ג'יבארו/סבאנה?

סברנה../images/Emo47.gif

שם יש את האנשים הכי חמודים!!! אומנם ליה קצת מעצבנת (היא לא מזכירה לכם בקול את ליה קניג?
) אבל אני מעדיפה אותה על פני נעמה העוד יותר מעצבנת!!! נראה שנעמה הגיעה לשם רק כדי לדבר ולא לעשות, נכון?

ein ani

New member
לערבב ולחלק מחדש

אחרי שהעבירו את נועם לצד האפל- בטכניקה הכי לא הוגנת בעולם חשבתי שבפרק הבא הכי נכון יהיה לערבב מחדש את השבטים. א. יהיו לנו זוגות חדשים (למקרה שיעיפו סופסופ את ויקה) ו-ב. אולי מולי יעוף לפני המתוכנן.

ein ani

New member
כי הוא לוזר אולי?

הגיע לשם על תקן מדריך הקראטה היפיוף וחוץ מלהפסיד הוא לא עשה שומדבר. אה, כן- וגם ללכלך על טינה מאחורי הגב ואז לצייר לה ילד (מפגר למדי) מצדיע לה על פתק ההדחה. אני מעדיפה אנשים כמו דן- שקורעים לעצמם את הצורה ומצהירים בגלוי על כוונתם לסכסך ולהעיף את מי שמציק להם, או אנשים כמו מושיק- שמקבל את המתחרים בשמחה ולא פוחד מהחזקים כי הוא מלך בזכות עצמו- על פני לוזר כמו מולי שהפעם היחידה בה הוא ניצח היתה כשהוא התחרה (אתמול) מול ויקה....

0miss love0

New member
בהתחלה גיבארו,עכשיו זה אנשים ספיציפים

נעמה,נועם וליה. דן יגיע לחמישיה הסופית לדעתי,הוא תותח.אבל אני,אישית,לא אוהבת אותו.

BKE

New member
ג'יבארו.

בסבאנה אני לא אוהבת אף אחד חוץ ממושיק שהוא באמת אחלה גבר. והוא באמת שורד . כל השאר אני לא סובלת אבל גם עידן סבבה . בג'יבארו יש את הבנות שאני אוהבת אותן שהן באמת טובות לא כמו ורה וליה (חוץ מויקה כן ?) והבנים שם ..נועם(
), עומר שהיה .. ואלכס אני לא אוהבת אותו אבל הוא בסדר . ומשה יעוף מתישהו . דן רואים שהוא עורך דין הוא ממש תחמן אבל אני לא סובלת את ההתנהגות שלו ואני יודעת שהוא יעוף . אבל אין אין על ג'יבארו :)

טוב, החלטתי סופית../images/Emo70.gif

השבט המועדף עליי הוא:
ג'יבארו
כן כן.. חוץ מדן. שאמןאמןאמןאמן יעיפו אותו בשבת

ד א ק

New member
סבאנה כמובן!!!

אני כל כך אוהבת את הקבוצה הזאת! הם לא תככנים,הם יעילים ,שקטים ואחלה חברה. אני הכי מאוהבת בקבוצה במושיק ועידן. בקבוצה השניה אני חושבת שנועם הוא הכי מדהים וגם יעל אמיתית ומקסימה. לדעתי, נועם מאוד מתאים לסבאנה,אך יחזור לשבט שלו וחבל. לא סובלת את: דן השחצן (ולא בגלל שהוא תככן,כי זה המשחק...), ויקה (שאין לי מושג מה היא עושה שם...חוץ מלהראות את הגוף שלה..), מרינה( נראית קנאית אששששש) ועיצבן אותי גם ברמות יואב שטוב שעזב את המשחק ואת הקבוצה שאני אוהבת.

למעלה