גיבצת מנהלת

כל הכבוד!

אגב, גיבורים איכזבה אותי לגמרי אם כבר מדברים. צפיתי בחמישה פרקים וממש לא הבנתי על מה ההתלהבות... טוב, אולי זה בגלל שאני לא נמשכת למדע בדיוני. ותכלס, לא הייתי מצליחה לעמוד בשבוע ציפיה במקרה של נמלטים. יום אחד ישבתי לראות איזה 10 פרקים אחד אחרי השני עד ארבע לפנות בוקר רק כי לא יכולתי להפסיק...

magenta73

New member
גיבורים RULES

חולה על זה... גם על מדע בדיוני, גם על הרעיון שלאט לאט מגלים עוד ועוד אנשים ואיך שהם מתחברים אחד לשני... עשו פסיפס מאוד מעניין. מה שכן, זה זז כ"כ לאט, ששוב - בא לי לרצוח משהו...

moi24

New member
התייאשתי אחרי פרק 16

מישהו סיפר לי שכולם נהיו שם הומואים. זה נכון??

magenta73

New member
אני לא יודעת!

כאמור - אני צופה בטלוייזיה. עכשיו זה פרק שביעי או משהו כזה. רק עכשיו רואים מי זה הסיילר הזה, ושבוע הבא כנראה נבין מה הקטע שלו. ודי לספויילרים!!!

belli80

New member
אוקיי. נענית לאתגר..

*שעת תחילת השאלון: 1. שם: belli 2. גיל: 27 אוטוטו 3. תאריך לידה: קיץ, 1980 4. כינוי: belli 5. תכונה טובה: אני ה"נשמה הטובה" של הבית. לא חכמה, לא יפה. אבל מה-זה נחמדה..
6. תכונה רעה: אווף, יש בשפע. רק צריך לחפש.. 7. חולשה: מאפים 8. אובססיות: היו. היה קשה להיפטר, אבל שווה כל רגע מאז. (חוץ מ"פסק זמן".. על הקרייבינג הזה עוד לא התגברתי..) 9. פאדיחה: גיסתי, שהעירה על המיטה שלי "יופי, יהיה איפה לתפוס" בפני האבא הנבוך שלי.. 10. כאב: עזבו.. 11. משאלה: רק בריאות. כל השאר כבר יסתדר.. (פולניה, כבר אמרנו?) 12. זיכרון רע: הפרידה האחרונה 13. זיכרון טוב: החזרה. (איך צפוי..) וגם איזה טיול בקצה העולם- רק אני והשמיים. 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: טכנאי בזק כמעט הרביץ לאמא שלי, ואני התחלתי לצרוח (גיל שנתיים וחצי) 15. געגוע: לכלב שלי. 16. פחד: פולניה! יש לנו אלפים כאלו.. 17. את\\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: אזעקות. הקאתי במסיכה באזעקה הראשונה של 1991 18. קמיע [אם יש]: פיל 19. החג האהוב עליך: חנוכה. חג יפהפה, ומשפחתי מאוד צלנו 20. אוכל מועדף: קובה חמוסטה בשישי בצהריים. (הכי רחוק מהמטבח של אמא..)
21. המאכל שאת\\ה שונא\\ת ובחיים לא תסכימ\\י לאכול: לחם קימל. 22. שתיה מועדפת: אקווה. 23. קינוח מועדף: עוגת גזר. בחיי. 24. ממתק מועדף: פסק זמן, כבר אמרתי?? 25. עוגה מועדפת: גזר! ועוגת יומולדת בצורת שפן שאני עדיין מבקשת שיכינו לי.. 26. צבע מועדף: ירוק 27. חיה מועדפת: כלב. (אז איך יצא שאני מגדלת חתול??) 28. חיית מחמד [אם יש]: אההממםם. 29. ספורט מועדף: גלישת מצוקים, וצלילה. אבל כבר ים זמן לא עשיתי אף אחד מהם.. 30. מספר מזל: 3 31. ספר: מאיר שליו. כולם, כולל "איך האדם הקדצון המציא לגמרי במקרה את הקבב הרומני"! 32. סרט דיסני מועדף: היפהפיה והיחפן. וגם היפה והחיה. 33. סרט: ברידג'ט ג'ונס היה סרט הדכאון הרישמי שלי במשך ים זמן.. ברוך שפטרנו
34. שחקנ\\ית: ג'וליה רוברטס, וטומי לי ג'ונס 35. זמר\\ ת: סטינג. 36. סדרה מעודפת: אין לי טלוויזיה, אבל בגדול- soap ו"עקרות בית" 37. מקצוע אהוב: יש כזה?? 38. מקצוע שנוא: 39. מקום בעולם: הקצה של ה"טורס דל פיינה". 40. המעשה הכי נועז שעשית: סקס על סלע בגדת נהר בפרו 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: אותו כנ"ל.. 42. פריט לבוש מועדף: ג'ינס וטי-שירט 43. ההמצאה של כל הזמנים: הדאודורנט! והרדיו. 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: קייייייץ 45. את\\ה מאמינ\\ה בגורל? לא 46. את\\ה מאמינ\\ה באלוהים? לא 47. גלידה- בכוס או בוופל? בוופל, כאילו, דה! 48. שקיעה או זריחה? שקיעה. מי קם לזריחות?! 49. בליינד דייט- בעד או נגד? נגד!!! 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס. או חצאית. 51. בזבזנ\\ית או חסכנ\\ית? תלוי במה. 52. מלפפון או עגבניה? עגבניה. שונאת לרחוץ מלפפונים, יש בזה משהו נורא מיני, לא? 53. קור או חום? בדיוק באמצע 54. לישון או לקום? לללללללייייישששששוווווןןןןן 55. חוף או הרים? הרים. פוחדת מהים. 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל! 57. תות או בננה? בננה 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: house of fun/ maddness 60. שיר שגורם לך לבכות: "אמא" של רבקה זוהר. כל פעם מחדש. 61. השיר של כל הזמנים: Innuendo של קווין 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\\ה אוהב\\ת: פרחה במרצדס 63. שיר שאת\\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: למי? לשלושת האנשים שיהיו שם?? 64. שיר שאת\\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: "ילדה קטנה" של החלונות הגבוהים 65. שיר שאת\\ה אוהב\\ת היום, אבל לא היית מכיר\\ה אותו אילולא חבר: "כוכבים על אש קטנה". הייתי בת 10.. 66. איך היית מתאר\\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? עזבו.. ארוך מידי לשעה כזו.. 67. שמות החברים הכי טובים שלך: 68. הגלידה הכי טעימה? ניו יורק סופר של בן וג'רי 69. מהן התכונות שאת\\ה הכי מעריכ\\ה בחבר\\ה הכי טוב\\ה שלך? כנות 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? מתישהו בצבא.. 71. לאילו אתרים את\\ה גולש\\ת כשמשעמם לך? לפה.. 72. באילו פורומימ את\\ה קורא באופן קבוע? פה.. 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? 80 belli , שם חיבה, ושנת לידה 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? כן. הוא יושב לידי. 75. באיזה פורומים אתה? פה.. 76. כשמישו\\מישי מאוהב\\ת בך, ואת\\ה לא אוהב\\ת אותו\\אותה, איך זה משפיע עליך? בד"כ נבוכה, או מתעלמת. 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? עיניים ושפתיים. 78. יש לך חבר\\ה? כן 79. כמה אחים ואחיות יש לך? אחות ואח 80. אם אחיך\\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\\ת איתו\\איתה? למה? כן 81. מה הדבר הראשון שאת\\ה עושה ברגע שאת\\ה קמ\\ה בבוקר? בודקת שהכל במקום. 82. מה הדבר האחרון שאת\\ה עושה לפני שאת\\ה הולכ\\ת לישון? מתכרבלת ואומרת שהכל יהיה בסדר. 83. מה התחביבים שלך? צלילה, ספרים, סרטים, טיולים. 84. את מי היית לוקח\\ת לאי בודד? את החבר 85. כשאת\\ה נוסע\\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\\י בבית? ספר, זה שאני בדיוק באמצע שלו. 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\\ת להיות? החתולה שלי. היא חיה טוב..
87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? את הערב 88. מה הדבר שאת\\ה הכי רוצה לקבל? שקט 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? אני חיה על סוג של רצף.. 90. אם היית מוצא\\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\\ת מרק קובה. ולזניה של אמא. 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? אלבומים, והדובי שלי 92. מי החברים שלך בפרום? 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? אני באמת צריכה לעשות יותר.. 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? היום בסופר 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\\ה אוהב\\ת אותו\\אותה, סתם.. בשביל שידע? היום בצהריים, נשבעת! 96. מה את\\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? אוי, די עם זה.. 97. ברגע זה ממש, עם מי את\\ה רוצה להיות ואיפה? אני ממש איפה שאני רוצה להיות. 98. אם היית יכול\\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? הייתי משכנעת את מי שלא קיבל את היטלר לבית הספר לאומנויות שישנה את דעתו.. 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? ברילוצ'ה, ארגנטינה. 100. ואחרון חביב- כמה את/ה אוהב/ת את גיבצת מנהלת??? הכי בעולם!!! לקח לי 29 דקות...

