אני יודע מי לא אוהב.. קווין מהסרט " קווין ופרי קורעים את איביזה" . הוא ממש לא היה מבסוט מהקטע הזה.
S SlamminDino New member 7/4/03 #36 אני יודע מי לא אוהב.. קווין מהסרט " קווין ופרי קורעים את איביזה" . הוא ממש לא היה מבסוט מהקטע הזה.
T The Cat Woman New member 8/4/03 #37 שיהנו אבל..... שאני לא ידע מזה! בעעעע שיעשו מה שבראש שלהם, לא חושבת על זה ולא יודעת על זה...
ו וִיקוּש New member 8/4/03 #41 מצד אחד ../images/Emo5.gif מצד שני ../images/Emo9.gif כשהייתי קטנה יותר (כיתה ז בערך, זה כל כך הגעיל אותי!!! אבל דיי התרגלתי לרעיון שההורים שלי לא בתולים, העיקר שלא יעשו יותר מידי רעש
מצד אחד ../images/Emo5.gif מצד שני ../images/Emo9.gif כשהייתי קטנה יותר (כיתה ז בערך, זה כל כך הגעיל אותי!!! אבל דיי התרגלתי לרעיון שההורים שלי לא בתולים, העיקר שלא יעשו יותר מידי רעש
ל לוציפר אלוהים וישו New member 8/4/03 #42 לא תודה... לא הייתי רוצה לחשוב אפילו על אחד ההורים שלי עושה סקס ושאני אשמע. זה יהיה דוחה כל כך. מעדיף את השקט שלי...
לא תודה... לא הייתי רוצה לחשוב אפילו על אחד ההורים שלי עושה סקס ושאני אשמע. זה יהיה דוחה כל כך. מעדיף את השקט שלי...