גוזל

אל תדאגי, הכול בסדר

אני מוגנת היטב ע"י עו"ד שהוא חבר נפלא שלי, שהוא זה שערך את החוזה, והוא זה שמתדיין מולה. הוא לא הסכים לוותר לה, ומחק לה רק את תחילת ספטמבר, שבה עדיין הייתה חייבת לי על שבוע. היא גם לא תגור פה, היא תעזוב באחד בחודש. בכל מקרה היא כבר לא גרה כאן בפועל, רק מדי פעם בפעם קופצת לגיחה של לילה עם החבר שלה ואחרי זה נעלמת. מעניין איך תוך כדי התנאים האלה היא הסיקה שמצבי הנפשי החמיר, כשבתקופה שהוא באמת היה חמור על סף אובדנות, והיא גרה פה כל הזמן ההוא, היא לא ראתה כלום. העו"ד אמר לה שאין לו בעיה שלא תגור כאן בפועל, אבל לשלם עד סוף החודש היא תשלם (כבר הפקדתי את הצ'ק). לי דווקא נוח מאוד שהיא לא פה.

הוי, כמה שנגעת לי בנקודה רגישה...

גם אני מעדיפה לגמרי את CPTSD אבל הרופאה המהממת שלי מעדיפה את הפרעת אישיות גבולית, למורת רוחי. אני מקווה להתדיין איתה על זה כשתחזור מהחופשה, עד כה העליתי חרס בידי. אני לא מסוגלת כרגע לחשוב על מה שכתבת לגבי איילה, לא מסוגלת. אני יודעת שאת צודקת, אני ערה מאוד למצב שלי, אך עדיין זה מכאיב כל כך שאין לי לאן להימלט, והיות שהיא בחופשה עכשיו, אני גם לא יכולה כל כך לטפל בזה.
כתבת מאוד יפה, תרצי להירשם לתפוז ולשתף עלייך?

גוזל

התקשרתי אליה לשאול אותה אם היא תהיה ביום רביעי, כשיש לי תור, או שבסוף לא תהיה, כמו שהודיעה לי בשבוע שעבר ושאבוא מחר. סיפרתי לה שהפסיכולוגית הדפוקה ההיא שלא הודיעה לי שהיא מפסיקה לטפל בי הזמינה אותי למחר בצהריים כדי להיפרד, ורציתי להיכנס גם אליה. היא אמרה שאתקשר מחר כי היא לא בטוחה שתוכל להגיע וגם היום ביטלה מטופלים, כי הגוזל שלה חולה ואין לה מי שישמור עליו ויהיה איתו.

ונחנקתי.

נחנקתי, כי זה אומר שאם היא לא תבוא מחר אני לא אראה אותה עד סוף החודש.
נחנקתי כי היא קראה לו גוזל, ובאותו רגע הרגשתי שחרב עליי עולמי. שאין טעם לחיים שלי. וגם אני רוצה, גם אני רוצה להיות חשובה לה ככה. גם אני רוצה להיות בת שלוש ושהיא תהיה אימא שלי ושהיא תקרא לי ככה. זה קרע לי את הלב. היא אמרה לי שבכלל לא הייתה צריכה לשתף אותי בזה אבל היא רצתה שאדע ואמרה שהיא מצטערת ולא בטוחה שתוכל להגיע.

ואני כואבת כאב מטורף ושורף. ואני מתביישת בקנאה שלי בילד (שהחלטתי שהוא בן שלוש, אין לי מושג בן כמה הוא באמת, אבל בטוח יותר משנתיים) שקוראים לו גוזל. והיא אמרה את המילה הזאת פעמיים. הרגשתי שננעץ לי חרב בלב פשוט. כל דבר קטן מטריף אותי, מפיל אותי, אני רוצה שהיא תראה, שהיא תראה. אני רוצה שהיא תהיה שם ותראה אותי ותקבל אותי. אני לא יכולה לחשוב אפילו לא לראות אותה חודש. זה גומר אותי. ויש לי מבחן בשבוע הבא ואני לא מצליחה להתכונן. ויש לי עבודה בהיקף נרחב ועוד לא פתחתי את הקובץ.

