גבר ש..

Berethor

New member
מילה נשית פלוס עיקור

"מילת הנשים נפוצה בעיקר בעשרים ושמונה מדינות אפריקניות‏, בפרט באזורים המוסלמיים בצפון-מזרח אפריקה, בקרן אפריקה, ובמערב אפריקה. מילת נשים נהוגה גם בקרב הבדואים והכורדים במזרח התיכון, למעט בישראל.‏"

"נשים שלא נימולו נחשבות טמאות, מזוהמות או בלתי מסוגלות לשלוט בדחפיהן המיניים."

http://he.wikipedia.org/wiki/מילת_נ...9E.D7.99.D7.9C.D7.AA_.D7.A0.D7.A9.D7.99.D7.9D

"עיקור הוא הליך רפואי שמטרתו למנוע מאדם או מבעל חיים מסוים את היכולת להתרבות. עיקורים מתבצעים בעיקר באמצעים ניתוחיים, ומתבצעים בזכרים ובנקבות. עיקורים הם לרוב תהליך בלתי הפיך. בבני אדם מטרתם העיקרית של עיקורים היא לסייע בתכנון המשפחה, לרוב במדינות מתפתחות בעלות אוכלוסייה רבה. רוב העיקורים של נשים מתרחשים במדינות אלו, ואילו עיקור של גברים מתבצע בעיקר במדינות המערב המתועשות. עיקורים ברחבי העולם נעשים בעיקר בקרב נשים."

[URL]http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A2%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%A8_(%D7%A8%D7%A4%D7%95%D7%90%D7%94)[/URL]

Berethor

New member
אכן זאת הנקודה, הוא בוגד במשך תקופה ארוכה

זה לא בגידה חד פעמית, שגם היא חמורה אבל עוד יכולים לתרץ אותה בדברים כגון "איבוד שליטה זמנית", אבל בבגידה ממושכת כמובן שמדובר בדרך חיים ולא במקרה חד פעמי. עם זאת יש לציין שעדיין אני חושב שלבגוד כל פעם עם מישהי אחרת זה יותר גרוע מאשר מאהבת קבועה, משום שזה יותר מתהולל. לגבי גזר הדין, כמובן שלא מוציאים בוגדים להורג בימנו, לפחות בחברה המערבית, יש מקומות בעולם שעדיין מוציאים, אבל אני מזכיר כאן עד כמה בגידה נתפסת כדבר חמור, ולדעתי בצדק. כמובן שהייתי מעדיף שבת הזוג שלו תגלה את האמת ותעזוב אותו, וכך הוא ישאר לבד בדיוק כמו שמגיע לאחד כזה, אבל אם היא הייתה הורגת אותו או מסרסת אותו, סביר להניח שלא הייתי מרחם עליו. מי שמתנהג כמו כלב, דינו ככלב.

DogsPCI

New member
נא לא להעליב כלבים! וזה נאמר בקצת-הרבה יותר מהומור...

Berethor

New member
כלבים ידועים בנאמנות לבעלים, אבל לא לפרטנריות

זאת בניגוד "לאבותיהם" הזאבים, אשר ידועים גם בנאמנות ללהקה וגם במונוגמיה. הייתי אומר אם כך שכלבים הם הגרסה המושחתת יותר והמתהוללת של "זאבים" בכל הקשור לקשרים זוגיים, לכן הכינוי הזה מתאים בול לאנשים נואפים, להבדיל מגברים שמסוגלים לשמור על איבר מינם במכנס.

"זאבים מתפקדים כטורפים חברתיים וצדים בלהקות שמאורגנות על פי היררכיה חברתית ברורה ושמונהגות על ידי זכר אלפא ונקבת אלפא שהם הזוג השליט. מבנה חברתי זה נחשב במקור כמאפשר לזאב לתפוס טרף גדול פי כמה מגודלו; אולם תאוריות חדשות שמופיעות מסבירות שאסטרטגיית הלהקות מגבירה את הצלחת הרבייה ויש לה תרומה מעטה בציד."

"רוב הזוגות השליטים הם מונוגמיים, אולם יש יוצאי דופן."

http://he.wikipedia.org/wiki/זאב_מצוי

DogsPCI

New member
כלב אינו בוגד בפרטנרית שלו! כי הוא לא הבטיח לה כלום!

והיא גם לא מצפה ממנו לכלום!
.
&nbsp
ואגב היא - הכלבה!
מזדווגת עם כמה וכמה זכרים בתקופת ההריון! אז?

&nbsp
&nbsp
אז הכלב הוא בסדר גמור, ובטח שאינו בוגד באף-אחת

Berethor

New member
אולי, אבל בכל אופן הכלבים הם לא מונוגמיים, בניגוד לזאבים

כן להגנתו יאמר שגם הפרטנרית של הכלב היא כלבה, סטוצרים חסרי בושה שכמותם..

