גלגל"צ ומדיניותה

CoolBarkLand

New member
אתה לא חושב שדרך הגשת הדברים חשובה

כשאתה מנסה להעביר מסר?
כשבבושקה כתבה פה היא כתבה בצורה לא נאותה, שלא התאימה לרוחם של רוב הקוראים פה, ואני בהחלט מבין אותם והגבתי לה על זה. היא כמובן, ברוב אצילותה, העדיפה להגיד ש"ילד בן 15 מנסה לחנך אותה" במקום לקחת לתשומת ליבה את ההערות. במקרה של גלעד, או דייג2 לחילופין, ניסו להבין למה הוא החליף ניק מהודעה להודעה לעזזל. אתה לא חושב שזה חשוב לדעת שהוא לא מנסה להתחבא מאחורי איזה כינוי? שהוא לא מנסה כאילו "לעבות" את שכבת המתנגדים לגלגלצ בפורום בכך שהוא כותב מניק אחר? זה חשוב לדעת.

ori239

New member
תרשה לי לתקן אותך

'כשבבושקה כתבה פה היא כתבה בצורה לא נאותה, שלא התאימה לדעתם של רוב הקוראים פה' זה מתאר היטב את המצב.. הבחורה בת 31, ומהיכרותי איתה במסרים אני יכול לומר שהיא באמת לא זקוקה לחינוך ממישהו.. ואם ההוא רוצה לעבות את שכבת המתנגדים, מה זה אומר? ההוא נכנס לקטנות, ובמקום להשאיר אותו כך, אתם נגררים איתו.. זה אומר משהו על כמה אנשים פה.. וזאת עדיין סטייה מהנושא שעליו דיברנו.. אז חברים, אולי כדאי שנפסיק להתעסק בשטויות

קודם כל יש המון מאחורי מה ששאלתי

אותו ואם לא הבנת, אז חבל. דבר שני אין טעם להתווכח עם הבנאדם הזה, חבל שאביך אותו לנוכח כסילותו וילדותיותו.

ori239

New member
אשמח אם תסבירי לי חלק מה'המון' הזה

מה כבר יכול להסתתר מאחורי השאלה 'החלפת ניק?'

ובכן

האם הוא פתאטי מספיק כדי להמשיך להתווכח אחרי שנחסם, האם הוא פתאטי מספיק כדי לחשוב שאנחנו לא נקלוט את זה, האם הוא קולט שזה הדבר היחיד שיכול לעניין אותנו לגביו, כי השאר כבר צפוי ומשעמם, האם הוא קולט שנמאס כבר להגיב לו באופן ענייני כי הוא לא מקשיב בכלל, ואיך זה מרגיש כשמשיבים לו באותה רמת משכל בה הוא בוחר להתלהם כאילו אין מחר. ועוד.

ori239

New member
לא הבנתי מדוע התגובות הנזעמות

קראתי את ההודעה הראשית ואת אלה שאחריה, הבחור דיבר לעניין, לא מבין מה הקשר ל'רמת משכל', היותו 'כסיל' כדבריך וההתלהמות שלו שעליה דיברת.. אם השאר צפוי ומשעמם - עליך ועל אחרים להבין, שאתם לא חייבים לקרוא ולהגיב, אתם לא חייבים.. אם נמאס להגיב לו באופן ענייני - אפשר לא להגיב.. לא חייבים להראות את עצמכם בכל הודעה, באמת שלא.. היה נכון וראוי להתייחס למה שאמר, ולא לכל השאר.. אם אינך מעוניינת להתדיין איתו, את וכל השאר, אתם לא חייבים, פשוט תתעלמו ותעברו הלאה.. אבל הודעות כמו 'החלפת ניק' או התעסקות ב'רשימת שינדלר' וכאלה, רק מסיטות את תשומת הלב מנושא השרשור, ולוקחות אותו לכיוונים שוליים שאין צורך להגיע אליהם בכלל.. וחבל שכך

לעניין?