magenta73

New member
גיבצת מנהלת לוקחת פיקוד ועונה...

*שעת תחילת השאלון: 00:40 1. שם: הדס 2. גיל:33 3. תאריך לידה: יום האיידס הבינלואמי (באמ'שלי) 4. כינוי: מג'נטה 5. תכונה טובה: חביבה לכל הדעות 6. תכונה רעה: חוסר טאקט 7. חולשה: לגברים מסוקסים 8. אובססיות: דיאט קולה, הכלבה שלי, מילה אחרונה ופולניות בכול רמ"ח אבריה
9. פאדיחה: יש הרבה 10. כאב: כרגע כואבת לי הבטן 11. משאלה: WORLD PEACE 12. זיכרון רע: "וצוצון נשאר ברצון". 13. זיכרון טוב: סבתא שלי 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: איזה לדה מעפנה מפילה אותי מהנדנדה בגן. פעם ראשונה שחוויתי אלימות.... 15. געגוע: סבתא שלי 16. פחד: חושך 17. את\\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: "וצוצון נשאר ברצון"!!!!!!!!!!!!!! 18. קמיע [אם יש]: אין 19. החג האהוב עליך: פורים 20. אוכל מועדף: לזניה שרימפס ושוקולד 21. המאכל שאת\\ה שונא\\ת ובחיים לא תסכימ\\י לאכול: דגים. במיוחד טונה. 22. שתיה מועדפת: בירה וויסקי (האירים) 23. קינוח מועדף: כל מה יש בו שוקולד 24. ממתק מועדף: פסק זמן 25. עוגה מועדפת: שוקולד 26. צבע מועדף: יש כמה. ורוד-מג'נטה/כתום/ירוק בהיר/שחור 27. חיה מועדפת: כלב/סוס/דולפין 28. חיית מחמד [אם יש]: דאה! פיפי! 29. ספורט מועדף: זיפזופ בשלט 30. מספר מזל: אין 31. ספר: שר הטבעות/הנסיך הקטן 32. סרט דיסני מועדף: ספר הג'ונגל. 33. סרט: הנסיכה הקסומה 34. שחקנ\\ית: ג'וני 35. זמר\\ ת: וייטס 36. סדרה מעודפת: נמלטים/גיבורים/סופרנוס 37. מקצוע אהוב: ברגע שזה מקצוע זה לא אהוב 38. מקצוע שנוא: נראה לי שרואה חשבון 39. מקום בעולם: לונדון 40. המעשה הכי נועז שעשית: אמרתי לאהבת חיי הבלתי ממומשת שאני אוהבת אותו ורוצה זוגיות איתו. 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: יש המון 42. פריט לבוש מועדף: שימלה שחורה פשוטה מבד יוטה כזה, מקמדן, לונדון. 43. ההמצאה של כל הזמנים: הגלגל. 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: קיץ 45. את\\ה מאמינ\\ה בגורל? סוג של 46. את\\ה מאמינ\\ה באלוהים? לא של התנ"ך 47. גלידה- בכוס או בוופל? וופל, כאילו דהה 48. שקיעה או זריחה? שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? מעדיפה שלא 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ\\ית או חסכנ\\ית? יותר בזבזנית מחסכנית 52. מלפפון או עגבניה? עגבנייייייה 53. קור או חום? חופ 54. לישון או לקום? לישון 55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל 57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: always look on the bright side of life 60. שיר שגורם לך לבכות: אמא. שרה ריקי גל. 61. השיר של כל הזמנים: alabama song 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\\ה אוהב\\ת: come together 63. שיר שאת\\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך:hey - של הפיקסיס 64. שיר שאת\\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: easy של פיית' נו מור 65. שיר שאת\\ה אוהב\\ת היום, אבל לא היית מכיר\\ה אותו אילולא חבר: מין הסתם את כול המוסיקה שאני שומעת עכשיו. בבית ההורים שמעו הכי הרבה גיבעטרון. 66. איך היית מתאר\\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? בסד, סך הכול. 67. שמות החברים הכי טובים שלך: דולה, ניקיטה ודאקי 68. הגלידה הכי טעימה? שוקו עם פיצפוצים מקופלת של שטראוס. 69. מהן התכונות שאת\\ה הכי מעריכ\\ה בחבר\\ה הכי טוב\\ה שלך? אותה 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? לא זוכרת 71. לאילו אתרים את\\ה גולש\\ת כשמשעמם לך? לפה 72. באילו פורומימ את\\ה קורא באופן קבוע? פה ועוד פורום שאני מנהלת ובינו לבינה 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? מג'נטה - זה מהמופע של רוקי + צבע דפוס. 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? לא. יש משיכה. 75. באיזה פורומים אתה? כבר עניתי 76. כשמישו\\מישי מאוהב\\ת בך, ואת\\ה לא אוהב\\ת אותו\\אותה, איך זה משפיע עליך? לא נעים כ"כ 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? כל אחד זה אחר. 78. יש לך חבר\\ה? לא
79. כמה אחים ואחיות יש לך? אחת 80. אם אחיך\\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\\ת איתו\\איתה? למה? כרגע לא, היא במשא ומתן לשכנע את ההורים שלי שאני אלכוהליסטית. 81. מה הדבר הראשון שאת\\ה עושה ברגע שאת\\ה קמ\\ה בבוקר? משחקת עם הכלבה 82. מה הדבר האחרון שאת\\ה עושה לפני שאת\\ה הולכ\\ת לישון? כנ"ל 83. מה התחביבים שלך? הרבה 84. את מי היית לוקח\\ת לאי בודד? את פיפי 85. כשאת\\ה נוסע\\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\\י בבית? פלאפון וסיגריות. 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\\ת להיות? דולפין 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב 88. מה הדבר שאת\\ה הכי רוצה לקבל? מכונה כאת, כמו בסטאר-טרק, שאתה אומר מה אתה רוצה לאכול והיא מביאה לך 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] בוהוריים. זה מה שאני אוכלת. 90. אם היית מוצא\\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\\ת? משהו עם הרבה שוקולד. 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? הייתי אומרת היומן שלי, אבל המחשב הפך גם ליומן שלי, בצורה מסויימת... אז... 92. מי החברים שלך בפרום? אהמ 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? כשראיתי את השידור של רוקדים עם כוכבים לילדי ויראיטי? 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? היום 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\\ה אוהב\\ת אותו\\אותה, סתם.. בשביל שידע? ביום שבת 96. מה את\\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? i'll be back 97. ברגע זה ממש, עם מי את\\ה רוצה להיות ואיפה? הייתי שמחה לעשות סקס 98. אם היית יכול\\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? כלום 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? בלנדון, רק שלונדון היתה ממוקמת באקלים חם יותר. 100. ואחרון חביב- כמה את/ה אוהב/ת את גיבצת מנהלת??? חולה עליה כפרה עיניים שלי *שעת סיום השאלון: 00:59

