כפרה עליך, אם בסיניליות עסקינן, אז אנ מנכ"ל
העמותה.... רוני אכן יצאה פיצוצית. נראה לי שמפעם לפעם היא מתייפה, בחיי. היא נראית טוב יותר היום מאשר אי פעם. סחטיין וחמסה עליה. רונה לי מביאה לי את החלסטרה. אני לא רואה בה שמץ כשרון, אולי בעצם צריך לפרגן לה שידעה לחייך במקומות הנכונים ולהפוך מסתם כישלון מוחץ בנולד לרקוד לוואחאד דוגמנית ועאלק שחקנית, אבל כנראה ככה זה שכצביקה הדר וחבורתו מסמנים מישהו.... אני נגעלת מזה. תראי מה-זה... מיכאל קירקילן, לדוגמא, היה תותח. רוקיסט לעילא ולעילא, הגיע בכבוד למקום השני ונעלם. לעומתו איך קוראים לזה שזכה במקום השלישי השנה? נו, ההוא עם העיניים הכחולות מאשדוד? שכחתי, שהסתבך עם הסמים וכל הגועל נפש הזה... בקיצור, אוהבים אותו בהפקה אז מריצים אותו. אני לא אוהבת את זה. נקודה. טוב, בנוגע לחתימה.... יש לי שתי תמונות אנימציה כאלו [לא זזות] שאני רוצה לצרף להן גליטרים, או משהו כזה, זה אפשרי? שילחי לי במסר את המייל שלך ואני אשלח לך את התמונות ואם זה אפשרי תקשטי לי אותן. אם לא, זה גם בסדר. ותיזהרי להיעלם לי שוב פעם מפה, שמעת ??????????? אני מתה עליך !! אני רואה את השם שלך וכבר צוחקת. כפרעליך ! יאללה, אני עפה לשתות קפה כי ייבשתי לעצמי את הצורה....