גיבצת מנהלת

Star_Dust

New member
גיבצת מנהלת ../images/Emo88.gif

ברצוני למחות על העובדה שהיום לא נפתח אף שרשור חדש! האם לכולם בפורום (חוץ ממני) יש חיים?!?

ufffnick

New member
אה. לא.

גם אלה שתקועים עם שביתה ובייבי סיטר. זה הזמן האידיאלי לשינה. אינטרנט וסרטים. תביני את מימדי השיעמום - קראתי הכל אודות מערכת הפעלה של לינוקס ועכשיו אני שוקל ברצינות להחליף את הווינדווס בה. כן. נורא משעמם לי.

magenta73

New member
מצ'עמם לך? קבלי> (כנסו כנסו)

סקר שנלקח מפורום סקרים שנלקח מפורום אחר שנלקח מפורום אחר שנלקח מפורום אחר... יאללה, להתפקד. אפשר בשלבים, כי אני נחמדה. *שעת תחילת השאלון: 1. שם: 2. גיל: 3. תאריך לידה: 4. כינוי: 5. תכונה טובה: 6. תכונה רעה: 7. חולשה: 8. אובססיות: 9. פאדיחה: 10. כאב: 11. משאלה: 12. זיכרון רע: 13. זיכרון טוב: 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: 15. געגוע: 16. פחד: 17. את\\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: 18. קמיע [אם יש]: 19. החג האהוב עליך: 20. אוכל מועדף: 21. המאכל שאת\\ה שונא\\ת ובחיים לא תסכימ\\י לאכול: 22. שתיה מועדפת: 23. קינוח מועדף: 24. ממתק מועדף: 25. עוגה מועדפת: 26. צבע מועדף: 27. חיה מועדפת: 28. חיית מחמד [אם יש]: 29. ספורט מועדף: 30. מספר מזל: 31. ספר: 32. סרט דיסני מועדף: 33. סרט: 34. שחקנ\\ית: 35. זמר\\ ת: 36. סדרה מעודפת: 37. מקצוע אהוב: 38. מקצוע שנוא: 39. מקום בעולם: 40. המעשה הכי נועז שעשית: 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: 42. פריט לבוש מועדף: 43. ההמצאה של כל הזמנים: 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: 45. את\\ה מאמינ\\ה בגורל? 46. את\\ה מאמינ\\ה באלוהים? 47. גלידה- בכוס או בוופל? 48. שקיעה או זריחה? 49. בליינד דייט- בעד או נגד? 50. ג'ינס או סתם מכנס? 51. בזבזנ\\ית או חסכנ\\ית? 52. מלפפון או עגבניה? 53. קור או חום? 54. לישון או לקום? 55. חוף או הרים? 56. קרמבו- וניל או שוקו? 57. תות או בננה? 58. חולצה מכופתרת או רגילה? 59. שיר שגורם לך לצחוק: 60. שיר שגורם לך לבכות: 61. השיר של כל הזמנים: 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\\ה אוהב\\ת: 63. שיר שאת\\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: 64. שיר שאת\\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: 65. שיר שאת\\ה אוהב\\ת היום, אבל לא היית מכיר\\ה אותו אילולא חבר: 66. איך היית מתאר\\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? 67. שמות החברים הכי טובים שלך: 68. הגלידה הכי טעימה? 69. מהן התכונות שאת\\ה הכי מעריכ\\ה בחבר\\ה הכי טוב\\ה שלך? 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? 71. לאילו אתרים את\\ה גולש\\ת כשמשעמם לך? 72. באילו פורומימ את\\ה קורא באופן קבוע? 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? 75. באיזה פורומים אתה? 76. כשמישו\\מישי מאוהב\\ת בך, ואת\\ה לא אוהב\\ת אותו\\אותה, איך זה משפיע עליך? 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? 78. יש לך חבר\\ה? 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 80. אם אחיך\\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\\ת איתו\\איתה? למה? 81. מה הדבר הראשון שאת\\ה עושה ברגע שאת\\ה קמ\\ה בבוקר? 82. מה הדבר האחרון שאת\\ה עושה לפני שאת\\ה הולכ\\ת לישון? 83. מה התחביבים שלך? 84. את מי היית לוקח\\ת לאי בודד? 85. כשאת\\ה נוסע\\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\\י בבית? 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\\ת להיות? 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? 88. מה הדבר שאת\\ה הכי רוצה לקבל? 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] 90. אם היית מוצא\\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\\ת? 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? 92. מי החברים שלך בפרום? 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\\ה אוהב\\ת אותו\\אותה, סתם.. בשביל שידע? 96. מה את\\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? 97. ברגע זה ממש, עם מי את\\ה רוצה להיות ואיפה? 98. אם היית יכול\\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? 100. ואחרון חביב- כמה את/ה אוהב/ת את גיבצת מנהלת??? *שעת סיום השאלון:

