../images/Emo26.gifהסתפרתי!!!!@%^../images/Emo6.gif
ויש לי פןןןןן!!!!!DDD: אני חייבת לציין, שפן עושה מצב רוח טוב! וגורם להצטלם המון המון =| טוב שעשיתי איזה 70 תמונות XDDDDDDDDD אבל בגלל שאני עקומה וזקנה רועדת[?] חלקם בחרו לצאת מטושטשות. 0.0
אבל יש לי פן!!!!D: ועכשיו לסיפור- הגעתי למספרה, עם אמא שלי, אח שלי, אחות שלי [שאחר כך פרשו] ועוד אחות, התחילו לעבוד תחילה על אמא שלי, אני יושבת בהלם ובשוק בכיסא ומחכה להיות אחרונה אחרונה, פתאום הספר שואל "מי עכשיו? בואי את" ואני אומרת לו "לא לא, אני עוד מעט..!" כעבור כמה דקות הוא קרא לי שאני ישב שבינתים ישטפו לי את השיער, אז אני קמה, מתיישבת לי על הכיסא שליד הכיור, משעינה את הראש אחורה ויושבת בשקט כמו ילדה טובה
. בינתים הוא שוטף לי את השיער.. ושוטף.. ואומר "בלי עין הרע, איזה שיער יש לך!XD" ואני צוחקת לי לתומי וחושבת "כן כן.. תתמודד ותמשיך
" ואז הוא חופף לי את השיער עם שמפו בריח כל כך טובבב! ואני רוצה להגיד שהוא התעסק לי עם השיער במים איזה שעה בערךXD שוטף, ושם שמפו.. ועוד פעם, וחופף.. ובכייף שלו, ואז שוטף.. XD לי זה לא הפריע והיה לזה ריח ממש ממש טוב
אחר כך, הוא שם לי מגבת על הראש, אחרי שניה וחצי היא נפלה, אז פשוט השארתי אותה על הגב והתישבתי בחזרה בכיסא. מחכים ומחכים.. כעבור זמן מה, כבוד הספר קורא לי לבוא כדי שיבצע את המלאכה! אני מתחילה להתרגש, קמה לאט לאט, עושה צעד.. ועוד אחד, והוא אומר לי לשבת. ואני אומרת לו "רגע! לפני זה אתה צריך שאני יסביר לך מה אני רוצה!" ואז הסברתי לו אשני רוצה שהשיער שלי יהיה ארוך, ושיעשה לי מדורג ובלה בלה, ואז הוא אומר לי "טוב, תשבי" ואני עומדת על שלי, אני לא ישב רגועה לפני שאני יהיה בטוחה שהוא מבין אותי ! אז אני ממשיכה להגיד לו "אבל אני צריכה להמשיך להסביר לך!" חח ואז שהבנתי שהכל מובן[XD] אני לוקחת אויר, ומתיישבת בכיסא. הספר המבין והמתחשב שאומר שהוא לא יגע באורך וירד לי רק איזה סנטימטר, מראה לי מלימטר ואומר "ככה לגזור זה בסדר?" ואני כבר חושבת אולי הפחדתי אותו או משו בטעות, אזצחקתי ואמרתי לו שאני מרשה קצת יותרXD אז בסוף באמת נשאר לי ארוך ארוך חח ונראלי בקושי התקצר לי האורך *חח אופס* והוא ריענן לי את הצורה של השיער, ודירג לי אותו! אחרי שחיכיתי קצת חרתי שוב לכיסא הספרים, ובא אחד אחר, צחק עלי על "זה מה שהורדת?" ואז בא ופינפן אותי
חחח ואני אומרת לכם, זה לקח
שעה הפן הזה! תקע לי קליפסים בשיער ונראתי כמו לא ידועת מה, "תורידי את הראש, תרימי את הראש" ועבר כל שניה על הפן וזה וזה וזה פשווט לקח שעות כל העסק הזהP: ואז הוא שם לי עוד איזה משו עם ריח טוב
על השיער, מורח אותו והכל, עובר שוב על הפן.. ואז הוא מסיים. הוא מביא לי את השיער לקדימה בשתי הצדדים, שואל אותי עם זה טוב, אני אומרת שכן, ו.. [וזהו
] אז אני באה הביתה, עונה לבקשות של "תעשי תמונה!" לוקחת מצלמה, וחשה בבוקXD פשוט זה עשה כל כך חשק להצטלם שיש פן
זה עוד תמונה ועוד ועודXD וחלק יצא מטושטש כמו שאמרתי, ואני מתרגשת, יש לי פן! וזה לא רגיל אצליP: ו... סליחה על החפירה |מסמיקה|