נו, שוב נתקענו במבוי סתום.
אתה טוען דברים כמו "לא קיים חישוב כזה" בעוד שאני הראיתי לך אחד, ואתה לא מסביר למה הוא לא תקף. או בעצם, כן הסברת, אבל החישוב שלי מתאים למציאות (השוואת התוצאה לפאי שנמצא בשיטות אחרות) ושלך לא. אבל כמה דברים, באופן כללי:
קודם כל, אני חייב לציין שאני מוצא את הגישה שלך פרדוקסלית משהו - יש לך סתירה בסיסית באופן החשיבה: מצד אחד אתה טוען שישנם דברים שאפשר לדעת מתוך "ידיעה טבעית", מצד שני כאשר מנסים להסביר לך על מתמטיקה והוכחות גיאומטריות שניתן לעשות בעזרת "ידיעה טבעית" (אם ננסה לרגע למתוח את המושג הלא ברור הזה ונהפוך אותו ל - "מתמטיקה שאינה תלויה בניסויים פיזיקליים") אתה פתאום טוען שכן צריך לעשות ניסויים. מוזר מאוד.
שנית - בקשר לממר"צ ועיגול - אפשר להניח לצורך חישובים שממר"צ החל ממספר צלעות כלשהו הוא עיגול לכל דבר. אני יודע שבטח תתנגד למשפט הזה, אבל נסה לחשוב רגע בהיגיון - גם אם אני אצייר עיגול עם מחוגה, באופן תיאורטי אני יכול להסתכל קרוב וקרוב יותר על העיגול, עד שאני אראה את המרחקים בין נקודת גרפיט אחת לשניה - ואז העיגול הופך לממר"צ. תלוי ברמת הדיוק שאתה דורש.
שלישית - זה סתם משהו ששעשע אותי - ראיתי שבניסוי שלך אתה דורש את "רמת הדיוק הגבוהה בעולם" בעת הכנת הגלילים. ואחר כך אמרת שמחשב לא מסוגל לצייר עיגול, אלא רק ממר"צ...ובכן, אני לא יודע כמה אתה יודע על תהליכי חיתוך מתכת מורכבים אבל יש לי חדשות בשבילך, הם נעשים על ידי מחשב...כלומר, אם המחשב יצייר לך ממר"צ (ולא עיגול, שהוא הרי לא מסוגל לכך), החיתוך גם יעשה לך ממר"צ. כלומר, הניסוי שלך חסר תועלת, לפי מה שאתה אומר.