גוד שאבאס לכם פורום חמוד!

גוד שאבאס לכם פורום חמוד!../images/Emo66.gif

אז השבוע, בעצם היום, פתחו לי חשבון בנק ואני אמור לקבל מצלמה דיגיטלית מתנה. עכשיו סיממתי שיחה של שעה וחצי אם מישהו אהוב ואהוד עליי במיוחד והיה נורא כיף. איך עבר עליכם השבוע? ובואו ביחד נטפח את המנהג היפה הזה.

meme

טוב.. אז השבוע לא התחיל משהו... דיכאון מהשבוע שעבר עוד... אממ.. שבוע היה רגיל למדי... מתנחלים אצל אלינור, יורדים לעיר (פוגשים חבריםםםם!!), נפגשים פה ושם עם אנשים שלא אוהבים... זהו אתמול הייתה ההופעהההה והיה פיצוץ! העלה לי את כל המצברוחחחח והיום יום שישי, אלינור בטבריה ומיקי עם חבר שלה ככה שאני בבית נראה לי... מי בא אלי?
שבת שלווום

שלום לכם אנשים../images/Emo70.gif ../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif ../images/Emo168.gif

אז.., שלכולם תהיה שבת שלום... ואחלה שבת... אמממ השבוע שלי... האמת שהיה לי דיי אחלה שבוע.... בעיקר אתמול והיום.... שאתמול הלכתי לסרט (ברוס הגדול מכולם), פשוט סרט ע-נ-ק ומומלץ מ-א-ו-ד!! ויהום נסעתי לחברה ללהבים.... כי מחר היא טסה....

NighTy

New member
נכון

וזה ממש מחדל שהסרט קיבל כוכב אחד! מזמן לא צחקתי ככה בסרט........

NighTy

New member
באמת!?!?

היית בסרט הזה???? דייייי באמת???? סתם,אני משער שהבנת, או שאני דפוק ולא הבנתי לא חשובבבב הקיצרררר לא זוכר באיזה עיתון

האא...?

לההה שאתה יודע שהייתי בסרט!! הכוונה הייתה להגיד לחן... חיחיחי כבר שכחת עם מי היית? בכל מקרה, חן, פורום יקר, הסרט ממש טוב ומומלץ

NighTy

New member
חחחחח

זה מה שאני התכוונתי, שאולי את שכחת בטח שלא שכחתי, גם לא אשכח anyway לא זוכר איזה עיתון, וחבל שלא העריכו את הסרט..

ThE Fire GiRl

New member
באמת סרט גדול!

הלכתי אליו לפני איזה שבועיים אם אני לא טועה....והיה ממש קורע.... סרט מצחיק לאללה...מומלץ ביותר.....למרות ש"2 מהיר 2 עצבני" יותר מומלץ...:)

NighTy

New member
אוקיי נזכרתי

ברוס הגדול מכולם קיבל כוכב וחצי והסרט שאת אמרת קיבל כוכב אחד חח הממ....אני חושב שברייטינג?

אויש רייטינג האלה...

הם תמיד נותנים ציונים לא טובים לסרטים הכי גדולללים! זיו אתה פה?

NighTy

New member
ואגב..

קודם כל, זה מבקרים מקצועיים עושים את זה, הם מבינים דבר או שניים יותר ממך אז אני מוכן להתערב איתך שעכשיו אני מביא כל עיתון אחר שנותן ציון לסרטים וברוס הגדול לא עולה על 2 כוכבים

מה שתגיד

הם נתנו לשיקגו איזה 2 וחצי כוכבים אפילו על כללל האוקסרים שהם קיבלו וכמה שהם היו טובים

ThE Fire GiRl

New member
מה?!? לא יכול להיות.......

2 מהיר 2 עצבני קיבל כוכב אחד!? הסרט הזה שווה לפחות 4 רק בגלל המכוניות......גגגגררררר....... להזיל ריר......

p i n g o

New member
../images/Emo32.gif Come Into Her World../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

פעם ילדה קטנה ומתוקה, היום אישה בוגרת ומלאת ביטחון עצמי וסקס אפיל. קיילי מינוג היא אחת מהתופעות הגדולות של המוזיקה בשני העשורים האחרונים. מאז החלה לראשונה לפזז לצלילי הלוקומושן, קיילי משגרת להיטים לחיינו בזה אחר זה ולא משאירה מקום לספקות - היא פה כדי להישאר! למעלה מחמש עשרה שנה בעסק, קיילי מספקת קליפים מרהיבים, הופעות עוצרות נשימה ושערוריות חדשות כל בוקר.. אז מה הפלא שכולם כל כך אוהבים אותה
So come on come on, do the Locomotion with us! בואו לפורום קיילי מינוג (566) ב
פורסם בהתאם לאישור שניתן במערכת אישורי הפרסום http://forums.tapuz.co.il/kylie

זונע זה לא שרשור אוף!!!

השבוע שלי התחיל חרא המשיך חרא ומסתיים במהשו טוב:) חבר שלי בא מאשדוד לחבר שלו שהוא חבר שלי:/

למעלה