ג'יבארו/סבאנה?

eran950

New member
ג'יבארו/סבאנה?

היי..אציתי לפתוח סקר. לכל אחד מאיתנו יש שבט מועדף מההתחלה. השבט שלי: ג'יבארו. סיבה: סתם התאהבתי :) מה איתכם?

סאמוואן

New member
סאבנה......../images/Emo207.gif

למה כולם אומרים פה כל הזמן שהם יודעים ממקור "אמין" מי ינצח בגמר?? כאילו מילא היו כמה ביחד שהיו אומרים על אחד שינצח...אבל תחליטו כל הזמן אומרים או עומר או נועם או מושיק.. אתם סתם משגעים פה אנשים.. פשוט נחכה לסוף התוכנית ונראה!

LiRs Lullaby

New member
מה לא ברור

אז כמו שאמרתי, הבקבוק מים שלי, שעובד בהפקה, טוען (ויש לו הוכחות!! הוא צילם במצלמת הקולנוע הרזרבית שלו
) שיואב הולך לנצח. וזה בדוק, ממקור אמין, יד שנייה, במצב טוב. עכשיו יותר ברור?

idanoosh17

New member
אני לא מכיר אף אחד שעובד בהפקה.....

אבל אתמול הייתי ביים ופתאום נסחף בקבוק קולה לחוף עם פתק ורשום: "זאת אני מאיה...אני פה כבר 51 ימים!!! אני הזוכה, כל מי שרואה את זנה להעביר הלאה." נשבע לכם!!!!.....

סאמוואן

New member
חחחחחח האמת הרבה יותר ברור- תודה!

וזה נשמע שלך באמת יש מקור אמין...לא כמו החובבנים האלה ממקודם

אוהד 49

New member
../images/Emo6.gif גדול

מצטער אחי אבל יש לך טעות! שום מקור אמין ושום בטיח. תאמין לי, אני יודע..אמא שלי עובדת בהפקה והיא מקושרת שם עם כולם. היא אמרה לי (ואת זה אני אומר בו-ו-ד-א-ו-ת!!) שמיה היא הזוכה!! אני יודע שאני מסתכן פה כי גיליתי מידע בלעדי, אבל פשוט כבר לא יכולתי לשמור בבטן

סאמוואן

New member
מאמי כדאי שתיזהר שלא יכנסו בך שאתה

ממשיך את ה"ניצלו"ש" שפתחתי פה... כל כך שטויות..

אוהד 49

New member
../images/Emo6.gif כן הא?

עזבי אותך, חפיף...יאללה תצביעי! (סבאנה כמובן..ברור!)

אוהד 49

New member
אההה חחחח לא הבנתי...../images/Emo13.gif

חשבתי שעשית נצל"ש כאילו שזה קשור בסבאנההה...חחחח סורי

Fairywitch

New member
לא מנצל"שים דיון חדש../images/Emo88.gif

זה מסיט אותו מהמטרה ולא נותן לו הזדמנות להתפתח.

סאמוואן

New member
אפשר לחשוב מה עשיתי??

ואני חושבת שזה בעצם התפקיד של "לנצל"ש" אם אני לא טועה...כאילו בשביל לא לפתוח הודעה חדשה ואז יהרגו אותי..אני מנצלשת אני לא מבינה מה הבעיה?

Fairywitch

New member
אני לא כועסת- רק הערתי כדי להסביר.

מנצל"שים- או בשרשור נצל"שים ושאלות, או בדיון שלא התפתח. עכשו- אם הדיון חדש לא נותנים לו הזדמנות להתפתח אם מנצל"שים אותו. זה פשוט... לא נחמד. מצד שני- אם יש נושא שיכול להתפתח לדיון בפני עצמו- אז בכלל לא צריך לנצל"ש וזה בסדר לפתוח הודעה. במקרה הזה- זאת באמת שאלה שכנראה לא תתפתח לדיון, ואכן צריך לנצל"ש אותה, אבל לא לדיון חדש דנדש. באופן דומה לא מנצל"שים הודעת חדשים או הודעת יום הולדת- זה פשוט, באמת, לא נחמד
ושוב - אני לא כועסת, רק מסבירה. לנצל"ש זאת לפעמים ממש אמנות שצריך ללמוד
מצרפת את אמנות הנצלו"ש

סאמוואן

New member
בסדר הבנתי גם אני לא כועסת..

פשוט בהתחלה מה שאמרת היה נשמע לי ממש מטומטם...אבל תודה שהסברת

למעלה