קוקי!
L limors2 Active member 5/7/06 #17 אוח../images/Emo54.gif אני צריכה למצוא תגובות מגוונות יותר על השיריןם. אני ממחזרת את עצמי פיפל אחרים
ג גינגימניה New member 5/7/06 #19 גם אני..../images/Emo99.gif מזכיר שיר אחד משנת 1997-8 נראה לי. רק אני לא זוכרת בדיוק את המילים.
ג גינגימניה New member 5/7/06 #33 את יכולה לכתוב את השם באנגלית? אני אחפש אותו, ואני אגיד לך אם זה זה.. בבקשה
מ מרקס New member 5/7/06 #45 בטח coolio-Gangsta's Paradise השיר היה בפס הקול של איזה סרט עם מישל פייפר ממש מפורסם L.V שמשתתף בסמוואן אלס השתתף גם בשיר הזה.. לדעתי בגלל זה הם נשמעים לך דומים
בטח coolio-Gangsta's Paradise השיר היה בפס הקול של איזה סרט עם מישל פייפר ממש מפורסם L.V שמשתתף בסמוואן אלס השתתף גם בשיר הזה.. לדעתי בגלל זה הם נשמעים לך דומים
ג גינגימניה New member 5/7/06 #60 בעצם זה שירים שונים../images/Emo122.gif תודה על מציאת השם..איזה נוסטלגיה ..הייתיי בכיתה ג' או ד'.
L limors2 Active member 5/7/06 #31 אוויר בכיסים!../images/Emo54.gif לא אהבתי. עכשיו כן! לא מספיק כדי להוריד, אבל כן כדי לשמוע!
א אמבריי לנצח New member 5/7/06 #32 הדר כדאי לי לשמוע היום את התכנית? גאש שמישהו יישמע איתי Crystal Ball ועכשיו!!!