../images/Emo23.gif|ראש-כ|אחח..אני שוב ושוב מרגישה
שהחופש ייגמר לי עוד לפני שהוא התחיל.. מילא, החודש הראשון של החופש ממש בעיצומו, ואנחנו אשכרה רק באמצע יולי, מה שאומר שיש עוד הרבה זמן לבילויים ושטויות... לפני שבוע, ביום שבת, אביב היה אמור לבוא אליי והוא לא בא וזה די ביאס אותי אבל אני באתי אליו ביום רביעי....כשבבוקר של אותו יום נחתה עליי הבאסה הקבועה והאדומה של החודש
...לא נורא, מגיע לאביב, זה עונש על זה שהוא לא בא אליי בשבת
ודווקא היה נחמד גם ככה, והוא עשה לי מסאג' בבטן הכואבת שלי....ביום חמישי קניתי איזה שתי חולצות והייתי בבאסה של החיים בגלל אי-נסיעה-להודה-שרון-להופעה-של-מוניקה...וזה ממש עיצבן.. ואז אתמול הייתי במסיבת יומולדת של חברה והיה ממש כייף..ובאמת מלא זמן לא נהניתי עם חברים (נו מה, אני כל החיים מול המחשב
) אז ישנתי אצל החברה שלי וחזרתי לפני איזה שעה...ועכשיו אני פה..וביום שני אני נוסעת עם אח שלי ל"מוצאים את נמו" מדובב
ויהיה נחמד, כי מזמן לא בילינו זמן איכות (חוץ משעות הסיפור שלנו שאני מקריאה לו הארי פוטר..טחח..).. ב-30 לחודש תהיה החצי שנה שלי עם אביב, ועל זה אני אספר לכם בשרשור סופשבוע הבא, כי ב-31 אני יוצאת למחנה חמישה ימים, של השומר הצעיר, מחנה ה"שומריה" ה-9 (אם אני לא טועה...
) שיש אותו כל 10 שנים בערך...ובגלל שהוא די קרוב לבית, אולי מתישהו אני אקפוץ לפה להתקלח
... אני אחזור ברביעי לאוגוסט ואני מניחה שהדבר השני שאני אעשה (אחרי מקלחת מעולה) זה לישון, והרבה
בשישי לאוגוסט יש יומולדת לאביב ואני מקווה להספיק לסיים את ההכנות למתנה....
ואז אני אתחיל לעשות קניות-תחילת-לימודים כאלה..של קלסר ויומן (מעניין איזה יהיה לי
השנה......) וטושים ועטים וחוצצים וכאלה המון דברים עם ריח של חדש שעושה הרגשה של ספטמבר באוויר
... וואי אני אשכרה ט'ניקית
|מתלהב|
טוב, אם קראתם הכל, קבלו
,
וח"ח.... אוהבת אתכם