בעיקרון זה בערך מה שאת אמרת...
לנוצרים מותר להתחתן עם מי שהם רוצים זה יכול להיות יהודי, מוסלמי, בדואי וואטאבר כי הנצרות זו דת שמנסה כביכול לקבל את כל הדתות ולהפוך אותם לנוצרים תוך כדי הבנה מהרצון שלהם ולא בכפייה וביגלל זה מותר להם לעשות מה שהם רוצים. וכמו ביהדות בנצרות יש כמה וכמה זרמים שאחד מהם זה קטולים שזה נוצרים הדוקים מאוד, אבל כמו שאתן רואות דני לא הכי הדוק בעולם ואני בטוחה שהוא לא מתפלל 5 פעמים ביום למריה הקדושה ואני לא בטוחה שהוא מקפיד ללכת לכנסייה בכלל..ככה שהוא קורא לעצמו קתולי, בקשר לזה אם מותר להם או לא להתחתן עם יהודים אני חושבת שמותר אבל הם נמנעים מזה בשביל לא ליצור קרעים או פערים בזרם הקתולי ותאמת אני לא חושבת שתמצאו קתולי נשוי ליהודייה אולי כן אבל זה נדיר מאוד כי זו בעיה להסתדר מבחינת דת, חגים, תפילו וכו.... ועוד משהוו מבחינת הדת היהודית לנשים מותר להתחתן עם גוי (נוצרי, ערבי או מה שאתן לא רוצות) ביגלל שהילדים גם ככה יוצאים יהודים ככה שלנו מותר וגם להם מותר אז הכל טוב ויפה! לגברים לעומת זאת זה החטא הכי גדול שיכול להיות( גברים יהודים) להתחתן עם אישה גויה, ואת האמת לי זה ממש לא משנה מה הם כל עוד אוהבים אחד את השני הדת ממש לא מעניינת ואף אחד מהם לא ממש דתי. אני בטוחה שאף אחד מהם לא מתפלל ולא יודעת את המנהגים הנוצרים, אנחנו יודעות יותר מהם....ככה שגם להם לא כזה אכפת... וחוץ מזה שחפרתיייייייייי אז מי שמעניין אותה אני מקווה שעניתי למי ששאלה חח