גילת בקליפ חדששש

../images/Emo60.gifפולי?../images/Emo3.gif

שמי מעין

קליפ מדהים..

אגב....הכלבה שעם גילת זו הכלבה שלנו דייזי כפרות עלייה הכלבה הכי יפה שיש

ליאן הלל... יוחלף ניקך ומייד....

ואל תשאלי אותי כיצד.... בקושי עם שלי אני מסתדרת. ליאן יותר פגזיייייי. אוהבת אותך ילדה!!

לילך אכן שם מקסים, אך בהתייעצות עם מביני דבר

הוחלט על שינוי. גילתי בחרה לה את השם מכמה שמות שהועלו כהצעה. אחלה שם. מיוחד ומתאים לילדה כל כ מיוחדת. כשתראי אותה תביני כמה לילך הוא פושט בשבילהץ ליאן הוא שם-שם.

אהה הבנתי.... ../images/Emo9.gif

גם גילת זה שם מקסים
אני והסטייה שלי לשמות...
שלא תשמעי את השמות העתידיים לילדים העוד יותר עתידיים שלי

חח אני בהיריון ולא ידעתי?! ../images/Emo8.gif

סתם, אני צוחקת. למי שזה לא יהיה - לבן שלי בכל אופן יקראו ליאם.
היא מוזמנת לאמץ. זה השם הכי יפה בעולם.
בינהם גם יש את מאור שאני מתה עליו, איליי, אלעד, יהונתן, ראם, אבל עזבי, ליאם
.

אז זהו, שלא.... לא את, לא עדיין בכל אופן...

תראי , את כולם אהבתי חוץ מראם. את לא מבינה איזה ראם מכוער יש לנו פה בגבעה. ממש בא לי לדפוק לו מכות בכל פעם שאני רואה אותו. איזה גועל נפש של ילד כאפות זה. אז ראם נשאר בחוץ. אלעד זה מדהים. יש איזה דוגמן שנקרא: אלעד מיטל, שאת לא ראית דבר כזה בחיים שלך. הוא הבן של החברה הכי טובה שלי ואלוהים... הוא פשוט אל יווני הבחור הזה. אז אלעד, בא לי בטוב. מאור... גם לא משהו, לעדי יש בפנימייה מאור אחד שבכל פעם שאני רואה אותו "פתאום" בא לי להקיא. ממש "פתאום". תשאלי אותה היא תקרע מצחוק. כזה פילון מכוער ומטומטם ונודניק ווואנאבי מגעיל כזה. משחק אותה עאלק אוהב רוק כבד. פעם הוא היה אצלינו בבית [במלחמת המפרץ אירחנו אותו ואת אמא פילה שלו] והרי אין אחד שמבין ברוק ורוק כבד יותר ממני [להורים שלי היתה חנות מוסיקה ותקליטים ענקית והייתי נוסעת לאירופה להופעות רוק, אז ידע יש לי בטונות] והוא התחיל לשחק איתי במי יודע יותר. כמעט הרגתי אותו. לא סובלת טיפשים !!! אז באמש'ך... מאור- לא. איליי... גם בעייה. תארי לך שאמא שלו תרצה לקרוא לו מהמרפסת, אז מה, היא תצעק לו :"בוא איליי"?.. זה נשמע כמו הסבתא המרוקאית של בעלי.... רע ! יהונתן זה יפה. שם של טייס. אני אוהבת. ליאם, גם בא לי בטוב. אבל אלעד ויהונתן זה חתיכים כוסונים. יאללה.. תחשבי עוד.

חחחחחחחחח הרגת אותי ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחח אני יכולה להגיד לך מנסיון, שעומר זה שם של חתיכים.
בחיים לא ראיתי עומר מכוער.
הממממממממ, אני מאד אוהבת גם: נועם\נעם איך שאוהבים. שם מהמם, חבל שכ"כ נפוץ
,עידו [משוגעת על השם], חן לבן, אפק, אופק, גיא, איתי, תומר, שחר
, איל [לא אייל הרגיל, אלא I-AL], אלון, הראל [למרות ששונאת את הבן אדם - בעעעע
הראל סקעת
שלא נדע מצרות
] וזהו בעיקרון. אם יקפוץ לי אני אמסור לך.
לבנות יש לי המון... אם יש קליינטים
סתם נגיעה, השמות שיהיו לבנות שלי
: רוני [מתה על השם, לא יעזור לאף אחד!], אלמה [שזה נשמה בספרדית
ולא מסטיק כמו 'עלמה'
], ויהלי.
אני כ"כ אוהבת את השם יהלי.
נוספים: מיושנת שכמותי -- מתה על השם אביגיל.
, לירון, אופאל, הילה, מעין, הילי, ליה, סתיו, ליהיא, זואי [חיים ביוונית], עמליה, לירי...
ורבים אחרים שלא קופצים לי כרגע.

למעלה