גיליתי את עולם הממרחים. איזה כיף.
אחרי שקיבלתי תלונות משפחתיות על כך שנמאס מחומוס וטחינה, והאבוקדו כבר מסתיימים להם, פצחתי בפיענוח סודות הממרחים. בנתיים עשיתי מהאתר של אנונימוס ממרח של פקאנים עם טופו וסויה, מעולה, טפאנד, שיצא קצת פחות, וממרח קאשיו עם טופו ולימון. גם טוב מאד. רעיונות קלים ומהירים יתקבלו בברכה. ואני מרגישה ממש שמחה על העולם החדש ששוב נפתח בפני. כמה שהחוסר הופך את האדם ליצירתי, זה מרתק.
אחרי שקיבלתי תלונות משפחתיות על כך שנמאס מחומוס וטחינה, והאבוקדו כבר מסתיימים להם, פצחתי בפיענוח סודות הממרחים. בנתיים עשיתי מהאתר של אנונימוס ממרח של פקאנים עם טופו וסויה, מעולה, טפאנד, שיצא קצת פחות, וממרח קאשיו עם טופו ולימון. גם טוב מאד. רעיונות קלים ומהירים יתקבלו בברכה. ואני מרגישה ממש שמחה על העולם החדש ששוב נפתח בפני. כמה שהחוסר הופך את האדם ליצירתי, זה מרתק.