גלגל המזל של הממשלה

גלגל המזל של הממשלה

אי אפשר כבר עם הגזרות האלה, להטיל מס על עקרות בית, מאיפה הן אמורות לשלם את הכסף??

mad alot

New member
אין ספק שלפיד זה ביבי גרסא 2

וביחד הם הולכים למרר לנו את החיים

mad alot

New member
זה היה לי ברור שמהר מאוד לפיד יחבור

לחברים העשירים שלו

mad alot

New member
כי הציבור הצביע (שוב) לחזיר קפיטליסטי

שהציבור יפסיק ללכת שבי אחרי כל פוליטיקאי פופוליסטי שרק זורק הבטחות באויר.
אולי זה יפסיק להיות ככה

בתור התחלה להקשיב טוב טוב למה שנאמר

לראות תוכנית כלכלית ברורה והגיונית ולא אוסף של טענות. בנוסף, במקרים של מפלגות ותיקות יותר ופוליטיקאים מנוסים יותר- לבדוק הצבעות קודמות, לראות מי באמת מקדם אידאלים שאת מאמינה בהם ולא רק אומר שהוא מקדם אותם.

זאת הבעייה, שהוא היחיד שלא השתמש בטענות נגד

תכננתי להצביע בכלל לעבודה, אבל כל הקמפיין שלהם היה רק טענות נגד ביבי, לא שאני סובלת את ביבי, אבל אני לא סובלת קמפיין שהוא רק נגד מישהו אחר מבלי להעלות באמת רעיונות איך לפתור בעיות.

mad alot

New member
לא צריך להאמין

תכנסי לאתר של הכנסת, תראי איזה חברי כנסת תמכו בשינויים והצעות חוק שאת תומכת בהם.
ותצביעי להם.

Puskas

New member
לא.. כי הציפור חננה

כי הציבור לא מוכן לעשות את מה שהשכנים שלו מדרום מוכנים לעשות..
כשפה יצאו מיליון איש למחאה אלימה ברחובות וינסו להגיע לראש של ביבי ולפיד אז יהיה פה שינוי,
כשאנשים לא יסתפקו במחאה עלובה סטייל וודסטוק, כמו שהיה פה ב-2011, מחאה פתטית של השמאל, אז יהיה שינוי..
כולם פה נגד אלימות, כולם פה מתעצלים לתת בראש ברחובות, כולם מפחדים מכמה לילות בכלא..
אני לא מאשים אף אחד כי למרות כל הגזרות והמיסים השונים, בישראל עדיין איכות החיים טובה מאוד,
לכן כמעט לכל אחד פה יש יותר מדי מה להפסיד בכל נוגע לעבודה, איכות חיים וכו'.
רק כשנידחק לקיר, הכי צמוד שאפשר (כמו במדינות ערב שעשו את האביב הערבי), כשלא יהיה לנו מה לאכול,
כשלא תהיה לאף אחד עבודה, כשחלקנו יגור ברחוב, כשלאף אחד לא תהיה יכולת ללמוד במוסדות השכלה גבוהה,
כשיהיה לכולנו קר בלילה כי לא יהיה כסף לחימום וחשמל.. אז נצא לרחובות, אז נשרוף את המדינה ואז נתלה את נבחרינו על עצים,
אז לא נפחד לשבת בכלא גם חודש וחודשיים ואז באמת נלחם על לחם וחימום..

עד אז? כל אחד מאיתנו ימשיך להחזיק סמארטפון, לטוס לחו"ל פעם בשנה או שנתיים, לצאת לחופשה בארץ פעם או פעמיים בשנה,
כל אחד מאיתנו יחזיק רכב, יעשה תואר ראשון, יעבוד וירוויח בין סביר לטוב מאוד, יגדל ילדים במערכת חינוך סבירה,
ייהנה מאיכות חיים לא רעה בכלל וימשיך לקטר בפורומים שונים על כמה ביבי ולפיד גרועים וגנבים.

בינתיים מסביבנו, עוד ועוד משטרים מדכאים יפלו כמו דומינו ראלי ואנחנו נמשיך להתפעל ממחאה אמתית מה היא,
ובמקביל נמשיך לקטר פה תוך כדי לעיסה של אנטריקוט איכותי במסעדה על חוף הים בת"א.

Puskas

New member
כן אני יודע

אני האדם הגרוע ביותר בו נתקלת בחיים..
טיפש, פופוליסט ולא מבין כלום מהחיים שלו.
הבנתי את זה כבר בתקיפות הקודמות שלך :)

Puskas

New member
מודה לך על החסד

ועם זאת אשמח אם תגיב בצורה מעמיקה יותר לגבי מה מתוך כל מה שכתבתי היה פופוליסטי ולא נכון לטעמך.
אני מכיר בעובדה שאתה אדם מבין עניין ובעל ידע אז במקום להתנגח פה כל הזמן, בוא ננסה לדבר.

mad alot

New member
להגיד לי לא להתנגח זה כמו להגיד לך לא לדבר

שטויות:)
זה לא יקרה.

חוץ מזה, בשביל זה בראו את האינטרנט, דיון תרבותי מקומו בחיים האמיתיים.

Puskas

New member
לא כל כך מסכים

אחרת הפורומים היו סתם בית לטרולים..
בפורומים אחרים שאני גולש בהם יש דיונים מעולים ורציניים מאוד.
אבל זכותך :)

למעלה