ג'יבארו/סבאנה?

סקר..סקר..סקר...מי הקבוצה הכי שווה?../images/Emo124.gif

איזה שבט אתם מעדיפים? גנבתי את הרעיון מכאן -- > סקר הישרדות חחחחחח.... הצבעתי שם לסוואנה מה אתם חושבים? מי הכי שווה?

emili3

New member
אני בוחרת בסאוונה

למרות שגם שם יש אנשים מעצבנים אבל ג'יבארו היו יותר מדי בטוחים בעצמם, יש שם כמה אנשים שאני לא סובלת. דן שתחמן מדי, ויקה שצפונבונית מדי ו"חכמה" ומרינה שסנובית וקרה כקרח. בכלל הם מפונקים וחושבים את עצמם ומרכלים המון אחד על השני. משם אני הכי אוהבת את נועם, הפייבוריט שלי-המתוק והמקסים ושונה מהשאר, וגם סיון שאני אוהבת-מתוקה, מיוחדת ובראש טוב... בסאוונה גיא מעצבן אותי, וגם ורה קצת מעצבנת-הם מאד שליליים אבל אני אוהבת את כל השאר-בעיקר את מושיק, עידן וטינה-אנשים טובים...יש לי נטייה בדר"כ לאהוב אנשים שמפסידים יותר ומתפארים פחות אז אני בוחרת בסאוונה

Fairywitch

New member
יש בדיוק את אותה שאלה בדיון שלם למעלה.

נא להימנע מפתיחת הודעה חדשה על נושא שכבר דנים עליו- זה דוחף הודעות לעמוד הבא, וחבל.

LiRs Lullaby

New member
האמת, אחרי שאמרתי כמה פעמים שסבאנה לוזרים

בצפייה שנייה רואים שהם דווקא די מובילים מבחינת המשחק - עד עכשיו הם רק זכו באתגרי הפרס והפסידו באתגרי החסינות; מה שאומר שהם הרוויחו עד עכשיו אננסים, מיטה וציוד דיג, בזמן שהשבט שלהם הולך ומצטמצם ככה שיש להם פחות אנשים לחלוק את הפרסים. צדקה נעמה כשהיא אמרה שעד עכשיו םהם קר זוכים אבל בעצם אין להם כלום
אז אם נועם עובר אל סבאנה - אני לגמרי בעדם

Imai

New member
אני רק עם סאבנה!

כל פרק שעובר אני רק שונאת יותר את ג'יבארו, והפרק של היום רק מוכיח שהקבוצה הזו לא שווה דבר בלי נועם. ולא להבין אותי לא נכון, גם את נועם אני לא סובלת, כי סאבנה אמיתי הוא כזה שהתחיל בקבוצה מהתחלה, כמו שאחד מגרינפלדור לא יכול סתם ככה לעבור לסליתרין ולהיות באמת סליתרין, אם משהו מבין על מה אני מדברת, (וכנראה שלא, כי אני סתם עייפה ומקשקשת שטויות). אני גם חושבת שההפקה עצמה לא סובלת את ג'יבארו לכן הם נתנו לסאבנה את נועם כדי שיבטיחו את הניצחון שלהם במשימת החסינות. מקווה שנועם יחזור לג'יבארו הוא סתם מטריד את הקבוצה השנייה ומעצבן את מולי. אהה, וגם אני חושבת שעשו בשכל שהחליטו להעביר את המשימה של אי המתים לפרק ההדחה, שלפחות יהיה קצת יותר מעניין. מקווה שטינה תזכה, כי היא מסאבנה, למרות שגם יכול להיות נחמד שעומר יישאר ויעיף את ג'יבארו אחד אחד. סאבנה חייבים לנצח ולהיות רוב על האי, אחרת אני לא רואה יותר!

הנטייה שלי היא לסבאנה

להסביר למה? אולי בגלל איזושהי אמפטיה לזה שהם הפסידו בפעם הראשונה, אולי בגלל האנטגוניזם שפיתחתי לדן ולקומבינת ההדחה שהוא בישל לעומר, ולזה שיותר מדי אנשים ב'ג'יבארו' שיתפו פעולה עם זה. כשב'ג'יברו' יש טעם של תחכנות, ב'סבאנה' יש יותר טעם של ענייניות ושל ערך השבט (אם כי אין ספק שגם שם יש ניצני תחכנות וגם שם זה יתפרץ כשיהיה צורך).

Black Balloon

New member
אמממ

בהתחלה נדלקתי ישר על ג'יבארו, עכשיו אני לא יודעת. לכל שבט יש את היתרונות והחסרונות שלו. סבאנה למשל, הם שבט נורא רגוע בלי הרבה תככים ומזימות, אבל לא הצלחתי להתחבר כמעט לאף מתמודד בשבט, וגם החלוקה של גברים-נשים שם די מרגיזה אותי. ג'יבארו זה שבט מלא אקשן, תככים, מזימות, הכל. דן מספק את העיקר. כל הקטע הזה מעצבן בטירוף, דן-ויקה-נעמה-מרינה. אבל יש לי שם הרבה שהצלחתי להתחבר אליהם כמו נועם, אלכס, יעל, סיון (למרות שאני לא כ"כ סגורה על זה). וזו הייתה טעות להדיח את עומר על ההתחלה. ידיחו את דן, ואז יהיה סבבה. :)

ברור שסבאנה

הם חזקים במיוחד עכשיו שנועם עבר אליהם למרות שגם אם הוא יחזור לגיבארו אני חושבת שהם יאכלו בלי מלח את גיבארו גיברו נקבות כולם חוץ מנועם ויש שם את הכי הרבה דרמות בניגוד לסבאנה בקיצור סבאנה שולטת !

מאי 406

New member
ג'יבארו../images/Emo70.gif (יש שם יותר אקשן...)

אני אוהבת את התככים והמזימות אצלם... כולם נחשים כאלה, זה מצחיק. סבאנה די חנבעצים... וחוץ מזה, נעמה משעשעת, משה חמוד ודן חתיך ברמות
אבל התבאסתי שהעיפו את עומר, ועכשיו נעם...

למעלה