belli80

New member
אוקיי...

את חייבת להסביר לי את סעיפים 12,17 20 - חסר לך פיסוק או שאת מחבבת את השוקולד שלך בתוך לזניית השרימפס?? חוץ מזה, נראה לי שאנחנו חייבות להיפגש לאיזה סשן של פסק זמן והנסיכה הקסומה...

magenta73

New member
וצוצון נשאר ברצון

כבר סיפרתי את זה פה כמה פעמים. זה סיפור מתוך 100 סיפורים ראשונים או משהו כזה. על ילד, ששמו צוצון, שרצה כל מיני דברים בלתי הגיוניים בעליל. כמו שהשמש תזרח בלילה ושהירח יהיה סגול או שבבוקר יהיה לילה והפוך. ואמא שלו היתה מסבירה לו שזה לא הגיוני ואי אפשר, ואז... "צוצון נשאר ברצון". אמא שלי משום מה מאוד אהבה לקרוא לי את הסיפור הזה, וגם להגיד את המשפט הזה, ספציצי ,כמעט לכל דבר שרציתי. אמא אני רוצה ארטיק - אין ארטיק. - אבל, אני רוצה ארטיק... - וצוצון נשאר ברצון... טראומה. והאמת ששרימפס מצופה שוקולד יכול להיות מעניין...