גוזל.

http://www.youtube.com/watch?v=jQN4etQLy6M

"מקווה מאוד שהכול יהיה בסדר"

http://www.youtube.com/watch?v=vkiv2jHaWsg

והקורס הזה שאני מסיימת עכשיו. הקורס שרובו ככולו עוסק בעקיפין ביחסי הורים וילדים בגיל הרך. לא תיארתי לעצמי שיהיה לי ככה קשה. שיהיו סיטואציות שאצטרך להסיק מהן וללמוד מהן, והזיכרונות שלי כל כך קשים וגם נעימים. זה לעולם לא יחזור על עצמו, לטוב ולרע.

אני רוצה להיות הגוזל שלה

כמה פתטית.

לבדי - מאת חיים נחמן ביאליק

כֻּלָּם נָשָׂא הָרוּחַ, כֻּלָּם סָחַף הָאוֹר,
שִׁירָה חֲדָשָׁה אֶת-בֹּקֶר חַיֵּיהֶם הִרְנִינָה;
וַאֲנִי, גּוֹזָל רַךְ, נִשְׁתַּכַּחְתִּי מִלֵּב
תַּחַת כַּנְפֵי הַשְּׁכִינָה.

בָּדָד, בָּדָד נִשְׁאַרְתִּי, וְהַשְּׁכִינָה אַף-הִיא
כְּנַף יְמִינָהּ הַשְּׁבוּרָה עַל-רֹאשִׁי הִרְעִידָה.
יָדַע לִבִּי אֶת-לִבָּה: חָרֹד חָרְדָה עָלַי,
עַל-בְּנָהּ, עַל-יְחִידָהּ.

כְּבָר נִתְגָּרְשָׁה מִכָּל-הַזָּוִיּוֹת, רַק-עוֹד
פִּנַּת סֵתֶר שׁוֹמֵמָה וּקְטַנָּה נִשְׁאָרָה –
בֵּית-הַמִּדְרָשׁ – וַתִּתְכַּס בַּצֵּל, וָאֱהִי
עִמָּהּ יַחַד בַּצָּרָה.

וּכְשֶׁכָּלָה לְבָבִי לַחַלּוֹן, לָאוֹר,
וּכְשֶׁצַּר-לִי הַמָּקוֹם מִתַּחַת לִכְנָפָהּ –
כָּבְשָׁה רֹאשָׁהּ בִּכְתֵפִי, וְדִמְעָתָהּ עַל-דַּף
גְּמָרָתִי נָטָפָה.

חֶרֶשׁ בָּכְתָה עָלַי וַתִּתְרַפֵּק עָלָי,
וּכְמוֹ שָׂכָה בִּכְנָפָהּ הַשְּׁבוּרָה בַּעֲדִי:
"כֻּלָּם נָשָׂא הָרוּחַ, כֻּלָּם פָּרְחוּ לָהֶם,
וָאִוָּתֵר לְבַדִּי, לְבַדִּי..."

וּכְעֵין סִיּוּם שֶׁל-קִינָה עַתִּיקָה מְאֹד,
וּכְעֵין תְּפִלָּה, בַּקָּשָׁה וַחֲרָדָה כְּאַחַת,
שָׁמְעָה אָזְנִי בַּבִּכְיָה הַחֲרִישִׁית הַהִיא
וּבַדִּמְעָה הַהִיא הָרוֹתַחַת –

מאוהבת בביאליק

והשיר הזה מקסים!
אני גם מכירה אותו.
והנה, הצלחת להעלות בי חיוך (למרות תוכן השיר), על עצם זה שהעלית אותו.
איזה כיף לי! תודה!

עצם השאלה שלך כבר עזרה לי

חיבוקים זה נהדר. זה בדיוק מה שאני צריכה. והלוואי שגם את תרגישי טוב יותר! חיבוקים לך.

תאום2

New member
לאלומת מותק מצרף חיבוקתוש משלי:

( ( ( ( /tapuzforum/images/Emo24.gif + /tapuzforum/images/Emo85.gif/tapuzforum/images/Emo23.gif ) ) ) ) תרגישי טוב יקרה!!

למעלה