חיחיחיחי טוב כפרה
L lolipop המקורית New member 9/10/06 #31 סבביייייייי=]]]]]]]]]] מואהההההההההההההההההההההההההההההההההההה
ג גילה גילה New member 9/10/06 #94 לא זה לא יכול להיות!!!!! איך הוא יכול לפחד ממני אחרי שאני חולמת עליו, מפנטזת עליו בלילות. אתם לא מתארים לעצמכם מה הוא עושה לי....
לא זה לא יכול להיות!!!!! איך הוא יכול לפחד ממני אחרי שאני חולמת עליו, מפנטזת עליו בלילות. אתם לא מתארים לעצמכם מה הוא עושה לי....
L lolipop המקורית New member 9/10/06 #134 חח דוגריי אין לי מושג מיזההה אבל סבבה אם את אוהבת אותו וטוב לך=]] רק תזהרי למה קלטתי פה קנאיותת חן והמנהלת ואנלא יודעת מי פהה חח מיזה אסף הזה שלחוו תמונה כולן פה גוממרות עליו תככף
חח דוגריי אין לי מושג מיזההה אבל סבבה אם את אוהבת אותו וטוב לך=]] רק תזהרי למה קלטתי פה קנאיותת חן והמנהלת ואנלא יודעת מי פהה חח מיזה אסף הזה שלחוו תמונה כולן פה גוממרות עליו תככף
L limors2 Active member 9/10/06 #137 אם יש לך בעיה איתנו, את מוזמנת לפתוח קומונה לעומרי ולסגוד לו כמה שבא לך. רק אל תרדי עלינו, טוב?
S ShukyDD New member 9/10/06 #34 עיניים נשמה יש לי רעיון בשבילך מאמי אולי פשוט תרשמי בחתימה "אני חולה על עמרי" ותחסכי לעצמך את זה כל פעם מחדש? הא מאמי? יופי מאמי, טוב כפרה, אז רעיון מעולה נשמה
עיניים נשמה יש לי רעיון בשבילך מאמי אולי פשוט תרשמי בחתימה "אני חולה על עמרי" ותחסכי לעצמך את זה כל פעם מחדש? הא מאמי? יופי מאמי, טוב כפרה, אז רעיון מעולה נשמה
L lolipop המקורית New member 9/10/06 #36 חח סורי מאמיי רק היום באתיי ואין לי מוששג אין משנים חתימה=[[ בעעסה
L lolipop המקורית New member 9/10/06 #41 חח מאמי אל תעלב או משוו אבל אתה הומו או משוו?? כאיללו יותר נורמלי שתעריץ בת לא לקחת ללב מאמי לריאות=] חזרתיייייייייייייייייייי הביתה ואני פה עם פלוסיייי הבובעע תכירוו את לירון החברה הכיי טובה שללי
חח מאמי אל תעלב או משוו אבל אתה הומו או משוו?? כאיללו יותר נורמלי שתעריץ בת לא לקחת ללב מאמי לריאות=] חזרתיייייייייייייייייייי הביתה ואני פה עם פלוסיייי הבובעע תכירוו את לירון החברה הכיי טובה שללי
S ShukyDD New member 9/10/06 #44 מאמי כפרה מה פתאום הומו כפרה אני מעריץ את גיל חובב הוא מבשל לפרצוף את לא מאמינה אפרופו כפרה מנשמע פלוסייייייי בובעעעעעעעע כפרה נשמהה
מאמי כפרה מה פתאום הומו כפרה אני מעריץ את גיל חובב הוא מבשל לפרצוף את לא מאמינה אפרופו כפרה מנשמע פלוסייייייי בובעעעעעעעע כפרה נשמהה
L lolipop המקורית New member 9/10/06 #45 חח איזה חמוד אתה אין עליך מלךךך.... ד"ש מלירוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
ס סינטטית New member 9/10/06 #46 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif מה זה! מה נהיה פה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!@!
L lolipop המקורית New member 9/10/06 #48 מוזמנת להצטרףף כפרהה=]] לעולם המושלם של עמרי רונןןןןןןןן דהדהדההההההההההה חח מאאמי עזבי לירונעע שלי השתלטה עליי
מוזמנת להצטרףף כפרהה=]] לעולם המושלם של עמרי רונןןןןןןןן דהדהדההההההההההה חח מאאמי עזבי לירונעע שלי השתלטה עליי