Old Girl

New member
אני אני אני

1. מריה הבסבורג. 2. גיל:35 3. תאריך לידה: למה תקנו לי מתנות? 4. כינוי: אהם אהם. 5. תכונה טובה: חרוצה מאוד ונדיבה מאוד. 6. תכונה רעה: לפעמים הפתיל קצר. 7. חולשה: כמו הדס - לגברים מסוקסים, וחולשות נוספות הן אוכל טוב (כמה שיותר טוב), טיולים, אלכוהול. 8. אובססיות: אעשה הכל כדי למנוע אפשרות שיהיה לי קר, או שאהיה עייפה. 9. פאדיחה: אתם באמת רוצים לשמוע? התאפקתי התאפקתי התאפקתי לא להפליץ בחדר, וכשנמאס לי להתאפק - בדיוק החבר שלי החליט להיכנס כדי לחבק אותי ולהגיד שהוא אוהב אותי. 10. כאב: קיבלתי מכה ברגל במכון. 11. משאלה: שלא יהיו מחלות ואלימות. 12. זיכרון רע: החתול שלי מת, וגם: כל תקופת האוניברסיטה היא זכרון רע. 13. זיכרון טוב: החופשה שלנו בפינלנד, וכל החופשות שהיו בתאילנד. פשוט זכרונות קסומים. 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: המאונן בפארק... 15. געגוע: קופנגאן! סליחה על הבנאליות... 16. פחד: מגפות, אני פוחדת ממגפות פחד אלוהים. 17. את\\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: שעון מעורר. 18. קמיע [אם יש]: מה אני באבא סאלי? 19. החג האהוב עליך: יום הולדת שלי. גם חג המולד נחמד מאוד כשאני באירופה. 20. אוכל מועדף: שוקולד, גבינות מסריחות, עוגות. 21. המאכל שאת\\ה שונא\\ת ובחיים לא תסכימ\\י לאכול: בשר. 22. שתיה מועדפת: בירה. 23. קינוח מועדף: שוקולד, עוגות שונות. 24. ממתק מועדף: עוגות. 25. עוגה מועדפת: דבש, מרנג לימון. 26. צבע מועדף: יאדום. 27. חיה מועדפת: חתול. 28. חיית מחמד חתולים. 29. ספורט מועדף: שחיה + כושר. 30. מספר מזל: לא אספר כי תהרסו לי. 31. ספר: מילון אנגלי אנגלי הולך אצלי חזק. 32. סרט דיסני מועדף: לא מתה עליהם. 33. סרט: יש מלא. אפוקליפסה עכשיו, חג שמח מר לורנס, הסנדקים הראשונים, זכרונות מרצח, בטח את הרוב אני מפספסת עכשיו. 34. שחקנ\\ית: שחקנית טילדה סווינטון, שחקן חוויאר ברדם. 35. זמר\\ ת: אין לי. 36. סדרה מעודפת: סדרות ישנות: אוז, רצח מאדום לשחור, סאותפארק. 37. מקצוע אהוב: המקצוע הוא שנוא לפי ההגדרה. 38. מקצוע שנוא: כולם. 39. מקום בעולם: גרינלנד. אבל לא הייתי שם. 40. המעשה הכי נועז שעשית: עליתי לטראמפ בשטחים, מכונית עם לוחיות כחולות. אבל זה היה בגיל 19. 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: אותו מעשה. 42. פריט לבוש מועדף: ג'ינסים וחולצות טי. 43. ההמצאה של כל הזמנים: אינטרנט. 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: קיץ 45. את\\ה מאמינ\\ה בגורל? לא. 46. את\\ה מאמינ\\ה באלוהים? לא. 47. גלידה- בכוס או בוופל? כוס. 48. שקיעה או זריחה? שקיעה כי זה מה שאני רואה מרוב החלונות. זריחה יש לי רק בחלון של חדר שינה וזה זורח לי לתוך העין - לא נעים במיוחד. 49. בליינד דייט- בעד או נגד? לא בשבילי, היו לי 3 כאלה בחיים והיה על הפנים. 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס. 51. בזבזנ\\ית או חסכנ\\ית? נראה לי שבעיקר חסכנית, אבל אני מבזבזת על כמה דברים שאני אוהבת, כמו טיולים. 52. מלפפון או עגבניה? שניהם בסלט. 53. קור או חום? חום 54. לישון או לקום? נו באמת... 55. חוף או הרים? הרים. 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל. 57. תות או בננה? תות. 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה. 59. שיר שגורם לך לצחוק: לא יודעת. 60. שיר שגורם לך לבכות: כל מה ששרים יוצאי כוכב נולד גורם לי לבכות. 61. השיר של כל הזמנים: לא יודעת. 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\\ה אוהב\\ת: השירים של בוב דילן. איך שאני שומעת אותם - יודעת שהוא מאזין להם בחדר שלו... 63. שיר שאת\\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: לא רלוונטי. 64. שיר שאת\\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: שהם יבחרו, כי אני לא אשמע... 65. שיר שאת\\ה אוהב\\ת היום, אבל לא היית מכיר\\ה אותו אילולא חבר: אין. לא אוהבת את הטעם המוזיקלי שלו. 66. איך היית מתאר\\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? אישה נעימת הליכות, שאוהבת מרחב ופרטיות. 67. שמות החברים הכי טובים שלך: אין לי חברים. 68. הגלידה הכי טעימה? סורבה. 69. מהן התכונות שאת\\ה הכי מעריכ\\ה בחבר\\ה הכי טוב\\ה שלך? אין לי חברים. 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? 1995. 71. לאילו אתרים את\\ה גולש\\ת כשמשעמם לך? פורומים... 72. באילו פורומימ את\\ה קורא באופן קבוע? 378, 30, 229, 68. 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? ראיתי את הסרט אולד בוי וצץ לי הכינוי בראש. 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? אהבה זה גדול מדי בשביל מבט אחד. 75. באיזה פורומים אתה? ................ 76. כשמישו\\מישי מאוהב\\ת בך, ואת\\ה לא אוהב\\ת אותו\\אותה, איך זה משפיע עליך? אני מנתקת את הקשר, לא נעים לי להיות שם. 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? או שהוא יפה או שלא, אני לא מפרקת אנשים לחלקים. 78. יש לך חבר\\ה? כן. 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 1 + 3 בנות דודה. 80. אם אחיך\\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\\ת איתו\\איתה? למה? כן, כי אלה אנשים הכי קרובים אלי גם מנטלית. 81. מה הדבר הראשון שאת\\ה עושה ברגע שאת\\ה קמ\\ה בבוקר? מסתכלת על השעון ואומרת "הו שיט". 82. מה הדבר האחרון שאת\\ה עושה לפני שאת\\ה הולכ\\ת לישון? מצחצחת שיניים. 83. מה התחביבים שלך? צילום ועוד כל מיני. 84. את מי היית לוקח\\ת לאי בודד? את המשפחה הגרעינית. 85. כשאת\\ה נוסע\\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\\י בבית? דרכון... 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\\ת להיות? חתול. 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב 88. מה הדבר שאת\\ה הכי רוצה לקבל? חופשה. 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] ארוחה שאחרי המכון - הכי טעימה...90. אם היית מוצא\\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\\ת? לא נראה לי שהייתי מסוגלת לאכול בכלל. 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? מצלמה ולפטופ. 92. מי החברים שלך בפרום? יש לי הרבה והם יודעים שהם החברים שלי. 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? אני מתנדבת ותורמת לכמה עמותות באופן קבוע. 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? אתמול. 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\\ה אוהב\\ת אותו\\אותה, סתם.. בשביל שידע? היום. 96. מה את\\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? לא רוצה שתהיה לי בכלל מצבה. שישתלו איזה עץ ומספיק לי. 97. ברגע זה ממש, עם מי את\\ה רוצה להיות ואיפה? עם בן זוגי בקופנגאן. 98. אם היית יכול\\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? כל ההיסטוריה נראית די מחורבן, הייתי מחזירה אותה לתקופת מלקטי המזון. 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? אני נמצאת כרגע במקום אחר. 100. ואחרון חביב- כמה את/ה אוהב/ת את גיבצת מנהלת??? אין מלים לתאר זאת.

avshalomat

New member
כפרות כמה פעמים אמרו לך

כשאומרים לך שאת מלכה, לא מתכוונים מילולית....

