גישור וקטנועים ב-
אנשים

m o r 1 0 2

New member
מתי??../images/Emo168.gif

חח עצה בשבילך.לא לבוא עם אולסטאר... לילדה מהכיתה שלי הם נירטבו ממש...

McFly rullz

New member
אווו לי מחר יש של''ח><"

יום שדה מעצבן><" ואחרי זה רופא שיניים
זה אומר שהולך להיות כואבבבבבבבבבבב ><"

McFly rullz

New member
נמנמנמ יש לי גשר,

אז כל חודש מחליפים גומיות ואת הברזלים...
וזה הולך לכאוב><" זה גם למעלה וגם למטה><"

m o r 1 0 2

New member
לאן את נוסעת??../images/Emo168.gif

אחד הפחדים הכי גדולים שלי זה רופא שיינים
אני שונאת אותם כ"כ...!!

McFly rullz

New member
משו ברחובות../images/Emo6.gif

מכון אילון ובלה בלה בלה>< אני אל מפחדת,,זה פשוט כואב אחרי זה

O0NoNi0O

New member
../images/Emo207.gif ראיתי עכשיו את You've Got A Friend

יענו את הקליפ בפעם הראשונה [חח אני דורשת כאפה אני יודעת] וכול מה שיש לי להגיד שכאילו מקפליי הם באמת אנשים טובים! יענו בזמן הזה של הנסיעות לאוגנדה הם היו יכולים להרוויח הרבה מאוד כסף בהופעות ובמקום הם בחרו גם להפסיד את הכסף של הסינגל וגם לנסוע! וכאילו והם בנו שם בצפר!!! אתן קולטות מה זה? בצפרר!! זה לשנות לגמרי לילד שהיה יכול למות בגיל צעיר מאיידס או מרעב ולתת לו השכלה שתיהיה לו הזדמנות לצאת מהמקום הזה! זה ממש נחמד מצידם ולא כול אומן היה עושה את זה! למעשה אף אומן לא עשה את זה! ואני ממש גאה בהם ואני חושבת שכאילו אם עכשיו אהבתי אותם נניח מאחד עד עשר אז שבע אז עכשיו אני אוהבת אותם כול כך הרבה יותר כי כאילו למרות כול ההצלחה שלהם הם נשארו אנשים טובים ועושים צדקה וזה ממש יפה מצידם! ואיך הם היו עם הילד החולה שם וטום ליטף אותו וזב היה כול כף נחמד מצידו. כלומר; המון אנשים היו נרטעים מלסוע לאוגנדה שזאת מדינה ענייה מאוד ואין לה הרבה משאבים וחם שם והם בכול זאת עשו את זה ואני ממש גאה בהם ואני ממש שמחה שהם מנצלים את הכסף והפרסום אך ורק למטרות חיוביות. ואם עכשיו היה לי ספק בקשר לזה שהם התמסחרו אז ירד לי מזה וביג טיים כי אם הם היו ממוסחרים הם לא היו נותנים את הכסף שלהם מסינגל אחד לצדקה ועוד בייבשת אחרת שזה לא עוזר להם בכלל. חפרתי~ אבל באמת כאילו כול כך טוב מצידם!

sweet shir

New member
הילד יכול למות מאיידס ומחלות גם אם הוא ילך

לביצפר.. ובכלל, רוב הילדים שחולים שם באיידס הם קיבלו מאמא שלהם בתורשה~ טחח אבל עדיין, ממש טוב ויפה מצד מקפליי. ^^ חחחחחחחחחח ודווקא כל האקט הזה די ממוסחר.. כאילו ברור אני יודעת שהם עשו את זה בתרומה והכל.. ובאמת מהלב שלהם.... אבל זה עדיין לא אומר שהם לא ממוסחרים חח ובטח שזה כן עוזר להם, זה פוווווווווול פרסום טחח שאת לא מבינה כמה, כי הם גם הוציאו את AAY בשביל קומיק רליף וכל זה.. וזה נתן להם מלא פרסום. בהתחלה חשבתי שהם לא ממסוחרים, אבל אז הבנתי מה זה באמת מסחור, והם כן. וזה בסדר, כי אין להקה אחת שמצליחה ומרוויחה הרבה כסף שלא ממוסחרת.

Yu vi

New member
../images/Emo45.gifכל כך!!! איזה מדהים הוא../images/Emo99.gif../images/Emo85.gif

אני יכולה לבהות בזה שנים

למעלה