גוד שאבאס לכם פורום חמוד!

fushi e

New member
שבת שלום../images/Emo16.gif

השבוע היה חביב..אבל הדורבנים היו אמורים להופיע בכפר סבא בחינם והם לא הופיעו בסוף:( ודי חיכיתי להופעה שלהם הם כאלה מאגניבים די:) ממ וכמובן ההופעה המדהימה שהייתי אתמול,זה באמת עשה לי את השבוע. והיום יש איזה מסיבה אצל ידיד.. סופשבוע טוב לכולכם!

blinkgirl182

New member
שבת שלום וערב טוב לכולם../images/Emo70.gif

השבוע שלי היה נחמד...אומנם לא יצאתי בו הרבה...אבל בכל זאת היה מה לעשות רוב השבוע פשוט חיכיתי להופעה המדהימה שהייתה אתמול...ביום רביעי למישהו שאני מכירה יומולדת אז הלכנו אליו והיה צחוקים...וזהו...=)) ערב טוב לכולם!! תהנו בסופשבוע...

l i f a g i r l

New member
סופשבוע נעים לכולם!!!!

השבוע שלי התחיל די מדוכא,בן אדם יקר לי מאוד נסע לחצי שנה לחול :( אחר כך התחיל להשתפר,כשאמא בישרה לי שיש מצב גדול מאוד שעד סופהחודש קונים יל חשמליתתתתתתתתתתתתתתתתתת ווהוווווווווווווווווווווו ו....אז הגיעה ההופעה ומצבי מצוין פשוט מצוין אז אני מקווה שלכולם גם,ואם לא אז אני רק אגיד שהוא השתפררררר תאמינו לייייייייי\[ אז שיהיה לכולם סופשבוע טוב ומצוין

y a e l p u p i

New member
שבת שלום לכולם!

השבוע שלי....... כמעט כל השבוע הכל היה רגיל, כל היום ישנתי. והיום, אני חושבת שזה אחד הימים הכי דיכאונים שהיו לי. היום יש יום- הולדת ואני בבית מול המחשב ויורדות לי דמעות..... ואין לי תוכניות להמשך הערב......

ThE Fire GiRl

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo25.gifפרח|../images/Emo20.gif../images/Emo13.gif

תרגישי טובבבבבבבבבבבב! אל תבכי, זה אף פעם לא טוב....! אם בא לך לדבר......אז אני באיסי- 155758948 אני יכולה לעזור לך! :) אז תרגישי טוב

Just Adi

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo77.gifיהיה טוב ../images/Emo13.gif ומזל טוב../images/Emo70.gif

ThE Fire GiRl

New member
:) איזה יופי של מנהג....

השבוע שלי היה סבבה! התחיל בזה שהבנתי שאני לא רוצה איזה מישהו שרציתי, בגלל שאני מניחה שהוא פשוט לא רצה אותי בחזרה....אז וויתרתי והרגשתי הרבה יותר טוב! והמשיך בהופעה הענקת של המוניקות הסקסיות האלה בשדה התעופה באילת במסיבת מתגייסים....:) המשיך ביום כשרונות צעירים בקייטנה ואחר כך סרט בקייטנה "כוכב המטמון" שמו...ואחר כך שינה ארוכה לאחר הקייטנה במיטה החמה והנוחה שלי.. המשיך בהפתעה גמורה ביום רביעי וחמישי כששני ילדים מופרעים מהקבוצה שלי בקייטנה התנהגו מעולה, וזה היה פשוט תענוג לתת להם תעודת הצטיינות! לא חשבתי שהרגע הזה יבוא מתישו...חח ואחר כך מסיבת יומולדת אצל חברה שהלכה סבבה נהנינו נורא. ועד היום, שישנתי עד איזה 6וחצי 7, וזה היה מהנה במיוחד...אני ידוע כבן אדם שאוהב לישון...חחח ועכשיו אני תוהה, למה לעזאזל כתבתי את כל זה!???? זה גם ככה לא מעניין אף אחד...מיילא....תראו מה שעמום עושה לאנשים....

