גישור וקטנועים ב-
אנשים

m i c k e y 15

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo26.gifמסע בעקבות לוחמים../images/Emo70.gifכנסו../images/Emo9.gif

אמרתי לכן שאני אספר לכן קצת על הטיול שהיה לי אתמול
ואביא סירטונים ואממ זה די מעניין וזה ממש תרם לי לדרך החשיבה שלי לגבי התגייסות לצבא ואני חושבת שכולם צריכים ללכת לזה ולא לוותר. כי זה טיול משמעותי
עכשיו את תחילת היום נסענו לעמק החולה כזה ששם הייתה הלחימה ביום הכיפורים. שם זה התחיל, הסורים פלשו לשטח הזה ואז ישראל החליטה לגייס מילואים והכל. החיילים עמדו שם והסבירו לנו. אח"כ נסענו לעמק הבכא, ששם דיבר איתנו אביגדור כהלני, גיבור ישראל. הוא באמת איש כל כך טוב וכ"כ אמיץ שהציל את המדינה שלנו. בעמק הזה לקחה הלחימה את רוב הקורבנות, שם ממש התבצע קרב שחבל על הזמן XD. והכניסו אותנו לתוך מנהרות כאלה לודעת מה זה, והיה ממש ממש חשוך..וזה היה קצת צר ושם היו החיילים רוב הזמן..מסכנים. אח"כ נסענו למקום כלשהו לראות סרט על המלחמה ועל האירועים ועדויות, בסרט הייתה מין אזעקה שמאזה החזיקה אותי למלחמת לבנון השניה..משהו פחד! XD אמ לאחר מכן נסענו למקום שבו היו מלא מלא דוכנים של כל מיני תפקידים בצבא..בגולני,סיירת,כלבנים,משטרה צבאית ועוד מלא..אמרו לנו לעבור בין הדוכנים ולקבל מידע ואולי זה יעזור לנו בבחירה של מה שאנחנו נרצה לעשות בצבא. זה עזר והיה מענניין. אח"כ התיישבנו על כאלה שמיכות כאלה ענקיות מוכנים לצפות בתרגיל מלחמה
התרגיל היה מרשים! ראינו טנקים אמיתיים וזה והכלללל היה ממש ממש מגניב.. לאחר שהם סיימו, כל החיילים שהיו בטנקים הם ירו יריות בתותחנים וזה ממש הכל אמיתי והנה כמה סירטונים
הם כולם של דקה אפילו פחות
http://www.sendspace.com/file/1ujtfr
http://www.sendspace.com/file/umvir8
http://www.sendspace.com/file/qyh2no תורידו ותהנו חהחה יש לי עוד סירטונים אבל ברגע שאני יעלה אותם ליוטוב...תוכלו לראות
זה ממש מגניב...ופעם הראשונה ששמעתי את הפגזים מאזה קפצתי! בסוף התרגיל באו החיילות החמודות של חיל תקשוב הן הסבירו מה זה אומר אבל לא הקשבתי XD הם בעצם כמו להקה צבאית חח ואמ הם שרו כל מיני שירים ממש כיפי וזה של שרית חדד,אייל גולן ומשינה והיה ממש כיף כף
וגם לזה יש וידאו של כל הילדים מכל מיני מקומות רוקדים ושרים חח אני יעלה ליוטוב. אממ זהו בערך XD למי שקראה אני שמחה שהיא קראה

just orr

New member
אני קראתי :)

וואי נשמע נחמד ^^ חח ומזכיר לי את כל הטיולים שהיו לנו בהר בנטל
[רגע ככה קוראים לו? אני לא זוכרת. ><"] שמחה שנהנית

LironPoynter

New member
נשמע שהיה ממש מעניין!

אני מתה ללכת לעוקץ. ובכללי, נראה לי כלכך חשוב להתגייס לצה"ל...

butbut

New member
ואייי שנמע שממש נהנת!!!גם אני רוצה לעשות

כזה דבר יום אחד...למרות שהיה לי בכיתה ח' מסע דומה..רק שאז זה היה עם פחות אקשן..כי,היינו..רק..בנות 15-14 אז.. XDD. איך שאני אוהבת טנקים!במיוחד את הבפנים שלהם=]

m i c k e y 15

New member
אתם תעשו..כל ביצפר עושה

למרות שעכשיו לא כולם כי יש שביתות
אבל כולם בכללי עושים.. והיינו שם במקום אחד שכבר היינו בטיול בכיתה י' XD איך זכרתי יאללה חחח אמרו לי כזה שבפנים של הטנק יש היום מיזוג אוויר ומכונת קפה XDD ממש משרד..

butbut

New member
באמת?XDDD איזה טוב!..ואני חשבתי שהטנק

שאני ראיתי מגניב.. מזל שהם לא חנוקים כאלה מבפנים..נוח שם על הכיסא הענק שלהם..

m o r 1 0 2

New member
קראתי,נשמע כ"כ מעניין../images/Emo70.gif../images/Emo168.gif

איזה אמיצים החיילים הללו....
שמחה שנהנית
מקווה שגמלי יהיה את זה=]]

The Psycho Girl

New member
וואי אני כל כך רוצה ללכת ליום הזה

אבל בטח לא נלך בגלל השביתה הזאת =/ זה כל כך טוב שמחה שנהנת !

