זה מה שקורה כשאפילו הטלוויזיה משעממת...
והסמינריון, שאני צריך לשפץ עד יום ראשון נשמע כמו סיוט (מה שהוא באמת). התחלה: מאוחר בלילה. 1. קיים. זה לא שאני הולך ברחוב ועונה לכל "היי אתה". 2. 28. וארבעה חודשים. 3. תעשו חשבון לבד. 4. תסתכלו ליד הכותרת של ההודעה תראו לבד. מה נסגר, אתם עד כדי כך עצלנים, קודם לא יכולים לעשות חשבון, עכשיו לא יכולים לקרוא. 5. אני מצחיק. 6. בעיקר את עצמי. 7. בחורות. 8. בחורות. רפטטטיבי, אני יודע. 9. יש לא מעט ואין לי שום כוונה לספר עליהן. Let by gone be by gone. 10. יש גם לא מעט מזה. ממש לא עניינכם. 11. עוד שתי משאלות, בבקשה. 12. מדחיק אותם. לא עולה כלום לראש. 13. וואלה, לא יודע. אני אצטרך לחשוב. זה לא שאני יכול לשלוף קטע מהחיים ולומר "או, פה היה לי אחלה". 14. מה נסגר עם הזיכרונות האלו? אני נראה לכם מחשב, 1GB ב-500 ש"ח? 15. געגוע זה כמו זכרון רק עם קונוטציה שלילית. חאלאס כבר. 16. בחורות. רפטטיבי ונוירוטי. "וולקאם טו מי סייד אוף דה וורלד". 17. "בדיוק קבעתי עם חברות לסרט/יש לי תור לספר/אין לי זמן השבוע". 18. גבישי NaCl 19. אין. בתור מבוגר גם אין יותר חופשות בחגים אז בכלל... סתם ימים מיותרים שצמודים אליהם כל מיני הגבלות שנאכפות על ידי חוקים שחוקקו על ידי כנסת מתרפסת שרצתה ללקק בישבן לדתיים כדי שיתמכו בקואלציה. כמו היום למעשה. 20. לאור ההתנסויות האחרונות שלי במטבח אני יכול לומר בוודאות: האוכל של אמא. 21. חצילים. אני מוכן לאכול כל דבר שהם אוכלים ב-"אפקט הפחד", אבל אני לא מוכן לגעת בחציל. וכן, סביח זה חציל שקלו אותו. 22. קפה, חזק, חצי כוס מים חצי כוס חלב, סוכרזית אחד. ודיאט קולה לימון (רק הלימון. זה אחלה טעם). 23. יוגורטים בטעמים, 0% שומן ופתי-בר שוקולד. 24. אנרג'י בר למינהם. הלהיט החדש זה משהו שהביאו לחד"כ: "לארה בר". 25. רחוק ממני, זה הכי עדיף שיש. 26. סגול. לגמרי. יש לזה שורשים שנטועים חזק חזק בעבר שלי. 27. חתוליים (המשפחה, Feline) ונץ. 28. היה חתול ואיננו עוד. אותו כנ"ל כלב. 29. ספינינג. ריצה. נינג'יטסו. חד"כ. טניס. אני מגוון. 30. 13. לקוראי דאגלאס אדאמס: 42 ולקורא טרי פראצ'ט (אם יש בפורום הזה כאלו): 8. 31. אוסף של דפים, לרוב בצורה מלבנית, שמעבירים מסר בצורת פרוזה. 32. פנטזיה ופנטזיה 2000. ולא, לא "שוליית הקוסם", אם כבר ריקוד ההיפופוטמים (למעשה זה היפופוטמות) והתנינים. 33. המסע שאינו נגמר. "To the whinch, wench!" ואיך אפשר לא לאהוב את פאלקור?! 34. אין. לא מאמין בלהעלות אנשים לדרגת הערצה (שלא לדבר על המשכורות שהם מקבלים) רק כדי שהם יעשו בכאילו מה שאנשים אחרים עושים כל יום, בפרומיל מהמשכורת של הכוכב ובלי שום ריספקט. 35. אותו כנ"ל. 36. CSI, על כל נגזרותיה. כמה שהיא סטיגמטית ומתייחסת אל הצופה בהתנשאות עדיין היא מעניינת, ווואו, כמה בחורות יפות יש בכל פרק. 37. הדבר שאותו אני לומד לתואר. כן, כן, אני ממש נהנה מהלימודים שלי (כנראה שזו הסיבה שאני כבר בשנה רביעית. מתוך שלוש). 38. כרטיסן באוטובוס. בשביל מה הם צריכים לקחת לי את החופשי-חודשי מהיד כדי לבדוק אותו? מה יש להם רנטגן בעיניים שמגיב עם קוד סודי שיש על הכרטיסים ולא עובד ממרחק של חצי מטר?! 39. אני מניח שלכל אחד מאיתנו יש כזה, צריך רק למצוא אותו. 40. אני לא עושה מעשים נועזים, אנשים מתים מזה. 41. יהיו כאלו שיגידו שמעשים נועזים וטיפשיים הם היינו הך. היות שאני לא עושה את האחד, השני נגרר אחריו. 