גו אמנדה- הפרק היומי

shirush3

New member
יותר נכון...../images/Emo1.gif

בעד קוסטה ובעד םצ'קו
רק עכשיו שמתי לב שזה בעצם אותו דבר

huxy

New member
ממה שהבנתי התוכנית היתה לקרוא

את המכתב שגם לרטה וגם קלרה שם ולרטה הבריז להם. עדיין לא קלטתי למה הוא לא קרא את המכתב בלי קשר ללרטה, כי אם היה קורא את המכתב ואח"כ מעלימים אותו (כי בכל זאת למסור ראיה מזוייפת זה סיכון ויכלו לעשות את זה שקוסטה אחראי להעלמות המכתב ועוד נקודה נגדו) לפחות היה את ההד שכולם יודעים על המעורבות של קוסטה והורסיו בהכל.

באפי2

New member
אני חשבתי

שהמטרה הייתה לראות את קוסטה יוצא מדעתו בגלל המכתב וכך לחשוף אותו. בגלל זה הוא רצה שקלרה תראה את קוסטה מאיים עליו. לדעתי הוא לא התכוון שיקראו את המכתב מכיוון שלא רצה לפרסם מכתב מזויף. ואם כבר בענייני הפרק, אין מה לעשות קלרה מעצבנת גם אותי. נסיבות או לא נסיבות אני לא מצליחה להתחבר אליה בפרקים האחרונים, הכל מוקצן מידי, היא לא מפעילה אינטואיציות, יותר מידי כבדות. וכן אני מבינה שיש נסיבות אבל... (אולי גם הכובעים המעצבנים האלה תורמים). לגבי האב ואנה: מה זה??? בזה קלרה צדקה הוא בהחלט נותן לאנה סיבות, אפשר היה להרגיע אותה גם בלי ללטף לה את הפנים לא??

mzbeng

New member
במה את רואה את הכבדות של הדמות

של קלרה ואך מתקשרים הכובעים לעניין.

באפי2

New member
לגבי

הכובע, זה סתם היה
הם פשוט נורא מכוערים, לא??? הכבדות היא יותר משהו של תחושה קשה לי לשים את האצבע על נקודה מסוימת.

huxy

New member
שני דברים למה לדעתי כן תכננו

לקרוא אותו- גם מצ'ה אמרה אח"כ לקורחה שכל התוכניות שלו התפקששו ולא קרא את המכתב וגם- אם לא תכננו לקורא אותו למה בכלל רשמו שם משהו? יכלו לשים תמונה מהעיתון ואף אחד לא היה חושד. לדעתי לגבי אנה- לדעתי הוא מרגיש חמלה ורחמנות כלפיה, אולי הקירוב היה קרוב מידי, לא יודעת. עדיין זה לא חייב להיות סיבה כי הוא כומר.

shirush3

New member
נראה לי ש...../images/Emo1.gif

היה להם יותר חשוב שלרטה יקרא את המכתב(יותר נכון לקרוא ליד לרטה
)

JustEden

New member
../images/Emo3.gif חחחחח

זה בדיוק מה שקרה לי ולאחותי! הספקתי לראות את ה-5 דקות האחרונות, אז אני אומרת לאחותי "יאא, היא הולכת להחטיף לו סטירה". ואז פתאום אני רואה שהיא מחייכת כזה, ומדברת איתו וכל זה, ואז פתאום באה הסטירה... אוףףף איזו מעצבנת היא!!! מתי היא תתחיל לשנוא את כולם, ולהרגיש נחותה???

huxy

New member
אני ממש לא ראיתי את הסטירה

מגיעה במיוחד שירדו לה דמעות שאמר לה שתמיד יהיה שם בשבילה. אני מנסה למצוא את ההגיון בסטירה (כאילו הגיון לפי המוח שלה)- אולי שדריו אמר לה שאיכפת לו ממנה זה הבהיל אותה שיש מישהו באמת איכפת לו כשהיא תמיד זועקת את ההיפך- הורס לה את תיאוריית המסכנות שלה.

AMITI15

New member
לא הבנתי את הקטע עם המכתבים... ולמה

קורחה לא רצע לסוע אם קלרה מה הוא תכנן???.... ממש לא הבנתי את כל העניין הזה... מישהו יכול להסביר?.. זה הכל... עמית

huxy

New member
אני חושבת שהתכנון של קורחה

מההתחלה היה לגרום לקוסטה להאמין שהוא יתן לו את המכתב ואז להתחרט, קוסטה יתרתח ויפיל את עצמו, קורחה הרי אמר שרוצה שקוסטה יפיל את עצמו לפני כולם. ובעצם שקלרה שמעה את השיחה בינו לקוסטה זה היה חלק מהתוכנית של קורחה רק שהיא חשבה שהוא באמת עם קוסטה.

shira15nmp

New member
מסכימה ../images/Emo45.gif

רק שאני הייתי בטוחה שהתכנית לעצבן אותו תתחיל כבר בשיחת טלפון, אז כמובן שהתאכזבתי כששוב קלרה לא ראתה את הדברים כמו שהם.

../images/Emo87.gif אמנדה מלכתיייייייייי

אין על האישה הזאתתתתתתתתת מי גנב באמת את המחרוזת הפנינים? אנה- אני רק מרחם עלייך
נקווה שתהיי טובה יותר בעתיד. כל השאר- אין התייחסות כללית.

shirush3

New member
פיפו גנב בשביל מסינה../images/Emo12.gif../images/Emo1.gif

ומה יש לרחם על אנה
לא מגיע לה בכלל שירחמו עליה

shirush3

New member
לא פרק משו../images/Emo4.gif../images/Emo1.gif

לא הבנתי את הסוף שסנטו אמר לקלרה לא להכנס אם היא כן הייתה צריכה להכנס
בכלל בזמן האחרון הפרקים קשים להבנה
וואי האנה הזאת
אני שונאת שהיא עושה את עצמה קורבן לכל מה שהולך שם
,זה שהיא נכה לא אומר שהכל מגיע לה ושכולם צריכים לעשות מה שהיא רוצה
,מפגרת
הגיע לה שקלרה צעקה עליה
וקלרה צודקת היא לא רק משוגעת היא רעה
חחחח מסינה קרעה אותי
קטע יפה של לאוטרו וננה

huxy

New member
לגבי הסוף- פסיכולוגיה הפוכה

בזה שהוא יגיד לה לא להכנס ויגרום לה לחשוב שקורה בפנים משהו, היא דווקא תיכנס
ושונאת איתך את אנה, כזאת הסטרית, שחושבים על זה בסה"כ עשו תעלול להורסיו שיצא לא טוב, לא פשע. למה גם היא וגם מרסיה כמו שתי טיפשות חשבו שיכנסו לכלא בגלל זה? או דרך שלה לחפש תשומת לב שבסוף גם השיגה כי בכתה לחואן, דוחה שכמותה! מימשהו אחד אני נהנת- למרות כל הדברים הרעים שהיא אומרת על קלרה, זה לא משנה את הרגשות של קורחה כלפי קלרה

shira15nmp

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif לתחכום של קורחה וסנטו

קלטו את קלרה שני אלה חחחחחחח פסיכולוגיה הפוכה הכי עובדת עליה. וכן גם אני לא הבנתי מה הביג דיל במה שאנה ומרסיה עשו, אני בספק אם שולחים לכלא על כזאת שטות. אבל על זה אומרים על ראש הגנב בוער הכובע.

למעלה