כמה נכון, ידידי! אבל חוזרים ממקום אחר, והשיעור הוא קצת שונה... עמוק יותר... לפעמים אפילו כואב יותר... אבל כשיש לנו כבר את הכלים ביד - זה מרגיש אחרת, לא? לפחות בהתנסות שלי - דברים שלקחו בעבר מספר ימים, אפילו שבועות, היום זה יקח הרבה פחות זמן... שעות... ואם אני מאוד מחוברת - אפילו דקות. צר לי על זו שהפסדת, אבל אולי לא באמת הפסדת אולי זה not meant to be וחוץ מזה - אחרי נשים ואוטובוסים לא רצים....
(רק שלא אקבל כאן עגבניות מפמיניסטיות ואולי תהיה עוד האבקות בבוץ
זה כן MEANT TO BE... לפחות מבחינתי. יותר מדי בעיות, אני משער.. אבל בעיות פותרים. אני פותר את שלי ממש בימים אלו... אני מקווה שהיא תוכל לסלוח לי. כי אני מגלה יותר ויותר כמה טעיתי... אין יותר כואב מרגע של הבנה עמוקה שטעית... (ולא בחישוב פיננסי, אלא בקשר לאדם יקר ואהוב)
כואב, זה נכון... לחיים דינאמיקה משלהם, אתה יודע... מי יודע? אולי חודש אלול - עם הסליחות שלו, יפתח גם את ליבה... מחזיקה לכם אצבעות! ועוד משהו, סם - תישאר איתנו? הנה תן לי לפתות אותך בעוגה יאמי יאמי
שלומי מצויין וכל השאר - אללה יעזור ואיך אומרת גרין? ה' לא עוזר למי שלא עוזר לעצמו ואני עסוקה בריחופים אז... אולי ה' עוזר גם למי שעוזר לעצמו פחות ממה שהיה בתוכו רוצה ורק לעת עתה עד שהוא בעצמו יעזור לעצמו יותר
להשלמת הודעתי הקודמת, אני מצרפת לכאן קישור למאמר שנכתב ע"י אורה גבריאלי בנושא, עבור מי שרוצה להתעניין עוד. מקווה שתהנו ואשמח להרחיב הדיון בנושא זה, עפ"י שאלותיכם, בקשותיכם, סיפוריכם האישיים.
אני מאד מסכימה עם מה שכתבת על האגו, מעניין למה תמיד האגו קשור לקטעים שליליים כגון "אגו נפוח" "אגו בשמיים" ,להוריד את האגו" וכולי' בכלל כשמדברים על אגו...זה לא לחיוב.. לא שמעתי שאומרים "אגו נפלא"לדוגמא חחחח