גלגלצ מציגה! וזה
ג גינגימניה New member 5/7/06 #2 אני צריכה להתחנן שתפוז יעבוד לי../images/Emo46.gif אני פה..עם מצב רוח יותר טוב. אבל תפוז הורס לי פה את התוכניות..
אני צריכה להתחנן שתפוז יעבוד לי../images/Emo46.gif אני פה..עם מצב רוח יותר טוב. אבל תפוז הורס לי פה את התוכניות..
L limors2 Active member 5/7/06 #3 לונורא, יעבור לו../images/Emo3.gif../images/Emo54.gif הבאגים של כל השיפורים והכל.... כרגע הכחלתי חצי מההודעות בדף והן שוב השחירו
לונורא, יעבור לו../images/Emo3.gif../images/Emo54.gif הבאגים של כל השיפורים והכל.... כרגע הכחלתי חצי מההודעות בדף והן שוב השחירו
ג גינגימניה New member 5/7/06 #11 חחח לא..אני גם זוכרת אותם בע''פ אני מתכוונת נגיד יש לך חתול בכותרת הוא מופי לי רק אחרי 30 שניות או יותר.. לא ספרתי
חחח לא..אני גם זוכרת אותם בע''פ אני מתכוונת נגיד יש לך חתול בכותרת הוא מופי לי רק אחרי 30 שניות או יותר.. לא ספרתי
ג גינגימניה New member 5/7/06 #28 עם הידע שהשמעת לנו בתחילת התוכנית אבל רק הגבתי אחרי כמה דקות כי תפוז קצת איטי אצלי.
L limors2 Active member 5/7/06 #10 ועכשיו אפשר להנמיך../images/Emo3.gif../images/Emo54.gif זה פוצץ לי תראש אבל היה שווה את זה
ג גינגימניה New member 5/7/06 #14 עכשיו עד שעלה לי האייקון של הסמיילי לקח זמן.. ואפילו טורו עושה לי יותר טוב.