היום יום שבת...:) ( ../images/Emo16.gif עצבני )

השבוע שלי היה אחד מהשבועות האלה שבטח כולם מכירים...שעוברים כל כך מהר שבסוף השבוע מאבדים את ההכרה (מה זה?! לא יכול להיות...זה היה אתמול)... וכל זה כמובן כי ישנתי המוןןןן...וזה כיף הבעיה היא שזה מוזר בסוף...
אני אתן דוגמא: ביום שישי בערב קיבוצניק שכמוני הולך לחד"א (חי חי חי...סוף סוף לי יש קיצור), ואני לא מאמין, רק שלשום הייתי באותו מצב עם החברים שלי עומד ומזיין לם את השכל במקצועיות מדהימה...או כשראיתי את השרשור הזה...ירדתי לסוף העמוד כדי לבדוק אם לא התבלבלתם.... בקיצור, כפי שראיתם אני יודע לחפור...אז בואו נפסיק (בעיקר את השלוש/ארבע נקודות...) אז יאללה ביי...

Just Adi

New member
../images/Emo24.gifשבת שלום../images/Emo70.gif../images/Emo39.gif../images/Emo80.gif

השבוע שלי? היה ורי נייס
יום שני נסעתי ברכבת לחיפה ולפני זה הייתה לי פגישה מאוד נחמדה עם מישהו (שאתמול הסתבר כ$%#@# ואני חשבתי שהוא השתנה... חפיף
) ואתמול נוקה (Nulit) באה אלי (עכשיו היא מרוחה לי על המיטה) והייתה פצצה של הופעה
והיום הייתי בדג נחש וגם הייתה הופעה פצצה
ומה שממש כיף, גם בהופעה של מוניקה וגם בקניון היום ראיתי אחד מתלהבבב בטירוף שכנראה רואה שאני לא שמה עליו אז הוא משחק אותה נחמד וגם אצל מוניקה וגם היום יבשתי אותו בטירוף
וכמובן הכי כייייף הוצאתי אנרגיות
אז שיהיה לכולם חיים טובים ונהדרים כי חיים רק פעם 1

Nulit

New member
שבת שלוםםם../images/Emo13.gif ובוקר טוב ../images/Emo42.gif

עלק בוקר טוב, לקום ב9 בישביל ללכת למשפחה...
לא נורא יעבור. השבוע שלי... היה פאנן
סגרתי סופשבוע אצל עדי, וגמאני הייתי בהופעה של מוניקה ושוטי הנבואה, והדג נחש
ואני חייבת לשיר לכם שיר שהמצאנו (...) אתמול בערב בהשראת הופעת בידור פרטית.> בונוס< כולל תנועות
"נמלה נמלה, *מקווצים אצבע ואגודל לס"מ ומזיזים הלוך ושוב* הייתה במשבר, *מורידים יד למטה, עם סטייל* עברו כרכרות, *אצבע ואגודל אבל הפעם 7 ס"מ, ומזיזים* ונפלו לבאר! * כמו המשבר...*" ושאר השבוע היה... בין שינה ומקלחת..
חפפיףף.. אחלה חיים לכווולם

Just Adi

New member
יאי נוקה../images/Emo70.gif נעלבתי ממך../images/Emo70.gif ../images/Emo46.gif../images/Emo80.gif

לא יכלת להעיר אותי ולהגיד ביי
לא נורא אני עדיין אוהבת אותך המון המון
ואיזה טווווב היה אתמול עם הפסיכים האלה
במיוחד שהם התחילו לעשות תצוגת אופנה עם הנעליים שלהם שיהיו בריאים
לאב יו המון ונדבר היום יותר מאוחר
(הרגע קמתי תסלחי לי שאני לא מתקשרת אלייך עדיין)

Nulit

New member
דבר ראשון תגידי תודה שלא הערתי אותך

(!!!) דבר שני, השארתי לך חתיכת מכתב יפה במחשב...
0 (טוקטומיבייב)

Just Adi

New member
איפה השארת לי מכתב במחשב?../images/Emo80.gif

לא ראיתי
ותתחדשי על החתימה
אהבתי
ושוב, איפה מכתב על המחשב
יו

i c y

New member
שבת שלום!../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo42.gif

וואי, הרבה זמן לא כתבתי פה..!

המנהלת הש/נייה.. ../images/Emo168.gif

היא לא מנהלת כאן.., היא רק החליפה אותי בתקופה שלא הייתי כאן.., אבל היא תצא מהשם...

למעלה