moi24

New member
בא לי גם

*שעת תחילת השאלון: 01:40 1. שם: במציאות? כל אחד ממציא לי שם אחר. 2. גיל: 24 3. תאריך לידה: לפני 24 שנים נו 4. כינוי: moi 5. תכונה טובה: קצרה היריעה. 6. תכונה רעה: כנ"ל 7. חולשה: לסקרים. 8. אובססיות: לעצמי. 9. פאדיחה: וואי יש המון. פעם באוטובוס קמתי בשביל איזה מישהי מבוגרת, והיא צעקה עלי - "זה שיש לי שיערות לבנות לא אומר שאני זקנה!!" 10. כאב: ממש לא. 11. משאלה: תמיד ייחלתי לצחוק מתגלגל. 12. זיכרון רע: שנה שלמה שלא דיברתי עם אבא. 13. זיכרון טוב: כשהשלמתי עם אבא. 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: 15. געגוע: לחברה הכי טובה שלי מגיל 0. ניתקנו קשר בגיל 15. 16. פחד: מאסונות טבע. 17. את\\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: "דרלינג" 18. קמיע [אם יש]: אין. 19. החג האהוב עליך: חנוכה 20. אוכל מועדף: טחינה גולמית 21. המאכל שאת\\ה שונא\\ת ובחיים לא תסכימ\\י לאכול: טחינה גולמית עם דבש = חלבה. 22. שתיה מועדפת: יין לבן יבשששש / לף בראון / ביאנקו 23. קינוח מועדף: פאי פקאן עם גלידת שמנת 24. ממתק מועדף: במבליק חילזון שחור ו/או צמר גפן מתוק. 25. עוגה מועדפת: פאי פקאן 26. צבע מועדף: אין. 27. חיה מועדפת: כלב. 28. חיית מחמד [אם יש]: כלב בונבון 29. ספורט מועדף: החלקה על הקרח. 30. מספר מזל: אין 31. ספר: האחרון שתפס אותי חזק - להחזיק את הזנב של החלום, של ניצה סלונים. 32. סרט דיסני מועדף: אלאדין! נוסטלגיה! 33. סרט: האחרון שאהבתי - המלך האחרון של סקוטלנד 34. שחקנ\\ית: אין 35. זמר\\ ת: אין 36. סדרה מעודפת: אבודים / נמלטים / עקרות בית נואשות. 37. מקצוע אהוב: ??? 38. מקצוע שנוא: ??? 39. מקום בעולם: הבית שלי. 40. המעשה הכי נועז שעשית: להשתכר ליד הבוס. לא חכם. ההמשך יבוא בקרוב... 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: שעשיתי היום? להישאר ערה עד פאקינג שתיים בלילה, כשצריך לקום בשבע. 42. פריט לבוש מועדף: גופיית סבא לבנה חרושה. בת שנתיים ועדיין לא איבדה צורה... 43. ההמצאה של כל הזמנים: גופיות סבא. 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: אפשר הכל ביחד? 45. את\\ה מאמינ\\ה בגורל? כשנוח. 46. את\\ה מאמינ\\ה באלוהים? משתדלת. 47. גלידה- בכוס או בוופל? הוופל מעטפת הענק....... 48. שקיעה או זריחה? לא קריטי. 49. בליינד דייט- בעד או נגד? נגד. 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס. 51. בזבזנ\\ית או חסכנ\\ית? תלוי את מי שואלים. 52. מלפפון או עגבניה? גזר. 53. קור או חום? עכשיו חום. 54. לישון או לקום? נו באמת. 55. חוף או הרים? לא זה ולא זה. 56. קרמבו- וניל או שוקו? למי אכפת? בסוף אוכלים רק את העוגיה... 57. תות או בננה? בננה דה. 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה. 59. שיר שגורם לך לצחוק: היום צחקתי משאלתיאל קוואק. 60. שיר שגורם לך לבכות: חורף 73. 61. השיר של כל הזמנים: חורף 73. 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\\ה אוהב\\ת: "ואיך שלא" / אריאל זילבר 63. שיר שאת\\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: נו!!! 64. שיר שאת\\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: שום שירים! שייבכו מה קרה? לא כל יום אני מתה. 65. שיר שאת\\ה אוהב\\ת היום, אבל לא היית מכיר\\ה אותו אילולא חבר: 66. איך היית מתאר\\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? 67. שמות החברים הכי טובים שלך: בטח, שניה. 68. הגלידה הכי טעימה? קרמל / מוקה / קפוצ'ינו ומיניהם. 69. מהן התכונות שאת\\ה הכי מעריכ\\ה בחבר\\ה הכי טוב\\ה שלך? איפה להתחיל... 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? כיתה ט'. 71. לאילו אתרים את\\ה גולש\\ת כשמשעמם לך? אף פעם לא משעמם לי. 72. באילו פורומים את\\ה קורא באופן קבוע? פה. 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? מואה (ולא מוי, חבורת עילגים שכמותכם). אין סיפור. באמת, יצא לי בשלוף. 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? מה זאת אהבה? 75. באיזה פורומים אתה? פה בדרך כלל. 76. כשמישו\\מישי מאוהב\\ת בך, ואת\\ה לא אוהב\\ת אותו\\אותה, איך זה משפיע עליך? מנסה להעלים את עצמי. או אותו. 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? שכל. 78. יש לך חבר\\ה? יש לי הרבה. 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 2 אחיות ואח. 80. אם אחיך\\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\\ת איתו\\איתה? קשה לומר, בדרך כלל אני לא מתרועעת עם בני 9. 81. מה הדבר הראשון שאת\\ה עושה ברגע שאת\\ה קמ\\ה בבוקר? מקללת את השעון. 82. מה הדבר האחרון שאת\\ה עושה לפני שאת\\ה הולכ\\ת לישון? מכוונת את השעון? 83. מה התחביבים שלך? היום - להימנע משופינג. 84. את מי היית לוקח\\ת לאי בודד? אף אחד. 85. כשאת\\ה נוסע\\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\\י בבית? מסקרה, איילנר, סומק, פודרה ומייק אפ. לא צחוק. 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\\ת להיות? פינגווין. מסתבר שהגברים הפינגווינים דוגרים על הביצים, בזמן שהנשים עושות שופינג! 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? לא חשוב. 88. מה הדבר שאת\\ה הכי רוצה לקבל? לחצן אמיתי כזה שיעשה לזמן fast forward. 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] כל מה שבאמצע. 90. אם היית מוצא\\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\\ים? פתאי עוף מהסנדוויץ' בר ברחוב יפו. 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? אין משהו מיוחד. 92. מי החברים שלך בפרום? אין לי שמץ. 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? לפני שבוע הקפצתי את אחותי למחוייבות אישית. 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? אתמול. 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\\ה אוהב\\ת אותו\\אותה, סתם.. בשביל שידע? שבוע שעבר. 96. מה את\\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? נו. 97. ברגע זה ממש, עם מי את\\ה רוצה להיות ואיפה? במיטה עם הפוך. ועוד מעט... ממש עוד שניה זה קורה... 98. אם היית יכול\\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? לא הייתי מתחילה לענות לסקר הזה. זה לא אנושי!!! 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? בבית של מרדונה בספרד. לא מהעולם הזה... 100. ואחרון חביב- כמה את/ה אוהב/ת את גיבצת מנהלת??? את מי? סתם, אבל רק בגלל הסקר המפלצתי, ירד לי ממך. קצת. *שעת סיום השאלון: מאוחר, יאללה למיטה.