ufffnick

New member
../images/Emo190.gif

*שעת תחילת השאלון: 22:42 1. שם: אין תגובה 2. גיל: 28 3. תאריך לידה: 14.2 4. כינוי: כתוב למעלה 5. תכונה טובה: אין 6. תכונה רעה: יש בשפע. 7. חולשה: אופנועים 8. אובססיות: בשר 9. פאדיחה: התמונה שלי. 10. כאב: yes please 11. משאלה: לא לעבוד לעולם, וללמוד בלי סוף. 12. זיכרון רע: במיה (מרק במיה בפעם הראשונה) 13. זיכרון טוב: הקובה הראשון של סבתא. 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: התקף אסטמה ראשון בגיל 5 15. געגוע: לאופני הרים של הברמיצווה שנגנבו לי, האופנוע הראשון שלי שנגנב לי.. מממ... יש כאן דפוס.. 16. פחד: לאבד את היכולת לתקשר. 17. את\\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: תסדר את... תנקה את... 18. קמיע [אם יש]: אין. 19. החג האהוב עליך: טו בשבט 20. אוכל מועדף: שיהיה מת. 21. המאכל שאת\\ה שונא\\ת ובחיים לא תסכימ\\י לאכול: במיה. 22. שתיה מועדפת: ג'נטלמן ג'ק, גן פידיך. 23. קינוח מועדף: אין. 24. ממתק מועדף: לא ממש. 25. עוגה מועדפת: עוגת גזר. 26. צבע מועדף: ירוק 27. חיה מועדפת: טיגריס הודי לבן. 28. חיית מחמד [אם יש]: חתול וכלב. 29. ספורט מועדף: כדורגל, כדורסל, מוטו GP, פורמולה 1. 30. מספר מזל: יש דבר כזה? 31. ספר: המדריך לטרמפיסט בגלקסיה. 32. סרט דיסני מועדף: לא סובל את דיסני. 33. סרט: stay! 34. שחקנ\\ית: אין. 35. זמר\\ ת: אין. 36. סדרה מעודפת: נמלטים. 37. מקצוע אהוב: מיקצוע? 38. מקצוע שנוא: מקצוע? 39. מקום בעולם: כאן ועכשיו! 40. המעשה הכי נועז שעשית: מה נחשב נועז? בארץ להיות אופנוען זה נועז על גבול הטימטום... 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: ראו סעיף קודם. 42. פריט לבוש מועדף: טרנינג. 43. ההמצאה של כל הזמנים: רכב 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורף! 45. את\\ה מאמינ\\ה בגורל? לא. 46. את\\ה מאמינ\\ה באלוהים?לא סגור על זה לגמרי. 47. גלידה- בכוס או בוופל?וופל. 48. שקיעה או זריחה?זריחה, מהצד שלפני שהולכים לישון. 49. בליינד דייט- בעד או נגד?נגד. 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס. 51. בזבזנ\\ית או חסכנ\\ית? לא זה ולא זה. 52. מלפפון או עגבניה? גם וגם. 53. קור או חום? קור. 54. לישון או לקום? לישון. 55. חוף או הרים? חוף. 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל. 57. תות או בננה? בננה. 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה. 59. שיר שגורם לך לצחוק: grace kelly 60. שיר שגורם לך לבכות: בלאדה לחובש. 61. השיר של כל הזמנים:מקרנה!!! (לא באמת...) 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\\ה אוהב\\ת: פרחה במרצדס. 63. שיר שאת\\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: פרחה במרצדס. (עזבו). 64. שיר שאת\\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: november rain 65. שיר שאת\\ה אוהב\\ת היום, אבל לא היית מכיר\\ה אותו אילולא חבר: whenever i may roam 66. איך היית מתאר\\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? אם וכאשר תפגשו אותי במקרה, תדעו מיד שזה אני. 67. שמות החברים הכי טובים שלך: די... לא באמת. 68. הגלידה הכי טעימה? וניל עם עוגיות. 69. מהן התכונות שאת\\ה הכי מעריכ\\ה בחבר\\ה הכי טוב\\ה שלך? יושר. 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? 1994 71. לאילו אתרים את\\ה גולש\\ת כשמשעמם לך? תיק דבקה. 72. באילו פורומימ את\\ה קורא באופן קבוע? כאן, אופנועים. 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? זה הכינוי, והעניין פשוט, אוווף שוב למצוא ניק.... 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? לא. 75. באיזה פורומים אתה? מתחיל להשמע כמו חקירה, כשהשאלות חוזרות על עצמן כדי לבחון את האמיתות. 76. כשמישו\\מישי מאוהב\\ת בך, ואת\\ה לא אוהב\\ת אותו\\אותה, איך זה משפיע עליך? מביך. 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? סימטריה. 78. יש לך חבר\\ה? כן 79. כמה אחים ואחיות יש לך?2 אחים 80. אם אחיך\\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\\ת איתו\\איתה? למה? מאוד, הם אנשים מדהימים. 81. מה הדבר הראשון שאת\\ה עושה ברגע שאת\\ה קמ\\ה בבוקר? משתין. 82. מה הדבר האחרון שאת\\ה עושה לפני שאת\\ה הולכ\\ת לישון? משתין. 83. מה התחביבים שלך? יותר מידי בשביל לספור. 84. את מי היית לוקח\\ת לאי בודד? את החברה כמובן. 85. כשאת\\ה נוסע\\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\\י בבית? מברשת שיניים ובגדים להחלפה. 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\\ת להיות? טיגריס הודי לבן. 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב. 88. מה הדבר שאת\\ה הכי רוצה לקבל? יש לי כבר הכל. 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] צהריים וערב. 90. אם היית מוצא\\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\\ת? סטייק כריש. 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? אין דבר כזה. 92. מי החברים שלך בפרום? חברים? בפורום? 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? כל מילואים מחדש. 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? לפני שבוע. 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\\ה אוהב\\ת אותו\\אותה, סתם.. בשביל שידע? לפני שנייה. 96. מה את\\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? "החיים פשוטים, האנשים מסובכים" 97. ברגע זה ממש, עם מי את\\ה רוצה להיות ואיפה? על אופנוע לבד באוסטרליה. 98. אם היית יכול\\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? לשום מקום. לא חוזר אחורה. 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? מקום בלי טלוויזיה אבל עם מוסיקה, בלי רעש עירוני אבל עם אנשים, בלי מכוניות והמון אופנועים. 100. ואחרון חביב- כמה את/ה אוהב/ת את גיבצת מנהלת??? ככה. היא בסדר סך הכל.
*שעת סיום השאלון: 23:06

