גו אמנדה- הפרק היומי

huxy

New member
זה היה היסטרי מידי

כאילו רצחו ותופסים אותם על חם. עוד משהו להכניס לתיאור האופי של אנה- היסטרית.

shira15nmp

New member
הסטרית וצווחנית

מ ר ס י ה ה ה ה ה ה ה ה ה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

shirush3

New member
מובן../images/Emo88.gif../images/Emo1.gif

חסר לקורחה(יותר נכון לאנה
)אם מה שהיא אומרת לו היה משפיע על הרגשות שלו לקלרה אחרת אין יותר אנה
למרות שלא נראה לי שמישהו יצטער על זה

shira15nmp

New member
לאף אחד היא לא תחסר

אוף אין למסדר החיסולים איזה משהו נגדה. קוסטה לא מעוניין ברציחתה לאחר שהיא גרמה להורסיו להכנס לכלא? זו יכולה להיות סיבה לא?

shirush3

New member
חחחח../images/Emo6.gif../images/Emo1.gif

אם קוסטה צריך עזרה בהרוג אותה אני פה
חחח מקסימום נארגן משהו אנחנו ונרצח אותה

shira15nmp

New member
אני מסתפקת אפילו רק

בלהפוך לה את הכיסא, או לחילופין לסנדל לה את הגלגלים שלו, ולסתום לה את הפה עם מטפחת

shirush3

New member
לעעע אבל..../images/Emo1.gif

מריסה יכולה לבוא ולעזור לא
,לא טוב
אז גם להרוג את מרסיה

shira15nmp

New member
דעתי

טוב, קודם כל גם אני בעצבים שהתכניות שוב משתבשות לקורחה
יכול להיות שהכל ילך לו טוב חוץ מלהראות לקלרה באיזה צד הוא?????? גם אני כמו
ממש התעצבנתי כשאמנדה נכנסה, כל-כך ציפיתי לקלרה!!!!!!!! אגב כמובן שלא הייתי היחידה, ראיתם את הפרצוף של קורחה? חחחחחחח פקו עשה את זה מושלם, בשניה הראשונה מזוית העין הוא הבין שמישהו נכנס והיה בטוח שזו קלרה, ואיזה פרצוף הוא עשה כשהוא ראה מי זו, אהבתי גם את הגלגול עיניים והמבט לאחור כשהוא מעוצבן על העיניין. מה שכן בלי שום קשר להריסת התכנית של קורחה, אמנדה יצאה ענקית!!!!!!!! האינסטינקט האימהי פורץ גם בלי מודעות!!!!!!!! איזו הגנה על הפדרה (חחחחח
אימצתי את הכינוי שלך) כל הכבוד לה!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (ביננו קלרה לא הייתה נוהגת כמוה ומסתכנת ככה בשביל חואן, לפחות לא בשלב הזה). גם אותי ojitos claros שלנו עצבנה אותי
רק אתמול דיברנו על זה שהיא חייבת לבלוע את גאוותה ולהתנצל לאלתר לפדרה, ומסתבר שהיא מסוגלת להודות בטעותה ולהתנצל, אבל דווקא לבן-אדם שלגביו היא הכי צדקה בעולם. כשהיא התנצלה בפניו ממש צעקתי לטלויזיה- לו את מתנצלת??????????? הקטע שהיא נכנסה לאנה לחדר היה מעצבן אוף פעם שניה שזה קורה (פעם שעברה הייתה כשאנה הביאה את העוגה לחואן) ואיזה מבט לצ'וצ'י שלנו. מה שהרגיז אותי זה שלעומת תקוותי תגובתה לא נבעה מקנאה, אלא מסלידה שהולכת וגוברת לאנה (בצדק) ולחואן (שלא בצדק). מה שכן אהבתי בסצנה זה את זה שחואן תפס אותה ככה, חחחחחחח פתאום יש לו התפרצויות קורחיות, רק אני קלטתי את הבלבול במבט שלה? גם לה לדעתי זה הזכיר את האחיזות של קורחה. ולרגע קטן היא חזרה להרגיש את מה שהרגישה כלפיו לפני כל התסבוך הזה. עצבן אותי שהיא מלכלכת ככה על חואן
את צודקת לחלוטין! להאשים כומר ברצח וברומן זה באמת כבר עובר כל גבול!!!!!! מעצבנת!!!! הרי מי שבסוף מן הסתם יהיה לה רומן איתו זו היא אז שתשתוק!!!!!!! סצנה אבל שדווקא כן הבנתי אותה זה כשהיא התחבאה ושמעה את השיחה של חואן עם קוסטה, בעקרון אני מבינה אותה כי בכל זאת מאיפה היא אמורה לדעת שפדרה שלנו רק משחק אותה עם ההבטחה לתת לו את המכתב? ובאותה הסצנה לעומת כל הקודמות היא לא האשימה אותו בשיתוף פעולה, אלא ניסתה להכניס בו הגיון ואמרה לו שהוא לא כזה. סוף כל סוף קלטה משהו נכון!!! מעניין אבל מה עומד לקרות, אם היא תכנס בכל זאת ותראה את קוסטה עם האקדח ojala. לאוטרו וננה פשוט מקסימים אותי כל פרק מחדש!!! איזו סצנהההההה הוא ממש בונבוני!!!!!! אהבתי איך שהוא אמר לנורה שמי שמיותרת בחדר זו היא, ואיזה מבט היה לננה כשהוא אמר את זה. אין הם פשוט גונבים את ההצגה בנובלה (לפחות כל עוד קלרה ממשיכה לעצבן). אגב, אני היחידה שממש פחדתי כשפונסה הלך לנתח את לאוטרו כשהוא לא רואה אפילו ממטר? אני לא מאחלת לאף אחד שחייו יהיו תלויים בתפקודו של רופא שיכור. פיפו כרגיל מתוק!!! אהבתי את היציאה של אמנדה- "מסינה עולה לי ביוקר" חחחחחחחח אי אפשר לעבוד על זאתי
ודריו המסכן
אנה פשוט כלבה!!!!!!!!! אפילו אני קצת התרגשתי בקטע שהיא שוב ביקשה ממנו סליחה והוא ענה לה שנמאס לו שהיא מבקשת ממנו סליחה. איזה מתוק!!!!! ואז התגובה האיומה הזו
מה זו הסתירה הזו? גם אני ניסיתי לחשוב מה גרם לה להגיב בצורה כזו קיצונית (ועוד אחרי שהכלבה הזו מתגרה בו ואומרת לו- "זו הצהרת אהבה?") נראה לי שפתאום היא נלחצה מהסטואציה שהיא נכנסה אליה, והגיבה בדרך היחידה שהיא מכירה- להיות ביצ'ית אמיתית. אני דווקא אהבתי את הפרק של אתמול (מה הפלא אחרי השניים שלפניו שהיו מעצבנים בטירוף) מה שכן כמובן ששוב היה חסר לי קורחה!!!!!!!!!
אנחנו באמת מתחילות לזייף שוב לא היה לו זכר. מה את אומרת אולי היום? בכל זאת זה יום חמישי והסוף צריך להיות מותח מהרגיל. אגב סורי מתוקה התואר בכל זאת שלי

