גיליתי את עולם הממרחים. איזה כיף.

צליליתה

New member
אצלנו מכינים משהו מאוד דומה

בלי רסק עגבניות
מאז שכולם טבעוניים, כמובן, בלי ביצה
את האגוזים אני קצת קולה בתנור
לפעמים מוסיפה עשבי תיבול טריים

וגם לא תמיד מרסקת לממרח חלק, דווקא נחמד שיש גושים

וגם אני מכינה עם עדשים שחורות (שחורים?)
 

סביון1

New member
אוי סליחה, שכחתי שיש שם ביצה.

את האגוזים דוקא כתוב לקלות אבל אני לא קולה (מטעמי בריאות, ואצלנו לא מרגישים שזה גורע בטעם). רסק העגבניות לעומת זאת, מוסיף הרבה לטעמי, אני ממליצה לנסות להוסיף.
 
למעלה