גישור וקטנועים ב-
אנשים

Yu vi

New member
מצאתי סירטונים שקשורים לזה..../images/Emo85.gif

אין לי מושג איך לא ראיתי אתזה עד היום
><" בקיצור.. יש סירטונים ממש קצרים של יומני אוגנדה וזה 4 חלקים שכל אחד בסביבות החצי דקה ובחלק האחרון- http://www.youtube.com/watch?v=nChja58JQok&mode=related&search= דני מספר קצת על כל מה שהיה ורואים אותו ממש בוכה וזה קטע שלא רואים בקליפ וכשראיתי את זה זה עשה לי טוב על הלב לדעת כמה הוא בנאדם מדהים. [ובאותה מידה עצוב. לראות אותו בוכה. }= ]
ואם מישהי רוצה לראות את שאר החלקים, הם מופיעים בצד ימין בתפריט הקטן הזה של הסירטונים ><"

Yu vi

New member
הנה הסירטון המלא../images/Emo12.gif:../images/Emo85.gif

http://www.youtube.com/watch?v=pVEA4dAllPU&mode=related&search= פה יש את כל היומנים בסירטון אחד מי שלא ראתה, מומלץ ביותר הסירטון הזה מראה שלמרות הכל גם אם חלק מהמטרה של הנסיעה הייתה פירסום ענקי, מקפליי כל כך מדהימים [אני בטוחה שכולנו יודעות את זה, אבל פה אפשר לראות גם את האנושיות והלב הענק שלהם] וההוכחה הכי הכי גדולה לכך זה דני שממש בוכה.
ג'יזס, זה כל כך עצוב ><"

YuvalJones

New member
אני היחידה שחוץ מהקליפ שראו אותו בוכה לא -

רואה אותו בוכה? כאילו בקטע הזה שהם נוסעים באוטו אומשו. זה נורא חשוך ולא רואים כלום. לפחות אצלי. אוף, הוא בנאדם מדהים. וכשראיתי את הקליפ פעם ראשונה ממש היו לי דמעות בעיניים בכמה קטעים

OneStepCloser

New member
גמצלי זה חשוך...

אבל רואים אותו מנגב דמעות... והוא גם אמר שהוא לא היה יכול להחזיק הכל בפנים [?? XD] משהו כזה, לא זוכרת..

kelly7i

New member
../images/Emo26.gifשמעו, אני לחוצה!=|

מחר, מחר זהו יום גורלי. מחר, אני הולכת להפקיד את שיערי היקר בידייים של ספר. כבר שנה ומשו שלא הסתפרתי, וזה ממש משמ מלחיץ אותי, לא זכורה לי פעם אחת לטובה שחזרתי מתספורת ושאני לא מתייפחת בבכי על גורל שיערי! אני כל כך לחוצה, אני לא יודעת מה הוא הולך לעשות, אני רוצה שישאר לי ארוך, אני רוצה רק לדרג ולתת לו צורה, יעשו לי גם פן, אני ממש מפחדת! אני פוחדת שיעוללו לי דרים שלא ימצאו חן בעיניי, וחברה שי מלחיצה אותי בזה שהיא מספרת לי שיש ספר אחר שהיא אומרת שהוא ממש טוב כי הוא עושה בדיוק מה שאומרים לו ולא עושה דברים על דעת עצמו כמו מלא ספרים שוקחים מספרים ועושים כאסח של קצר בשיער! מחר, 4 וחצי, האם אני יחזור בוכה?
זה מלחיץץץץץץץ!!#%%@! השיער שלי תמיד איתי, ברגעים הקשים בחיי, מגן עלי, שומר עלי מאחורה, מסתכל ומביט, גולש ומתחבא, מכסה את גבי ודואג לו! בא אל צידי במלוא אורכו הארוך, שיער שיער.. מי ייתן וצורתך תטופח ותתיפה! הנא המשך לגלוש על עורפי, על גבי וכתפי, הגן עלי מהקור הרב, ואל תעזבני במספרה מחר! ובזאת, אימרו אמן, והחזיקו לי הצבעות, ותקווה לטוב!
למה אם לא יהיה טוב, אני לא אחראית על מעשי! והספר עלול לעבור לעולם אחר
|=

