גישור וקטנועים ב-
אנשים

נסטיי22

New member
מאז שראיתי את הסרטון הזה אני ממש אוהבת את

השיר הזה...!!!
ד"א דני כזה חמוד כשהוא שר את זה בהתחלה... אהה ולאלה שלא יודעות שיש סירטון קצר שלהם שרים את הקטע שהתחלה ואז דני ודאגי מתחילים להסתובב כמו שני מפגרים חחחחחעע זה כל כך קרע אותי!!!

purple floyd

New member
מצאתי תכונה!../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

טוב התלהבתי. וגם לא אני מצאתי, אמרו לי בפורום איפוד, אבל עדיין... תוכנה מושית להפליא: video-mp3-extractor אני כבר מאוהבת בה. [חפשו בגוגל P:]

Yu vi

New member
../images/Emo207.gifהיום ב10 טופ פייב של מקפליי:]]../images/Emo85.gif

בהיטס DDDDDDD: ולמי שסתם משעמם, יש עכשיו ספיישל ממש יפה בהיטס
עד עכשיו היה שם בקסטריט בויז, גרין דיי, לינקין פארק, אוונסנס, קולדפליי... ואממ עוד כמה שאני בטח לא זוכרת XD שווה לראות :]

Dolev19

New member
תחשבו כמה מביך

זה יהיה אם מקפליי(שהם מנחים את הטקס)לא ינצחו בדבר הזה של ניקולודיאון!! ברצינות הם יתנו תהופעה הכי חרא שלהם כי הם הפסידו..חחח טוב לא הכי גרועה אבל זה יהיה פאדיחות בשבילהם... תתחילו להצביע!!!!!והרבהההה!!!!!!!

McFly rullz

New member
לא הם לא יהודים...=/

ממה שאני יודעת,דני קתולי והשאר בטח שלא יהודים...כנראה גם הם קתולים או משו וד''א...יכלת לנצלש...

m i c k e y 15

New member
סוג של נוצרי נדמה לי חח

פעם אמרו לי שאם הוא קתולי אסור לו להתחתן עם יהודים
ז*ן!

rox love BSM

New member
כן זה נוצרים שהם יותר קשורים לדת...

אבל לא נראה לי שדני כזה כי בדך כלל הקתולים מקפידים על ללכת לכנסיה ועל להתפלל ודברים כאלו ולא נראה לי שדני באמת מקפיד על כל הדברים האלו...XDD

shakedy69

New member
בעיקרון זה בערך מה שאת אמרת...

לנוצרים מותר להתחתן עם מי שהם רוצים זה יכול להיות יהודי, מוסלמי, בדואי וואטאבר כי הנצרות זו דת שמנסה כביכול לקבל את כל הדתות ולהפוך אותם לנוצרים תוך כדי הבנה מהרצון שלהם ולא בכפייה וביגלל זה מותר להם לעשות מה שהם רוצים. וכמו ביהדות בנצרות יש כמה וכמה זרמים שאחד מהם זה קטולים שזה נוצרים הדוקים מאוד, אבל כמו שאתן רואות דני לא הכי הדוק בעולם ואני בטוחה שהוא לא מתפלל 5 פעמים ביום למריה הקדושה ואני לא בטוחה שהוא מקפיד ללכת לכנסייה בכלל..ככה שהוא קורא לעצמו קתולי, בקשר לזה אם מותר להם או לא להתחתן עם יהודים אני חושבת שמותר אבל הם נמנעים מזה בשביל לא ליצור קרעים או פערים בזרם הקתולי ותאמת אני לא חושבת שתמצאו קתולי נשוי ליהודייה אולי כן אבל זה נדיר מאוד כי זו בעיה להסתדר מבחינת דת, חגים, תפילו וכו.... ועוד משהוו מבחינת הדת היהודית לנשים מותר להתחתן עם גוי (נוצרי, ערבי או מה שאתן לא רוצות) ביגלל שהילדים גם ככה יוצאים יהודים ככה שלנו מותר וגם להם מותר אז הכל טוב ויפה! לגברים לעומת זאת זה החטא הכי גדול שיכול להיות( גברים יהודים) להתחתן עם אישה גויה, ואת האמת לי זה ממש לא משנה מה הם כל עוד אוהבים אחד את השני הדת ממש לא מעניינת ואף אחד מהם לא ממש דתי. אני בטוחה שאף אחד מהם לא מתפלל ולא יודעת את המנהגים הנוצרים, אנחנו יודעות יותר מהם....ככה שגם להם לא כזה אכפת... וחוץ מזה שחפרתיייייייייי אז מי שמעניין אותה אני מקווה שעניתי למי ששאלה חח

אם נקצר את העניין...

יהודי שרוצה להתחתן עם נוצרי מיתחתן בכנסיה ואין שום בעיה.... מתחתנים בכנסיה בגלל שרב לא מחתן נוצרי ויהודי וכומר לא יעשה חתונה יהודית.....אז מתחתנים חתונה נוצרית.. אני חושבת....

shakedy69

New member
לא בהכרח..

אפשר לעשות חתונה אזרחית פשוט בלי רב או להתחתן בקפריסין זה יותר זול חח

למעלה