"מונוגמיה (מיוונית - מוֹנוֹ = יחיד, גַמוֹס = נישואין), מצב שבו אדם או בעל חיים שומר אמונים לבן זוג אחד ואינו מקיים יחסי מין עם מספר פרטנרים במקביל, מצב הנקרא פוליגמיה. בעולם החי, מונוגמיה היא מנהג בו נשארים עם בן הזוג למטרת התרבות וגידול הצאצאים. הצופית, הפשוש, הנשר והזברה פינק הן דוגמאות לציפורים מונוגמיות. הבונה, הגירית והדרבן מונוגמיים אף הם."

http://he.wikipedia.org/wiki/מונוגמיה

DogsPCI

New member
לגמרי :) אבל מי שאנו מונוגמי מהגדרתו, גם אינו נחשב

לבוגד כאשר הוא אינו מונוגמי
.
&nbsp
ולכן לתאר בוגד ככלב, זה לא נכון ולא הוגן כלפי הכלבים
.
&nbsp

Berethor

New member
אבל לא מונוגמיים זה הדבר הכי קרוב שיש לבוגדים בטבע

טכנית זה לא בגידה, כי אין התחייבות, אבל קיים דמיון רב בין השניים, חוץ מזה יש לי הרגשה שגם אם הכלב היה בזוגיות הוא לא היה נאמן. בכל אופן לשנינו ברור שהסיבה העיקרית שכל כך חשוב לך לנסות להגן על שמם של הכלבים זה הניק שלך.

DogsPCI

New member
אצל כלבים אין זוגיות... :) יש להקה...

בכל מקרה אם אפשוג היום מישהי לסטוץ ויום למוחורת כל אחת מאיתנו ילך לדרכו... אז אנו בגדנו זה בזו?
ממש לא... כי זה היה ההסכם בינינו מראש

&nbsp
וכן, מגן על כלבים בגלל אהבה אישית... אם היית משווה בוגד לחתול, לא הייתי מתערב
.
(ורק להבהרה, אני לא שונא חתולים, כן? אבל לא הייתי יוצא להגן על שמם בפורום "בינו לבינה"
).
&nbsp
אנחנו מסכימים, אני מאמין

Berethor

New member
אז איך תסביר את זה שאצל זאבים כן יש זוגיות?

להקה זה לא תירוץ טוב לסטוצים של הכלבים, מה גם שאצל כלבים בדרך כלל אין להקה אמיתית, שלא כמו אצל הזאבים. כן אם שניכם ידעתם שמדובר בסטוץ אז לא בגדתם זה בזה, אבל גם לא הייתם נאמנים זה לזה. פעם הבאה אולי אשווה לחתולים, הרי גם הם לא מונוגמיים, וזה כולל "בני משפחתם" הגדולים עד כמה שידוע לי, אבל עדיין כלבים זה נשמע יותר טוב, מה לעשות.

רואה 6 6

New member
הדרך היא פוגענית ופחדנית והוא איש עם נסיבות.

עומר,אף אחד מאיתנו לא מכיר מישהו שכפו עליו את המצב. זו בחירה מאוד לא טרגית שבסיסה לרוב נמצא,"לא בא לי להתאפק,האם אצליח לא להיתפס".

Berethor

New member
דבר אחד בטוח, לאנשים כמוהו לא מגיע להיות בזוגיות

במיוחד לא בזוגיות נורמלית ומונוגמית. לכל אחד יש תסיבות שלו, אבל לא תמיד הן טובות ולגיטימיות.

כנראה שהזוגיות לא היתה מחזיקה 3 שנים בלי היזיזה מבחינתו

אם הוא לא מרוצה וזה היה הפתרון שלו למשך זמן.

Berethor

New member
היא לא הייתה מחזיקה 3 דקות אם בת הזוג שלו הייתה מגלה תאמת

ואני אפילו לא מהמר על כך שזה בגלל שיש לו זוגיות בעייתית, אלא שפשוט הוא חמדן וסוטה. הסיבה הכי נפוצה לבגידות.

Berethor

New member
זה לא יזיזה אלא מאהבת, והגבר הזה הוא בוגד

ההיגיון האפל פה הוא פשוט מאוד, סביר להניח שהוא רוצה לנצל ולפגוע בשני נשים במקביל, בשביל סיפוק יצריו המיניים והאנוכיים.

הוא בוגד בחברתו

אסור לו להיות בקשר גופני אינטימי עם בחורה אחרת כשהוא תפוס. עדיף שיעזוב את היזיזה ויתמקד בקשר הרגשי הקרוב והחשוב.
&nbsp
&nbsp

למעלה