גיבצת מנהלת

moi24

New member
נכנעתי

ויצאתי לחפש שמלה באשדוד. זה אשכרה עולם אחר... חזרתי מובסת. ברגע נואש אחד כמעט קניתי שמלה בצבע ורוד מסטיק. נכון מרתק?

Star_Dust

New member
וואו

לאחר קריאת השרשור ממש התעודדתי... מסתבר שהעבודה שלי זה לא הדבר הכי גרוע שיכול לקרות לבן אדם
תודה לכולם

ufffnick

New member
מה תודה?!

יאללה. שאלון. לענות עליו! (למרות שזה בפורמט של תחקיר ביטחוני...)

belli80

New member
היא לא

יכולה לענות עליו. החוקר הטוב עוד לא הגיע..

Star_Dust

New member
טוב, טוב, הנה אני עונה.... ../images/Emo13.gif

חלק א... *שעת תחילת השאלון: 10:07 1. שם: השם הכי נפוץ לילידות 1973 2. גיל: 33 3. תאריך לידה: מתישהו בזמן המלחמה 4. כינוי: כינוי אינטרנטי או כללי? האינטרנטי הוא סטאר דאסט 5. תכונה טובה: שקט נפשי 6. תכונה רעה: פולניה 7. חולשה: שוקולד... ובעצם גם גונדרי
8. אובססיות: לא עולות לי לראש כרגע 9. פאדיחה: תקרית העמוד
– מפגש חזיתי כואב (לגוף ולאגו) עם עמוד חשמל ענקי במהלך החלקה על רולרבליידס ברחובות ניו יורק 10. כאב: ראו סעיף 9
11. משאלה: שיהיה טוב. לכולם. תמיד. 12. זיכרון רע: המממ... יש די הרבה
... וזה הזמן המתאים, לדעתי, להודות לאיש לצידי על ההקשבה לסיפורים על זכרונות רעים שפורצים ממני מדי פעם ללא אזהרה מוקדמת. כיף לי שאני יכולה לספר לך הכל. גם אם לא תמיד אתה מבין
13. זיכרון טוב: גם כאלה יש המון
14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: בגיל שלוש ההורים שכחו אותי בגן
15. געגוע: לתמימות של החיים לפני המוות 16. פחד: לאבד שליטה 17. את\\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: משפטים שקשורים לזכרונות הרעים... 18. קמיע [אם יש]: אבן כזאת סגולה לבנה שנמצאת אצלי תמיד בתיק כדי להזכיר לי (וגם קצת לעזור) להיות תמיד רגועה ושרשרת אחת עם לב כחול קטן שהאחים שלי נתנו לי מתנה לפני שנים ששומרת עליי בטיסות
19. החג האהוב עליך: פורים
. התחלתי לחבב אותו השנה
20. אוכל מועדף: פסטה 21. המאכל שאת\\ה שונא\\ת ובחיים לא תסכימ\\י לאכול: קטשופ 22. שתיה מועדפת: קפריניה 23. קינוח מועדף: כל מה שיש בו שוקולד. הרבה שוקולד. המון שוקולד. ואם אפשר גם עם קצת שוקולד בצד. 24. ממתק מועדף: שוקולד פרה עם סוכריות קופצות 25. עוגה מועדפת: עוגת מוס שוקולד. ברור. 26. צבע מועדף: זה משתנה כל תקופה. בילדות: צהוב. היום: כל מיני גוונים של כחול. 27. חיה מועדפת: כלב. 28. חיית מחמד [אם יש]: כרגע אין וטוב שכך. 29. ספורט מועדף: ספורט? מה זה?
. אני מניחה שהחלקה על רולרבליידס זה הדבר הכי קרוב לספורט שאני עושה. גם את זה אני לא עושה מספיק. אה, ואני גם מנסה תמיד לשכנע את כל מי שסביבי לשחק איתי שלושה מקלות. בינתיים ללא הצלחה מרובה. יש מתנדבים? 30. מספר מזל: 3 וגם 21 31. ספר: תולדות האהבה – ניקול קראוס 32. סרט דיסני מועדף: יש המון. בת הים הקטנה. היפה והחיה. צ'יקו ליטל זה של דיסני? 33. סרט: הנסיכה הקסומה, you’ve got mail, serendipity או בקיצור כל סרט בנות קיטשי
34. שחקנ\\ית: אדוארד נורטון 35. זמר\\ ת: דני רובס 36. סדרה מעודפת: אבודים 37. מקצוע אהוב: עדיין מחפשת 38. מקצוע שנוא: כל מה שקשור במחשבים 39. מקום בעולם: האיים הקריביים ובעצם כל מקום בו הים הוא כחול כחול כמו בקריביים 40. המעשה הכי נועז שעשית: להזמין את גונדרי ללא דייט!
והיו גם צניחה חופשית, באנג'י, צלילות וכולי... אבל זה לא מתחרה בלא דייט 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: להישאר בקשר זוגי שנתיים עם מישהו רק כי לא היה לי נעים לעזוב 42. פריט לבוש מועדף: ג'ינס 43. ההמצאה של כל הזמנים: אינטרנט 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורף – בגלל הגשם, ההתכרבלות מתחת לפוך בזמן סערה, שוקו חם. קיץ – בגלל הים והשמש והאווירה הזאת של חופש 45. את\\ה מאמינ\\ה בגורל? מאמינה בסוג של גורל עם בחירה מוגבלת 46. את\\ה מאמינ\\ה באלוהים? לא 47. גלידה- בכוס או בוופל? וופל 48. שקיעה או זריחה? שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? תלוי עם מי 50. ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס

Star_Dust

New member
חלק ב

51. בזבזנ\\ית או חסכנ\\ית? איפשהו באמצע 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון 53. קור או חום? חום 54. לישון או לקום? לישון 55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל 57. תות או בננה? בננה 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: לא זוכרת את עצמי צוחקת בגלל שיר
60. שיר שגורם לך לבכות: hero - של סלין דיון 61. השיר של כל הזמנים: The power of love – בגרסה של לורה ברנינגהם 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\\ה אוהב\\ת: All I ask of you – the phantom of the opera
63. שיר שאת\\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: כרגע אין לי שמץ של מושג. במשך שנים הייתי אומרת שאני אתחתן רק עם מישהו שיסכים לשיר לי בחתונה את השיר 'היא לא דומה' של ארקדי דוכין. היום אני כבר קצת פחות קיטשית. לא צריכה מישהו שישיר לי את השיר אלא רק מישהו שירגיש ככה כלפיי
"היא לא דומה, לאף אחת אחרת, לאף אחת שצועדת ברחוב.... " 64. שיר שאת\\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: Wherever you will go – The Calling 65. שיר שאת\\ה אוהב\\ת היום, אבל לא היית מכיר\\ה אותו אילולא חבר: עליך ועליי – שרית חדד
66. איך היית מתאר\\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו'..]? שאלה קשה. אני מניחה שהכי נכון לתאר אותי כבחורה שקטה. אתם מכירים את סוג הבחורה שגורמת לכל הראשים להסתובב לכיוונה כשהיא נכנסת לחדר?!? אז אני בדיוק ההיפך מזה
67. שמות החברים הכי טובים שלך: איל, יובל, בן 68. הגלידה הכי טעימה? שוקולד 69. מהן התכונות שאת\\ה הכי מעריכ\\ה בחבר\\ה הכי טוב\\ה שלך? כנות ,חוש הומור, אהבת אדם 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? 1995 71. לאילו אתרים את\\ה גולש\\ת כשמשעמם לך? תפוז 72. באילו פורומימ את\\ה קורא באופן קבוע? סינגלס, להתאלמן ולהישאר בחיים בוויי נט 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? אימצתי את הכינוי לפני חמש שנים בערך בתקופה הרבה יותר קשה בחיי. אימצתי אותו כי סטאר דאסט נשמע לי כמו סוף העולם – אבק של כוכבים זה מה שיישאר כשהעולם יתפרק. לאחרונה שקלתי להיפטר ממנו אבל לבסוף נשארתי איתו בזכות חתול הפורום שחיבר לי את הכינוי לדברים הרבה יותר חיוביים 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? ברור 75. באיזה פורומים אתה? סינגלס 76. כשמישו\\מישי מאוהב\\ת בך, ואת\\ה לא אוהב\\ת אותו\\אותה, איך זה משפיע עליך? זה לא נעים 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? המבט. יש משהו בעיניים שגורם לי להרגיש מחוברת לנשמה של האדם מולי. 78. יש לך חבר\\ה? אני מניחה שכל משתתפי הפורום יודעים את התשובה לשאלה הזאת
79. כמה אחים ואחיות יש לך? 2 אחים 80. אם אחיך\\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\\ת איתו\\איתה? למה? ברור. כי הם פשוט מקסימים. 81. מה הדבר הראשון שאת\\ה עושה ברגע שאת\\ה קמ\\ה בבוקר ? מחבקת את האיש שישן לאחרונה די הרבה לצידי