טוב, חלקית...

*שעת תחילת השאלון: 7:28 (אני כל כך הולכת לאחר לעבודה בגלל השאלון הזה) 1. שם: חסוי. 2. גיל:26 3. תאריך לידה:15.02 4. כינוי: טיפטיפונת 5. תכונה טובה: יושר 6. תכונה רעה: חסרת סבלנות,חוסר החלטיות (וכמובן שיש עוד ...לא חסר ברוך ה'!) 7. חולשה: לא מסוגלת להתמיד לאורך זמן 8. אובססיות: פנים לשיער. 9. פאדיחה: יש לי פאדיחה שאפילו פאדיחה לספר אותה פה. 10. כאב: לא. יש לי סף כאב נמוך ואני מוכנה לסבול רק אם זה נוגע להורדת שיער מהגוף. 11. משאלה: בריאות ושמחה לכל המשפחה ולי. אה, וזכיה קטנה בלוטו . בסדר הזה. 12. זיכרון רע: כשהכלבה שלי נדרסה מול עיני. 13. זיכרון טוב: הטיול הגדול שעשיתי במזרח. 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: אבעבועות רוח אני ואחי בגיל 8 . וואו זה היה מגרד! 15. געגוע: לגיל הילדות. לפני 20 שנה היה יותר כיף במדינה הזאת . 16. פחד: מוות של מישהו קרוב. (חס וחלילה, בלי לפתוח פה, שום בצל!!!!) 17. את\\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: חמודה. שונאת שפונים אלי ככה! 18. קמיע [אם יש]: אין 19. החג האהוב עליך: פסח,סוכות ...בעצם כל חג עם חופש ארוך! 20. אוכל מועדף: פיצה 21. המאכל שאת\\ה שונא\\ת ובחיים לא תסכימ\\י לאכול: חלקים פנימיים רכרוכיים של חיות 22. שתיה מועדפת: מיץ תפוזים סחוט טרי. 23. קינוח מועדף: כל קינוח שיש בו שוקולד... 24. ממתק מועדף: שכחתי את השם...זה נמכר בדוכנים הקטנים ליד המוכרות בסופר. זה מין ופל שוקולד שיש לו שלוש גבעות קטנות של אגוזים והוא מגיע מחו"ל... ממש ממש ממש מעדן! 25. עוגה מועדפת: כבר הזכרתי את עניין השוקולד... 26. צבע מועדף: סגול 27. חיה מועדפת: כלב, סוס 28. חיית מחמד [אם יש]: אין 29. ספורט מועדף: שחיה 30. מספר מזל: הא?! 31. ספר: יש המון! האחרון הטוב שקראתי היה ארבעה בתים וגעגוע . 32. סרט דיסני מועדף: מלך האריות 33. סרט: יש הרבה, אולי אושן 11...זה מה שעולה לי כרגע בראש. 34. שחקנ\\ית: 35. זמר\\ ת: 36. סדרה מעודפת: נמלטים 37. מקצוע אהוב: ביולוגיה 38. מקצוע שנוא: כימיה 39. מקום בעולם: יש שמורה אחת בסין עם מפלים ובריכות טבעיות בכל הצבעים. משהו מדהים, הייתי מכניסה את זה לאחד מפלאי תבל. לא הייתי בכל העולם אבל זה אחד המקומות שגורמים לך לשמוח שאתה חי. 40. המעשה הכי נועז שעשית: התגנבתי לשמורה טבע בחו"ל מתחת לאף של שומרים חמושים 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: עיין שאלה 40. 42. פריט לבוש מועדף: שמלות קיציות. עכשיו בדיוק קניתי אחת:) 43. ההמצאה של כל הזמנים: אינטרנט. זה עדיין מדהים אותי כל העניין הזה. 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: אביב 45. את\\ה מאמינ\\ה בגורל? שאלה טובה שלא מספיק חשבתי עליה. 46. את\\ה מאמינ\\ה באלוהים? כן. 47. גלידה- בכוס או בוופל? לא ניסיתי אף פעם בוופל אז נלך על הכוס. 48. שקיעה או זריחה? גם וגם 49. בליינד דייט- בעד או נגד? נגד!!! 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ\\ית או חסכנ\\ית? טריקי. לפעמים ככה ולפעמים ככה. תלוי במצב רוח ובמצב הכיס... 52. מלפפון או עגבניה? עגבניה 53. קור או חום? בדיוק באמצע! 54. לישון או לקום? לישון. 55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו? לא אוהבת קרמבו. 57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: 60. שיר שגורם לך לבכות: כוכבים של עמית פרקש. 61. השיר של כל הזמנים: 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\\ה אוהב\\ת: לא עולה לי כרגע. 63. שיר שאת\\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: לא יודעת אבל בהחלט לא שיר קיטשי ומתקתק בנוסח ג'ני בלום!!! 64. שיר שאת\\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: מי חושב על זה בכלל?! 65. שיר שאת\\ה אוהב\\ת היום, אבל לא היית מכיר\\ה אותו אילולא חבר: 66. איך היית מתאר\\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? 67. שמות החברים הכי טובים שלך: ש' , א' ול'
68. הגלידה הכי טעימה? האגן דאז. 69. מהן התכונות שאת\\ה הכי מעריכ\\ה בחבר\\ה הכי טוב\\ה שלך? טוב לב . 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? שנת 2000 נראה לי. 71. לאילו אתרים את\\ה גולש\\ת כשמשעמם לך? YNET. תכלס אני לא יותר מידי על המחשב גם אם משעמם לי... 72. באילו פורומימ את\\ה קורא באופן קבוע? אין כאלה... 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? הסיפור מאחוריו? אני בחורה בגובה 1.57. זה הסיפור מאחוריו:) 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? בהחלט 75. באיזה פורומים אתה? כרגע באף אחד. (לא כבר עניתי על השאלה הזאת?) 76. כשמישו\\מישי מאוהב\\ת בך, ואת\\ה לא אוהב\\ת אותו\\אותה, איך זה משפיע עליך? מפדח קצת 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? גובה וידיים. 78. יש לך חבר\\ה? לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 3 80. אם אחיך\\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\\ת איתו\\איתה? למה? שאלה מוזרה שאין לי מושג איך לענות עליה. 81. מה הדבר הראשון שאת\\ה עושה ברגע שאת\\ה קמ\\ה בבוקר? פיפי 82. מה הדבר האחרון שאת\\ה עושה לפני שאת\\ה הולכ\\ת לישון? פיפי 83. מה התחביבים שלך? לנגן, לצלם, לטייל... 84. את מי היית לוקח\\ת לאי בודד? כל מי שהייתי לוקחת היה עולה לי על העצבים באיזשהוא שלב... 24 שעות נון סטופ עם אותו בן אדם?! 85. כשאת\\ה נוסע\\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\\י בבית? תחתונים . 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\\ת להיות? סוס בר. 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? בוקר 88. מה הדבר שאת\\ה הכי רוצה לקבל? 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] 90. אם היית מוצא\\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\\ת? אני חושבת שכל ארוחה במצב כזה הייתה נתקעת לי בגרון. 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? הגיטרה שלי. 92. מי החברים שלך בפרום? אין לי חברים בפורום, אני גלמודה פה. 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? אממ... לפני שנתיים. 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? לא זוכרת...וואו אני ממש סוציומטית! תודה שהעלתם את זה! 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\\ה אוהב\\ת אותו\\אותה, סתם.. בשביל שידע? ממש ממש ממזמן. 96. מה את\\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? פה נקבר מישהו שידע לחיות. 97. ברגע זה ממש, עם מי את\\ה רוצה להיות ואיפה? אוסטרליה עם הבעל העתידי שלי. (אני אחרי דייט מעפן ולפני יום עבודה ארוך, תבינו) 98. אם היית יכול\\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? את הלחץ המיותר לפני הבגרויות. 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? אוסטרליה או ניו זילנד. 100. ואחרון חביב- כמה את/ה אוהב/ת את גיבצת מנהלת??? אחלה מנהלת! אני מציעה אותה במקום אולמרט. *שעת סיום השאלון: 08:30