kelly7i

New member
../images/Emo26.gifהסתפרתי!!!!@%^../images/Emo6.gif

ויש לי פןןןןן!!!!!DDD: אני חייבת לציין, שפן עושה מצב רוח טוב! וגורם להצטלם המון המון =| טוב שעשיתי איזה 70 תמונות XDDDDDDDDD אבל בגלל שאני עקומה וזקנה רועדת[?] חלקם בחרו לצאת מטושטשות. 0.0 אבל יש לי פן!!!!D: ועכשיו לסיפור- הגעתי למספרה, עם אמא שלי, אח שלי, אחות שלי [שאחר כך פרשו] ועוד אחות, התחילו לעבוד תחילה על אמא שלי, אני יושבת בהלם ובשוק בכיסא ומחכה להיות אחרונה אחרונה, פתאום הספר שואל "מי עכשיו? בואי את" ואני אומרת לו "לא לא, אני עוד מעט..!" כעבור כמה דקות הוא קרא לי שאני ישב שבינתים ישטפו לי את השיער, אז אני קמה, מתיישבת לי על הכיסא שליד הכיור, משעינה את הראש אחורה ויושבת בשקט כמו ילדה טובה
. בינתים הוא שוטף לי את השיער.. ושוטף.. ואומר "בלי עין הרע, איזה שיער יש לך!XD" ואני צוחקת לי לתומי וחושבת "כן כן.. תתמודד ותמשיך
" ואז הוא חופף לי את השיער עם שמפו בריח כל כך טובבב! ואני רוצה להגיד שהוא התעסק לי עם השיער במים איזה שעה בערךXD שוטף, ושם שמפו.. ועוד פעם, וחופף.. ובכייף שלו, ואז שוטף.. XD לי זה לא הפריע והיה לזה ריח ממש ממש טוב
אחר כך, הוא שם לי מגבת על הראש, אחרי שניה וחצי היא נפלה, אז פשוט השארתי אותה על הגב והתישבתי בחזרה בכיסא. מחכים ומחכים.. כעבור זמן מה, כבוד הספר קורא לי לבוא כדי שיבצע את המלאכה! אני מתחילה להתרגש, קמה לאט לאט, עושה צעד.. ועוד אחד, והוא אומר לי לשבת. ואני אומרת לו "רגע! לפני זה אתה צריך שאני יסביר לך מה אני רוצה!" ואז הסברתי לו אשני רוצה שהשיער שלי יהיה ארוך, ושיעשה לי מדורג ובלה בלה, ואז הוא אומר לי "טוב, תשבי" ואני עומדת על שלי, אני לא ישב רגועה לפני שאני יהיה בטוחה שהוא מבין אותי ! אז אני ממשיכה להגיד לו "אבל אני צריכה להמשיך להסביר לך!" חח ואז שהבנתי שהכל מובן[XD] אני לוקחת אויר, ומתיישבת בכיסא. הספר המבין והמתחשב שאומר שהוא לא יגע באורך וירד לי רק איזה סנטימטר, מראה לי מלימטר ואומר "ככה לגזור זה בסדר?" ואני כבר חושבת אולי הפחדתי אותו או משו בטעות, אזצחקתי ואמרתי לו שאני מרשה קצת יותרXD אז בסוף באמת נשאר לי ארוך ארוך חח ונראלי בקושי התקצר לי האורך *חח אופס* והוא ריענן לי את הצורה של השיער, ודירג לי אותו! אחרי שחיכיתי קצת חרתי שוב לכיסא הספרים, ובא אחד אחר, צחק עלי על "זה מה שהורדת?" ואז בא ופינפן אותי
חחח ואני אומרת לכם, זה לקח שעה הפן הזה! תקע לי קליפסים בשיער ונראתי כמו לא ידועת מה, "תורידי את הראש, תרימי את הראש" ועבר כל שניה על הפן וזה וזה וזה פשווט לקח שעות כל העסק הזהP: ואז הוא שם לי עוד איזה משו עם ריח טוב
על השיער, מורח אותו והכל, עובר שוב על הפן.. ואז הוא מסיים. הוא מביא לי את השיער לקדימה בשתי הצדדים, שואל אותי עם זה טוב, אני אומרת שכן, ו.. [וזהו
] אז אני באה הביתה, עונה לבקשות של "תעשי תמונה!" לוקחת מצלמה, וחשה בבוקXD פשוט זה עשה כל כך חשק להצטלם שיש פן
זה עוד תמונה ועוד ועודXD וחלק יצא מטושטש כמו שאמרתי, ואני מתרגשת, יש לי פן! וזה לא רגיל אצליP: ו... סליחה על החפירה |מסמיקה|

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifמהמם../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

ס'יפה את3>

butbut

New member
את מהממת!!!!!!!!!!!!!!!1...ביץ'...

. XDDD איזה קורעת את,זה נשמע כאילו שזה איזה סיפור אימה בהתחלה,ואז זה הופך לדרמה.. אבל מנקודת מבט של אחת שלא גזרה בחיים ת'שיער שלה אצל ספר[אהמ אני אהמ]...אני מסכימה איתך-זה מלחיץ XDD. לפחות את נראת טוב!!ואת מרוצה=]]

למעלה