ברצינות ?!
P purple floyd New member 18/10/07 #212 אין מה להיבל, חצי [נו טוב, הרוב] הם לא יהודים X: דוגרי, זה הדבר האחרון שאני חושבת עליו D: את מצחיקה D:
אין מה להיבל, חצי [נו טוב, הרוב] הם לא יהודים X: דוגרי, זה הדבר האחרון שאני חושבת עליו D: את מצחיקה D:
R rox love BSM New member 17/10/07 #138 ../images/Emo207.gif מישהי יודעת איפה או איך משיגים פונט כזה של סימנים? כאילו לבבות או תווים או משהו כזה....
../images/Emo207.gif מישהי יודעת איפה או איך משיגים פונט כזה של סימנים? כאילו לבבות או תווים או משהו כזה....
R rox love BSM New member 17/10/07 #141 כמו נגיד שיש ל SWEET SHIR בחתימה... לבבות כאלה ובטח יש עוד שימנים...
S sweet shir New member 17/10/07 #150 אז הבנתי אותך נכון בפעם הראשונה! ../images/Emo6.gif ושוב, אנלא זוכרת.
B butbut New member 17/10/07 #151 XDD אוהה זה משהו במקלדת..אממ אני יבדוק בשבילך..ואם זה יהיה זה אז סבבה,אם לא אז סורי שאני לא יכולה לעזור:]
XDD אוהה זה משהו במקלדת..אממ אני יבדוק בשבילך..ואם זה יהיה זה אז סבבה,אם לא אז סורי שאני לא יכולה לעזור:]
M McFly rullz New member 17/10/07 #154 ../images/Emo26.gifאני יודעת איך...כנסי! יש לך מפת סימנים כזאת... את עושה התחל-כל התכוניות-עזרים-כלי מערכת-מפת סימנים אם יש לך באנגלית אז נאי לא יודעת איך כי לא יש בעברית... זה מה שרצית?
../images/Emo26.gifאני יודעת איך...כנסי! יש לך מפת סימנים כזאת... את עושה התחל-כל התכוניות-עזרים-כלי מערכת-מפת סימנים אם יש לך באנגלית אז נאי לא יודעת איך כי לא יש בעברית... זה מה שרצית?
S sweet shir New member 17/10/07 #149 הווווווווו לזה היא התכוונה?!? חחחחחחחחחחח אויש שכחתי שכבר אין לי את הסימנים לא של תפוז. אם זה מה שהיא התכוונה כתוב לך איפה שאת מגיבה את התגובה ללחוץ על: "סמיילי וסימנים לנושא" ו"סמיילים וסימנים לתוכן" תלחצי על זה ותביני~ יש לזה קודים וכתוב שם מה הם...
הווווווווו לזה היא התכוונה?!? חחחחחחחחחחח אויש שכחתי שכבר אין לי את הסימנים לא של תפוז. אם זה מה שהיא התכוונה כתוב לך איפה שאת מגיבה את התגובה ללחוץ על: "סמיילי וסימנים לנושא" ו"סמיילים וסימנים לתוכן" תלחצי על זה ותביני~ יש לזה קודים וכתוב שם מה הם...
B butbut New member 17/10/07 #152 ../images/Emo26.gifאם אני לא טועה...אז זה אמרו עלזור לך אממ תיכנסי לכאן: http://www.bonet.harelz.com/html/entities.htm ותרדי עד למטה בעמוד,יש שם טבלה למטה שכתוב מה עושים כדי לעשות לבבות..מקווה שזה זה..אם לא אז מצטערת^^
../images/Emo26.gifאם אני לא טועה...אז זה אמרו עלזור לך אממ תיכנסי לכאן: http://www.bonet.harelz.com/html/entities.htm ותרדי עד למטה בעמוד,יש שם טבלה למטה שכתוב מה עושים כדי לעשות לבבות..מקווה שזה זה..אם לא אז מצטערת^^