זה מה שקורה כשאפילו הטלוויזיה משעממת...

והסמינריון, שאני צריך לשפץ עד יום ראשון נשמע כמו סיוט (מה שהוא באמת). התחלה: מאוחר בלילה. 1. קיים. זה לא שאני הולך ברחוב ועונה לכל "היי אתה". 2. 28. וארבעה חודשים. 3. תעשו חשבון לבד. 4. תסתכלו ליד הכותרת של ההודעה תראו לבד. מה נסגר, אתם עד כדי כך עצלנים, קודם לא יכולים לעשות חשבון, עכשיו לא יכולים לקרוא. 5. אני מצחיק. 6. בעיקר את עצמי. 7. בחורות. 8. בחורות. רפטטטיבי, אני יודע. 9. יש לא מעט ואין לי שום כוונה לספר עליהן. Let by gone be by gone. 10. יש גם לא מעט מזה. ממש לא עניינכם. 11. עוד שתי משאלות, בבקשה. 12. מדחיק אותם. לא עולה כלום לראש. 13. וואלה, לא יודע. אני אצטרך לחשוב. זה לא שאני יכול לשלוף קטע מהחיים ולומר "או, פה היה לי אחלה". 14. מה נסגר עם הזיכרונות האלו? אני נראה לכם מחשב, 1GB ב-500 ש"ח? 15. געגוע זה כמו זכרון רק עם קונוטציה שלילית. חאלאס כבר. 16. בחורות. רפטטיבי ונוירוטי. "וולקאם טו מי סייד אוף דה וורלד". 17. "בדיוק קבעתי עם חברות לסרט/יש לי תור לספר/אין לי זמן השבוע". 18. גבישי NaCl 19. אין. בתור מבוגר גם אין יותר חופשות בחגים אז בכלל... סתם ימים מיותרים שצמודים אליהם כל מיני הגבלות שנאכפות על ידי חוקים שחוקקו על ידי כנסת מתרפסת שרצתה ללקק בישבן לדתיים כדי שיתמכו בקואלציה. כמו היום למעשה. 20. לאור ההתנסויות האחרונות שלי במטבח אני יכול לומר בוודאות: האוכל של אמא. 21. חצילים. אני מוכן לאכול כל דבר שהם אוכלים ב-"אפקט הפחד", אבל אני לא מוכן לגעת בחציל. וכן, סביח זה חציל שקלו אותו. 22. קפה, חזק, חצי כוס מים חצי כוס חלב, סוכרזית אחד. ודיאט קולה לימון (רק הלימון. זה אחלה טעם). 23. יוגורטים בטעמים, 0% שומן ופתי-בר שוקולד. 24. אנרג'י בר למינהם. הלהיט החדש זה משהו שהביאו לחד"כ: "לארה בר". 25. רחוק ממני, זה הכי עדיף שיש. 26. סגול. לגמרי. יש לזה שורשים שנטועים חזק חזק בעבר שלי. 27. חתוליים (המשפחה, Feline) ונץ. 28. היה חתול ואיננו עוד. אותו כנ"ל כלב. 29. ספינינג. ריצה. נינג'יטסו. חד"כ. טניס. אני מגוון. 30. 13. לקוראי דאגלאס אדאמס: 42 ולקורא טרי פראצ'ט (אם יש בפורום הזה כאלו): 8. 31. אוסף של דפים, לרוב בצורה מלבנית, שמעבירים מסר בצורת פרוזה. 32. פנטזיה ופנטזיה 2000. ולא, לא "שוליית הקוסם", אם כבר ריקוד ההיפופוטמים (למעשה זה היפופוטמות) והתנינים. 33. המסע שאינו נגמר. "To the whinch, wench!" ואיך אפשר לא לאהוב את פאלקור?! 34. אין. לא מאמין בלהעלות אנשים לדרגת הערצה (שלא לדבר על המשכורות שהם מקבלים) רק כדי שהם יעשו בכאילו מה שאנשים אחרים עושים כל יום, בפרומיל מהמשכורת של הכוכב ובלי שום ריספקט. 35. אותו כנ"ל. 36. CSI, על כל נגזרותיה. כמה שהיא סטיגמטית ומתייחסת אל הצופה בהתנשאות עדיין היא מעניינת, ווואו, כמה בחורות יפות יש בכל פרק. 37. הדבר שאותו אני לומד לתואר. כן, כן, אני ממש נהנה מהלימודים שלי (כנראה שזו הסיבה שאני כבר בשנה רביעית. מתוך שלוש). 38. כרטיסן באוטובוס. בשביל מה הם צריכים לקחת לי את החופשי-חודשי מהיד כדי לבדוק אותו? מה יש להם רנטגן בעיניים שמגיב עם קוד סודי שיש על הכרטיסים ולא עובד ממרחק של חצי מטר?! 39. אני מניח שלכל אחד מאיתנו יש כזה, צריך רק למצוא אותו. 40. אני לא עושה מעשים נועזים, אנשים מתים מזה. 41. יהיו כאלו שיגידו שמעשים נועזים וטיפשיים הם היינו הך. היות שאני לא עושה את האחד, השני נגרר אחריו. 42. תחתונים וגרביים. אתם לא תאמינו איזה שפשפות ושלפוחיות, בהתאמה, אפשר לקבל אם שוכחים אחד משני אלו. 43. מערכת המשפט. מאפשרת לכל מי שיודע לתמרן אותה לרצוח, לאנוס, לעשוק, לגנוב, בקיצור לעשות ככל העולה על רוחו בלי לתת את הדין. 44. כל זמן בשנה שבו הטמפ' נסבלת והלחות מאפשרת לנשום. 45. לא. 46. לא. 47. גלידה זה מוקצה! 