42. תחתונים וגרביים. אתם לא תאמינו איזה שפשפות ושלפוחיות, בהתאמה, אפשר לקבל אם שוכחים אחד משני אלו. 43. מערכת המשפט. מאפשרת לכל מי שיודע לתמרן אותה לרצוח, לאנוס, לעשוק, לגנוב, בקיצור לעשות ככל העולה על רוחו בלי לתת את הדין. 44. כל זמן בשנה שבו הטמפ' נסבלת והלחות מאפשרת לנשום. 45. לא. 46. לא. 47. גלידה זה מוקצה! 48. גם וגם. מחזוריות. זה נהדר לראות את היום מתחיל וזה נהדר לראות אותו מסתיים. 49. מניסיון לא טוב עד היום, נגד. הכי נגד שיש. מצד שני, רק חמור לא משנה את דעתו. 50. מה שיוצא מהארון. 51. שלא בטובתי יש לי חורים בידיים בכל מה שקשור לכסף. 52. גזר. זיתים. שום ובצל (לא סתם ביאליק כתב עליהם סיפור שלם). 53. לא זה ולא זה. פשרה. 54. לישון ובגדול. פחות זמן לדעת כמה העולם מחורבן. 55. חוף. 56. שוקולד, וגם אז במשורה. 57. בננה, איזו שאלה. 58. כמו המכנסיים. 59. תלוי עד כמה "מצב כפית" אני באותו רגע. 60. חצי מהרפרטואר של סוזן ווגה, כמעט כל דבר שיוצא לטורי איימוס מהפה, איימי מאן עושה את הטריק לא רע. 61. "משה, אתה לא קיפוד!" 62. כל שיר שהנושא שלו הוא כמה אני שווה. אבל לא ראפ, הם סתם מזיינים ת'שכל. 63. לא מתכונן להתחתן, מתנגד לרעיון, מה שמייתר את נושא השיר של החתונה. 64. לא מתכונן למות. בינתיים הולך לי לא רע עם התכנון הזה. 65. נסו גם אתם את להקת Freezepop. 66. בעל חזות של אל יווני, שכל ששני רק לזה של אלברט אינשטיין, חוש הומור של סיינפלד וחשבון בנק של ביל גייטס. זה איך אני הייתי מתאר את עצמי. אחרים... השאלה הייתה איך אני(!) מתאר את עצמי. 67. אין כאלו. חוץ מהדימיוניים והם לא צריכים שמות. 68. מה, זה כמו שאלון 300, לראות אם אני זוכר מה כתבתי קודם?! לא אוכל גלידה. 69. אין. תסתכלו שוב ב-67. 70. אי שם ברגילה הראשונה שקיבלתי בצבא בשנת 97'. 71. תאמינו לי, עדיף לכם מדיניות של "הכחשה אמינה" בקטע הזה. 72. תנחשו. 73. תסתכלו לבד (נו, שוב חזרנו להיות עצלנים?!). סיפור? אין סיפור, אני לא משתמש, אני מסניף. 74. מה זה אהבה? 75. אתם עדיין לא מצליחים לעבוד עליי. 76. כשזה יקרה אני אודיע לכם. 77. פנים. היא יכולה להיות פיל עם פנים של ברבי ואני אהיה שבוי ולחליפין היא יכולה להיות עם גוף של ברבי ופנים של זאב רווח ואני אברח. בצעקות. 78. שקו לי בישבן. 79. עד שהיא תעצבן אותי בצורה טרמינילית, עבורה, אחת. 80. א. היא לא בגילי, ב. כנראה שלא. למה? ככה. 81. את אותם הדברים אבל לאט. 82. את אותם הדברים אבל מהר. 83. לא קיימים כאלו. 84. אדריאנה לימה. 85. מגבת. 86. משהו ממשפחת החתוליים או נץ (זה כבר באמת מתחיל להזכיר שאלון 300). 87. כל זמן ביום שדברים טובים קורים לי בו. 88. כרגע? הייתי עונה אבל זה לא יעבור צנזורה. 89. צריך שם כדי להנות מאוכל?! 90. CN. מזוקק. אם כבר אז לעשות את זה כמו שצריך. 91. הלפטופ שלי. כאילו דא! 92. אם אין לי חברים, כמו שכתבתי למעלה, אז איך יהיו לי חברים בפורום?! 93. כשהקהילה תתרום לי נדבר על לתרום לקהילה. 94. היום. לתת למישהו הנחיות, נכונות, איך להגיע למקום מסוים נחשב לעזרה בעיני. 95. אין אנשים קרובים, אין למי להגיד. באמת שנמאס כבר הקטע הזה של שאלות שחוזרות על עצמן. 96. היה רק אחד כמוהו בכל העולם. תודה לאל! 97. אדריאנה לימה על אי בודד. 98. את היום שבו נולדתי. אם אני לא הייתי אתם, מן הסתם, לא הייתם מעניינים אותי (לא שעכשיו אתם כן). 99. דנמרק, פינלנד, שוודיה, שוויץ. 100. שאלתי כבר, תגידו לי מה זה אוהב אני אגיד לכם כמה מזה אני את גיבצת מנהלת. שעת סיום: תסתכלו ליד ההודעה ותראו בעצמכם.