זה נראה כאילו יש לו קצוות אדומים
B butbut New member 17/10/07 #82 ../images/Emo221.gifטומיי:]]עם..מן..אממ..שרשרת?צמיד? כלשהו. זה נראה ממקשים של מחשבXDD
D Dirty wings2 New member 17/10/07 #85 ../images/Emo41.gifדאגי שלי 3>../images/Emo113.gif../images/Emo14.gif כפרעליו <:
B butbut New member 17/10/07 #86 ../images/Emo221.gifטום עם ילד מאוגנדה-וחושף את חזהו החתיכי לגמרי:] XDD איזה לבן הוא..
ה המלאכית בלבן New member 19/10/07 #274 הא? יש לו דראמסטיקס בכיס ../images/Emo12.gif ! *אנחה* הם פשוט מדהימים- איך שהם הלכו לאוגנדה... מדהימים. אין לי מילה אחרת לתאר...
הא? יש לו דראמסטיקס בכיס ../images/Emo12.gif ! *אנחה* הם פשוט מדהימים- איך שהם הלכו לאוגנדה... מדהימים. אין לי מילה אחרת לתאר...
S Swing life away New member 19/10/07 #277 אמממ ../images/Emo33.gif אני מניחה שהמקלות תיפוף הם בשביל לתופף איתם או לשימוש פרטי :-O
B butbut New member 17/10/07 #88 ../images/Emo26.gifתמונה אחרונה כדי שלא יהפוך לשרשורפלצת.. דאגי..חמודי:] XDDD//איך הוא הולך לו כזה..בתמימות[כן,בטח]..
../images/Emo26.gifתמונה אחרונה כדי שלא יהפוך לשרשורפלצת.. דאגי..חמודי:] XDDD//איך הוא הולך לו כזה..בתמימות[כן,בטח]..
D Dana Argamen New member 17/10/07 #91 חחחחח הגרביים שלו... זה פשוט הורג אותי כל פעם מחדש. איזה לבוש חנוני
L LironPoynter New member 17/10/07 #98 וואע חח איך אני שונאת שהוא הולך ככה עם הגרבייםXD כאילו, אתה נראה ככה חמווד, אבל אתה נראה כמו חנון אמריקאי><"
וואע חח איך אני שונאת שהוא הולך ככה עם הגרבייםXD כאילו, אתה נראה ככה חמווד, אבל אתה נראה כמו חנון אמריקאי><"
L Little Sapir New member 17/10/07 #113 מסתכל ימינה ושמאלה לפני שהוא חוצה את הכביש ואפילו מחזיק ידיים לשני מבוגרים אחראים דימיונים... הוי הוא כזה חנן קטן...
מסתכל ימינה ושמאלה לפני שהוא חוצה את הכביש ואפילו מחזיק ידיים לשני מבוגרים אחראים דימיונים... הוי הוא כזה חנן קטן...