה בבטן.

meidadc

New member

רעות1102

New member
לא הייתי מכנה אותם גברים "חלשים", אלא במונח

האנגלי: "גבר עדין", ג'נטלמן, בניגוד לזכר השובניסט. הם לא "חלשים" הם פשוט מסתייגים משימוש באלימות. ואין לכך גם שום קשר לנטיה מינית. כי הטרדה מינית ואונס אין להם ולא כלום עם משיכה מינית והעדפה מינית, אלה פעולות של שליטה והכנעה (כפי שקיים גם בין כלבים, בהם זכר אלפא יבטא דומיננטיות על ידי זה שהוא עולה על זכר אחר, או נקבה אלפא העולה על נקבה אחרת)

הגברים העדינים, הלא אלימים, הלא שובניסטים, הלא מצ'ואיסטים, הלא מיליטריסטים, הנוהגים בכבוד בנשים (ובכל אדם באשר הוא אדם, בכלל זה בפלסטינים), הם הגברים שכל אמא, הרוצה באושר בנותיה, מעדיפה אותם כבני זוגן (של בנותיה). אלה הם גברים בעיני. הם בני זוג מכבדים, שוויוניים, אבות מסורים ועדינים לילדיהם. אלה הגברים הפמיניסטים, שכל הנשים הפמיניסטיות מחפשות בנרות. גאה בכך שחינכתי את הבנים שלי להיות כאלה.

כל השאר הם זכרים שובניסטים. כי להיות גבר זה קודם כל להיות בן אדם.

חבל שגברים כאלה הם במיעוט מבוטל בחברה הישראלית.

אכן, חבל מאוד

לא סתם אני מוגדרת כבר שנים רבות כ"רווקה עם 40 חתולין" בדיוק בגלל הקושי במציאת הזוגיות המתאימה.

ענבאך

New member
מי אמר שזה לא?

צבא בנוי על זה שמדובר בילדים שהאישיות שלהם לא התפתחה לגמרי עד הסוף, וקל יותר לשכנע אותם לעשות פשעים בשם המולדת...

ענבאך

New member
אם אתה רוצה,

יש לי הרבה חומר בנושא, בדיוק סיימתי סמינר בנושא שעוסק בזה. אז שלח לי הודעה.

מצטערת לשמוע על ההטרדות שחווית בצבא, ומצטערת עוד יותר שזה חולף מתחת לעיניים של חברי הפורום.

רעות1102

New member
ברבות ממדינות העולם אדם נחשב לילד עד גיל 21

עם תום ההתפתחות המנטלית, הרגשית והפיזיולוגית. בגיל 18 הצעירים, צעירים מדי ולא בשלים לא פיזיולוגית ולא מנטלית. חוסר בשלותם המנטלית הופכת אותם לנוחים יותר למניפולציות ונכונים יותר להסתכן. מבחינה זו הם כחומר ביד היוצר של מפקדיהם. ולכן זה לא מוסרי בעיני שמגייסים אותם לצבא בגיל 18. מבגרים אותם באופן מלאכותי כשמוחם עדיין מוח של ילד. ומלחמה היא לא משחק ילדים.

אדם נוסף המערער על הגיל הצעיר של הגיוס ומעדיף להעלותו לגיל 21 הוא רן אדוני מאמן ב"מתגייס " העוסקת בהכנת מועמדים למבחני המיון ליחידות העילית של צה"ל.

"כאדם שעיסוקו בהכנת בני נוער לקראת גיוסם ליחידות המובחרות שאלתי את עצמי פעמים רבות כיצד יכול להיות שהמדינה אינה רואה ומתקנת את אשר אני רואה, מידי יום, כשל ניכר לעין ואפשרי לתיקון.

ואני מדבר על גיל הגיוס לצה"ל.

עובדה ידועה היא כי מוח האדם מגיע לבשלות ולבגרות רק לקראת גיל 21, ואילו הנערים והנערות שאנחנו כהורים, נדרשים לשלוח לצבא אינם בשלים עדיין דיים להתנהל מול הקשיים המנטאליים והרגשיים שהמסגרת הצבאית יוצרת אצלם.

אין אלה מילותיי בלבד; בחוגים רחבים הולכת ומבשילה ההכרה שיש לדחות את גיל הגיוס ולאחרונה הוקמו מסגרות שונות כהכנה לגיוס המבקשות להתמודד עם הפערים האלה, שגזר הטבע. הקביעה שנעשתה ב"חוק שירות בטחון" לגילו של המתגייס לשירות בטחון אינה מתאימה ואינה מועילה. כיום, הגיל המינימאלי להגדרה "מיועד לשירות ביטחון" הנו – 16.5 וגיל הגיוס עומד על 18. זאת אומרת שבגיל 17 נבחן ילדכם אודות הכישורים שלו והיכולות שלו, ועל פי זה הצבא מבקש לשבצו לתפקידים. דווקא בגיל זה, כאשר הנער/ה מגדירים את זהותם מבחינות רבות ובלי שליטה הם חווים תנודתיות רבה במצבי הרוח, ברגשות ובהתפתחותם הפיזיולוגית, הם נדרשים להיבחן באשר לאישיותם וליכולותיהם לשנים הקרובות."

גם אותי המנהל לא מייצג

מבחינתי אתה שותף מלא כאן,
ואת מה שעשו לי אינני רוצה שיעשו לאף אחד,
גם לא לגברים.

אל תתייחס לשטויות שלו, ואינני היחידה שחושבת כך.

מה אתם מאמינים לו בכלל??

אם זה היה נכון, הוא לא היה נלחם באג'נדה הפמיניסטית, אלא היה מצטרף להיאבק בגברים הללו שמהם הוא כל כך סבל.

למעלה