וואו איזו תת רמה!
ג גילה גילה New member 9/10/06 #95 מותק למה את ככה? למה ללכלך על אנשים טובים שבסך הכל אוהבים את אסף, כוסון העל, השדרן הכי מתוק ברדיו?
L lolipop המקורית New member 9/10/06 #105 טעות=] השדרן הכי מתוק ברדיו=עמרי רונןןןן דההההההההההההההההההה
T tkuihehr New member 9/10/06 #124 כל אחד והטעם שלו וואי יש חפרנית חדשה בפורום אני רואה תחרות חדשה על התואר שוקיואב, מאחוריך
T tkuihehr New member 9/10/06 #135 אז זהו שלא זכרתי טעות שלי אצלי את מקום ראשון ושום לולי או כל חדש שנרשם במקרה החודש ונכנס לכאן בפוקס ישנה את זה
אז זהו שלא זכרתי טעות שלי אצלי את מקום ראשון ושום לולי או כל חדש שנרשם במקרה החודש ונכנס לכאן בפוקס ישנה את זה
L limors2 Active member 9/10/06 #138 גילה ולולי, ברוכות הבאות!../images/Emo54.gif והנה שרשור במיוחד בשבילכן. תהנו!
B b o n c h New member 21/10/06 #156 וואו אורית את מתחילה להגזים ממש.... דיי מאמי, יש גבול, זה כבר נחשב חולני בטירוף! הטרדת כל אנשי המערכת בגל"צ / גלגלצ???? how low can you go?
וואו אורית את מתחילה להגזים ממש.... דיי מאמי, יש גבול, זה כבר נחשב חולני בטירוף! הטרדת כל אנשי המערכת בגל"צ / גלגלצ???? how low can you go?