82. מה הדבר האחרון שאת\\ה עושה לפני שאת\\ה הולכ\\ת לישון? בדיוק מה שאני עושה דבר ראשון על הבוקר 83. מה התחביבים שלך? ריקוד, קריאה (למרות שכבר הההההמממממממוווווןןןןןןןן זמן לא קראתי ספר חדש) 84. את מי היית לוקח\\ת לאי בודד? את הבת שלי, את גונדרי וגם את הבת שלו, אם הוא היה רוצה
85. כשאת\\ה נוסע\\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\\י בבית ? בושם 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\\ת להיות? קיפוד 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב 88. מה הדבר שאת\\ה הכי רוצה לקבל ? הבנה מהי העבודה שתתאים לי 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] - ערב 90. אם היית מוצא\\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\\ת? פסטה 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? תליון לשרשרת שקיבלתי מבעלי ליום ההולדת האחרון שחגגתי לפני שהוא נהרג. זה תליון בצורה לב ובתוכו תמונה של שנינו. על התליון מבחוץ יש כוכב. הוא אמר לי שהוא בחר את התליון הזה כי אני כוכב הצפון שלו... משהו שקשור לבית ולסימון הדרך הביתה. 92. מי החברים שלך בפרום? גונדרי, החתול ועוד כמה חברים מאחורי הקלעים
93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? שאלה אישית מדי 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? כמו 93 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\\ה אוהב\\ת אותו\\אותה, סתם.. בשביל שידע? אתמול 96. מה את\\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? אין לי מושג. אולי משהו על זה שהיה לי האומץ לחיות חיים מלאים (ומקווה שזה באמת ישקף את החיים שאחיה) 97. ברגע זה ממש, עם מי את\\ה רוצה להיות ואיפה? עם גונדרי
באיזשהו חופש. גונדרי, אני מתגעגעת ללונדון! 98. אם היית יכול\\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? הייתי משנה רק נקודה אחת. לפני חמש וחצי שנים. 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? סאן דיאגו או אוסטרליה 100. ואחרון חביב- כמה את/ה אוהב/ת את גיבצת מנהלת??? מאוד מאוד. ברור. היא אירגנה לי סקר סתם כדי שלא יהיה לי משעמם. איך אפשר שלא לאהוב אותה?!? *שעת סיום השאלון: 11:20

moi24

New member
אוף

מישהו שפך פה את כל הסוכר על הרצפה...
מה נסגר?!

Star_Dust

New member
../images/Emo140.gif

לא לשכוח את הכוס בחתונה... אני אומנם לא מאמינה באלוהים אבל כן מאמינה בדנית3... אז אם היא אמרה...

magenta73

New member
שו האדה?

"וההעדפה לחופה אורתודוכסית מלמדת שרוב הישראלים רואים ורוצים בחתונה חיבור למסורת היהודית." כאילו שיש ברירה אחרת בישראל, אם את רוצה לראות את עצמך "נשואה". הרי להתחתן בכל זרם יהודי אחר שאינו ארתודוכסי, לא נחשב "כדת וכדין". דברים שמעצבנים אותי... זה אחד מהם.

moi24

New member
תתרכזי!

"הסקר השבועי של ynet יהדות וגשר יעזור לכם להתכונן לשמחות הקיץ: גילאי החתונה האידיאליים הם 25-30".

magenta73

New member
און מאי פאקינג...

טוב, איפה דניתה, שתשתה בשבילי מהכוס... פספסתי את הרכבת...

למעלה