magenta73

New member
רגע רגע רגע אוקסמירון

אם התוכנית האהובה עליך היא נמלטים, מה אתה עונה על השאלון הזה, כשיש את הפרק האחרון של העונה השנייה ברקע??? מה? הורדת באינטרנט? וחוץ מזה, אפשר להבין מה זה הפרק האחרון הזה????? בא לי לחנוק משהו. וחוץ מזה, סחה עליך. אני אקרא מאוחר יותר, אני עכשיו צריכה בירה, להרגע.

ufffnick

New member
פפפפף...

ראיתי אותו לפני חודש. נראה לך שאשלם 200 ש"ח לכבלים בשביל ערוץ וחצי של תוכניות מחו"ל?! מתחילה להיות מייגעת הסידרה הזו... מזכירה את אבודים ואת תיקים באפילה שהתחילו כטרנד מטורף והתמסמסו להם במיאוס יתר. שתי לרוויה גם בשבילי, אני הולך לישון. לחיים ולילה טוב.

magenta73

New member
האמת שאני מבינה

מה אתה אומר. התחיל מדהים, ועכשיו נראה שהם ממשיכים רק בשביל להמשיך. כאילו, די כבר. לכל דבר יש את הזמן שלו. כשזה ממשיך וממשיך זה כמו מסטיק לעוס מידי שכבר ממש לא טעים.

בדיוק...

לדעתי זאת אחת התוכניות הכי טובות שקיימות אבל הפרק האחרון (אח... נפלאות החמור הקטן בתחתית המסך) אכן השאירו אותי עם רצון עז לחנוק את היוצרים...

moi24

New member
מי לא הוריד באינטרנט?

נכון מעצבן?! יאללה באמת הגיע הזמן שהיא תרצח מישהו...בחיי שאני לא מבינה מה הוא מוצא בה... כנסי לכלא! ועכשיו אפשר לגלות שצפיתי הכל מראש. אפשר ספוילר? אחד קטנצ'יק?

חיחיחיחי

אני בספק רב מאוד אם מישהו חיכה עד היום לפרק האחרון... אגב, גם אני ממש לא הבנתי מה הוא מצא בה...

magenta73

New member
א. אני חיכיתי!

ב. היא דווקא מאוד יפה, לדעתי. בכלל, אני מוצאת את זה מאוד נחמד, הטקסים הקטנים שיש לי בשלישי (גיבורים) ורביעי (נמלטים). כמה שזה מבאס לחכות שבוע, יש בזה גם דברים טובים. יו סי מי שיוור וית' אנטי...סי...פיייייי.....................................שן.

magenta73

New member
זה בסדר,

נשברתי קצת באמצע העונה השניה או השלישית... עכשיו אני רואה קצת. אבל זה לא אותו הדבר...

למעלה