OneStepCloser

New member
../images/Emo24.gif

אם תגידי לו לעשות בידיוק את מה שאתרוצה ולא לסםפר איך שבא לו אני בטוחה שהוא יספר אותך איך שאת רוצה ^__^

butbut

New member
אמן!XD כשהיה לי שיער עד התחת וגזרתי אותו

עד הכתפיים לא הצטערתי בכלל..רציתי את זה.. וזה היה לפני חצי שנה[או 4 חודשים]..והיום הוא כבר מגיע לי קרוב לתחת[בקרוב!]. XDDD.... אל תפחדתי,רק תדאגי שאם את רוצה לשמור על הארוךך אז שהוא לא יקצר לך=]]

kelly7i

New member
חח זה מדאיג לאבד כמות כסאת של שיער!

ואני צריכה לדאוג שלא יהיה קצר מידי שיעשה לי נפוח ויו אני פוחדת, זה לסמוך על מישו =|

LironPoynter

New member
כלכך מזכיר לי שיר מהסרט שיערXDD

וכמו שנסטיה אמרה, תסבירי לו את הנסיון הגרוע שלך עם ספרים קודמים. הוא יעשה הכל כדי להוכיח לך שהוא לא כזה!

LironPoynter

New member
וואע Hair../images/Emo99.gif

עוד מישהי מהפורום חוץ ממני ומיובל ראתה אותו?XD זה סרט משנות השישים והוא ממש מגניב

יאפפ

חחח לפני כמה שנים לאמא שלי היה קטע מוזר כזה - פעם בכמה זמן היא הייתה אומרת לי "סיון בואי אנחנו רואות שיער" ואני בשיא האדישות - "טוב בסדר" חחח היא הייתה כולכך מרוצה מזה שאני רואה איתה את הסרט הזה XDDDDDDDD אבל כיום הסרט הלך לאיבוד - פשוט תפס רגליים וברח מכמות הפעמיים שראו אותו ואני בקושי זוכרת אותו, לא הכי אהבתי אותו אבל הוא היה דיי בסדר ^^

DoLi it is Me

New member
או זה כבר מחר???

ןלא נורא פצ'וסיטה תדגישי ותאמרי לו כמה פעמים "אני רוצה לעשות מדורג" אבל דוגרי כשאני עשיתי מדורג השיער שלי התיקצר ><אבל יש כאלע שלא .. רגע אדז זה אומר שבשבת הבר מצווה של אחיך
ממזלל טוב

kelly7i

New member
חח תודה, וזה אפשר להגיד שזה היום אני מסתפרת=|

היום יום רביעי, ומחר הולכים לכותל, ואז שבת לבית כנסת XD

OneStepCloser

New member
../images/Emo66.gif../images/Emo26.gifמקפליי בראש 1../images/Emo36.gif../images/Emo66.gif

זה לא חדש לנו ^^' אבל אני עדיין אכתוב: איזו דרך לפתוח איתה את החורף: מקפליי הביאו אותה בשיחוק השנה כאשר הם ביצעו גרסת כיסוי של "אמברלה", הלהיט הענק של ריהאנה, בערב שפתח את סיבוב ההופעות החדש שלהם. אם אי פעם תהיתם איך "אמברלה" יישמע בעיבוד פאנק-רוקי עצבני [XD], עם גיטרות ללא הפסקה, שאגות [XDDD] והרבה הרבה אדרנלין - פשוט כנסו ליוטוב ולא תתאכזבו, כי הביצוע של מקפליי באמת כל כך טוב! אוי, כמה חבל שלא היינו בוולברהמפטון, אנגליה, באותו ערב. המלצה שלנו לבחורים: הקליטו עוד היום גרסת אולפן רשמית ל"אמברלה" ושחררו אותה כסינגל. מי יודע, אולי ריהאנה בכבודה ובעצמה תסכים לעשות לכם קולות רקע. איזה חמודים הם‎$#%#$^ [ראש 1 ><'] אין לי אף תמונה מהסט ששמו... אז אני פשוט אצלם עם המצלמה שלי XD [סורי שזה מטושטש קצת ^^

למעלה