huxy

New member
אני לא חושבת שהתגובה של קלרה

לחןואן נבעה מסלידה, אני מקווה שלא אלא אולי יותר אכזבה כי חשבה הוא שונה וחשבתי עדיין יש שם קנאה. "גם לה יהיה רומן איתו אז שתשתוק!!!" חחחחחחחחחחח
מסכימה איתך לגבי הסצינה האחרונה שהקשיבה לו אבל אני רוצה כבר שהיא תקלוט! אני מתה שהוא יספר לה על התכנונים שלו לגבי קוסטה (לא בהכרח שיספר לה שהוא קורחה אלא רק מה דעתו על קוסטה וכו'). אני רק מקווה שאם היא תיכנס שהיא לא תבין את הדברים הפוך, כי די יש יותר מידי "אי הבנות" והוא נדפק מהעניין!
אממ היום לדעתי יהיה סוף פדרה קלרה או סוף "הרפתקאני" כמו שהיו בימים האחרונים

shira15nmp

New member
כן שתקלוט כבר!!!!!!!!!

אם יש דבר שהכי מעצבן אותי זה האי הבנות האלה בטלנובלות
ותמיד זה משהו שמאוד קל להסביר אבל משום מה אף פעם אין את ההזדמנות.

mzbeng

New member
נראה לי שלדרוש מקלרה לשתוק זה

בלתי אפשרי. נכון שבפרקים האלו היא לא בדיוק חשבה על מה שהיא עושה ועל הדרכים שלה ונכון שהרגש שלה עובד בצורה חזקה אבל אי אפשר להכחיש שבהרבה דברים שהיא עולה עליהן התחושות שלה והחוכמה ( למרות שהיא גם תמימה נורא)מפתיעים אותי מחדש. אגב הדמות של קלרה טיפה מזכירה את ברברה מהאהבה אסורה רק שהאמת שברברה אפילו עוד יותר עשתה דברים מרגיזים וההתנהגות שלה לאנשים כמו המשפחה של מרטין ולולה ובכלל דמות מאוד סבוכה אך שהיא השתנתה יותר אהבתי אותה ולמרות שבהתחלה הדמות היתה כזאת מרוחקת וקרירה לפעמים היא היתה דמות מאוד מעניינת במורכבותה. קלרה הרבה יותר מרגישה ונותנת מברברה אבל הן שתיהן היו תמימות שלא ידעו אלה גברים הם בחרו ותמיד שהם חשו כלפי הגיבורים אהבה הם שמרו את זה אצלם וניסו בהתחלה להדחיק. הגיבורים לעומתם כמו מרטין וקורחה ידעו יותר לבטא את הרגש שלהן אלהן.

shira15nmp

New member
אההההה איזה רייטינג בארגנטינה

22.9!!!!!!!!!!!!!!!!! אם אני לא טועה זו שבירת שיא!!!!!!!!!!!! vamos padre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

huxy

New member
איזה יופי!!!!!!!!!!!

כל הכבוד להם, וכבר היה פרק אחד של 22.9 אז עוד לא שברו את השיא של עצמם אבל חזרו עליו

למעלה