זה היה השיר האחד לפני אחרון ששמעתי בדרך הביתה
L limors2 Active member 5/7/06 #39 קוקס../images/Emo99.gif../images/Emo54.gif המבטא יותר יפה מהשיר אבל השיר יפה
L limors2 Active member 5/7/06 #44 ובטח לא ישמיעו../images/Emo10.gif../images/Emo54.gif בטח כמו עם ארקטיק מאנקיז.... יהיה ב"מתגלגלים" לאיזה שבוע וזה יעלם
ובטח לא ישמיעו../images/Emo10.gif../images/Emo54.gif בטח כמו עם ארקטיק מאנקיז.... יהיה ב"מתגלגלים" לאיזה שבוע וזה יעלם
I Inbar789 New member 5/7/06 #42 אני פה!../images/Emo103.gif מקווה שלא הפסדתי משהו מעניין מדיי יהיה אם אלה החיים היום?
L limors2 Active member 5/7/06 #49 שמעתי אתמול../images/Emo6.gif../images/Emo54.gif חיכיתי שירד לי פרק של משהו אז שמעתי תשירים הגרועים מפורים שוב וראיתי שאני מכירה חצי מזה בעלפה כבר
שמעתי אתמול../images/Emo6.gif../images/Emo54.gif חיכיתי שירד לי פרק של משהו אז שמעתי תשירים הגרועים מפורים שוב וראיתי שאני מכירה חצי מזה בעלפה כבר
ג גינגימניה New member 5/7/06 #51 שאלתי...כי אני זוכרת את היטמן 3 או משהו בסגנון.. וגם הייתי מקשיבה להם בווקומן
S S m e l l y Cat New member 6/7/06 #61 כשהיה ווקמן הייתי שומעת חני נחמיאס. אמרווווו לייייי ידידיייייי מאין באאאאא באבאיייייייי?????????
S S m e l l y Cat New member 6/7/06 #69 פפ את../images/Emo4.gif הייתי בת 6 אומשו את שמעת בריטני בכיתה ט' אומשו. חוחו עלייך לכי מפה!!!!1