48. גם וגם. מחזוריות. זה נהדר לראות את היום מתחיל וזה נהדר לראות אותו מסתיים. 49. מניסיון לא טוב עד היום, נגד. הכי נגד שיש. מצד שני, רק חמור לא משנה את דעתו. 50. מה שיוצא מהארון. 51. שלא בטובתי יש לי חורים בידיים בכל מה שקשור לכסף. 52. גזר. זיתים. שום ובצל (לא סתם ביאליק כתב עליהם סיפור שלם). 53. לא זה ולא זה. פשרה. 54. לישון ובגדול. פחות זמן לדעת כמה העולם מחורבן. 55. חוף. 56. שוקולד, וגם אז במשורה. 57. בננה, איזו שאלה. 58. כמו המכנסיים. 59. תלוי עד כמה "מצב כפית" אני באותו רגע. 60. חצי מהרפרטואר של סוזן ווגה, כמעט כל דבר שיוצא לטורי איימוס מהפה, איימי מאן עושה את הטריק לא רע. 61. "משה, אתה לא קיפוד!" 62. כל שיר שהנושא שלו הוא כמה אני שווה. אבל לא ראפ, הם סתם מזיינים ת'שכל. 63. לא מתכונן להתחתן, מתנגד לרעיון, מה שמייתר את נושא השיר של החתונה. 64. לא מתכונן למות. בינתיים הולך לי לא רע עם התכנון הזה. 65. נסו גם אתם את להקת Freezepop. 66. בעל חזות של אל יווני, שכל ששני רק לזה של אלברט אינשטיין, חוש הומור של סיינפלד וחשבון בנק של ביל גייטס. זה איך אני הייתי מתאר את עצמי. אחרים... השאלה הייתה איך אני(!) מתאר את עצמי. 67. אין כאלו. חוץ מהדימיוניים והם לא צריכים שמות. 68. מה, זה כמו שאלון 300, לראות אם אני זוכר מה כתבתי קודם?! לא אוכל גלידה. 69. אין. תסתכלו שוב ב-67. 70. אי שם ברגילה הראשונה שקיבלתי בצבא בשנת 97'. 71. תאמינו לי, עדיף לכם מדיניות של "הכחשה אמינה" בקטע הזה. 72. תנחשו. 73. תסתכלו לבד (נו, שוב חזרנו להיות עצלנים?!). סיפור? אין סיפור, אני לא משתמש, אני מסניף. 74. מה זה אהבה? 75. אתם עדיין לא מצליחים לעבוד עליי. 76. כשזה יקרה אני אודיע לכם. 77. פנים. היא יכולה להיות פיל עם פנים של ברבי ואני אהיה שבוי ולחליפין היא יכולה להיות עם גוף של ברבי ופנים של זאב רווח ואני אברח. בצעקות. 78. שקו לי בישבן. 79. עד שהיא תעצבן אותי בצורה טרמינילית, עבורה, אחת. 80. א. היא לא בגילי, ב. כנראה שלא. למה? ככה. 81. את אותם הדברים אבל לאט. 82. את אותם הדברים אבל מהר. 83. לא קיימים כאלו. 84. אדריאנה לימה. 85. מגבת. 86. משהו ממשפחת החתוליים או נץ (זה כבר באמת מתחיל להזכיר שאלון 300). 87. כל זמן ביום שדברים טובים קורים לי בו. 88. כרגע? הייתי עונה אבל זה לא יעבור צנזורה. 89. צריך שם כדי להנות מאוכל?! 90. CN. מזוקק. אם כבר אז לעשות את זה כמו שצריך. 91. הלפטופ שלי. כאילו דא! 92. אם אין לי חברים, כמו שכתבתי למעלה, אז איך יהיו לי חברים בפורום?! 93. כשהקהילה תתרום לי נדבר על לתרום לקהילה. 94. היום. לתת למישהו הנחיות, נכונות, איך להגיע למקום מסוים נחשב לעזרה בעיני. 95. אין אנשים קרובים, אין למי להגיד. באמת שנמאס כבר הקטע הזה של שאלות שחוזרות על עצמן. 96. היה רק אחד כמוהו בכל העולם. תודה לאל! 97. אדריאנה לימה על אי בודד. 98. את היום שבו נולדתי. אם אני לא הייתי אתם, מן הסתם, לא הייתם מעניינים אותי (לא שעכשיו אתם כן). 99. דנמרק, פינלנד, שוודיה, שוויץ. 100. שאלתי כבר, תגידו לי מה זה אוהב אני אגיד לכם כמה מזה אני את גיבצת מנהלת. שעת סיום: תסתכלו ליד ההודעה ותראו בעצמכם.

avshalomat

New member
מנצל"ש how low can I get?

בעניני אוכל מסתבר שמאוד , מרוב רעב קניתי את הפשטידות האלו שמחממים במיקרו (מה שנקרא פה Spanish omelet( ואכלתי אותה קרה , (אין מיקרו במשרד.

avshalomat

New member
כמעט כמו השימלה

הנה קחי לך דיון פוליטי מעניין, http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=72&msgid=98018085

moi24

New member
אין לי ספק שזה מעניין ברמות קשות

אך אם נדמה לך, שאחרי שעות של שיטוט ברחובות אשדוד עם חבורה של נשים היפראקטיביות (לא עלינו) בלתי נילאות, יש בי אנרגיות לקרוא דיון מכל סוג (ועוד פוליטי!), טעות בידך...

למעלה