מישהו ביקש ממנו לדבר? לא. נדמה שאפילו ביקשו ממנו להפסיק. והוא ממשיך. עונים לו והוא בשלו. הוא רק בא לקשקש בשכל בלי לשמוע. אז אם בא לי להגיב לו אני אגיב, ואני אגיב איך שאני רוצה, ואיך שאני רואה לנכון את הרמה של תגובות שמגיעה לו. אם מישהו יבוא לפורום שלי ולא יפסיק לזבל את השכל בשטויות שאף אחד לא רוצה לשמוע (כי זה פורום לאנשים שמדברים על רקע מכנה משותף של חיבה למשהו)- מקומו לא שם, ואנשים לא רוצים הצקות חוזרות ונישנות של מישהו שמתעקש לכתוב כל הזמן בפורום של משהו שהוא שונא! בדיוק כמו שאני לא אלך לפורום הפועל ת"א ואתחיל לרדת על רמת השחקנים או משהו. זה לא במקום, וגם להמשיך לפתוח הודעות חדשות כאלה שוב ושוב זה פתאטי ברמות גבוהות. אני יכולה לענות לבחור הזה באופן ענייני (וכבר ניסינו) אבל הוא לא נרגע, ולא קולט- אז אני פשוט מגכיחה את טיפשות התנהלותו. עוד בעיות?

גלעד2211

New member
אז אתה יכול לדלג מעל ההודעות שלי

אתה לא חייב לקרוא אותן ועדיין יש כאלה שאוהבים את ההודעות האלה ואפילו מסכימים איתם.

אוהו, כולם פה אוהבים את ההודעות שלך

חבל על הזמן. בכלל, כשתפוז פתחו פורום לגלגלצ הכוונה שלהם היתה למצוא בית חם לכל שונאי התחנה. Get a Life.

ori239

New member
get a life

אמרה מאזינת גלגלצ, שאת המוזיקה שלה לא מסוגלת לבחור בעצמה, וזקוקה שאחרים יעשו זאת בשבילה.. אולי כבר תבינו, שיש גם דעות שהן לא בדיוק הדעות שלכם, וכן, גם לדעות כאלה יש זכות להישמע..

יש גבול לכמה אתה דוחף את הדעה שלך

במקום שבו היא לא רצויה (כן, וגם פתוח מלא ניקים) וסתם לידע כללי את המוזיקה שאני שומעת בקושי תשמע בגלגלצ. (וגם אני אישית בקושי שומעת גלגלצ) יפה שאתה ישר מחליט שכל מי שלא עושה בחירות כמו שלך הוא פחות טוב ממך. זה מראה המון על האישיות שלך

ori239

New member
סתם מעניין אותי

מתי בכל השרשור הזה דיברתי על עצמי או על הבחירות שלי? יפה שאת ישר מסיקה מסקנות (שחלקן מוטעות), זה מראה המון על האינטיליגנציה המפותחת שלך

yinnon2

New member
תראה..

זכותנו (חובבי התחנה למינהם) פשוט לאהוב את התחנה וזה עושה לנו טוב לשמוע את המוזיקה שהם שמים.אם אתה רוצה את האישור וזה יעשה לך (או לחבריך הדייגים או הבבושקות) אז כן אנחנו מושפעים,חסרי עמוד שדרה שמסתפקים בחוסר איכות שנקרא קרן פלס והראל סקעת,עכשיו אתה מרוצה?יופי אני שמח,רק תפנים שאין לאף אחד משהו נגד המסרים שאתה מעביר בדרך דמוקרטית אלא רק מנסים שאתה וחבריך תבינו שאנשים פה טוב להם עם התחנה ושפורום הזה מיועד להם,ואתם לא חייבים לבוא עם המחאות שלכם ולפתוח שרשור כל שניה על כל האידאולוגיה שלכם,שאולי היא נכונה וכל זה אבל לא פה,כי כמו שאמרתי-זה פורום לחובבי התחנה שלמרות האידאולוגיה שלך (ואין לי כח להיכנס לתוכן אותו אתה דורש מכולם) לא כולם מסכימים איתה וזכותם (מדינה דמוקרטית נראה לי אמרת..) ואנחנו לא בעלי השפעה על מדיניות התחנה אז מה גם שזה לא המקום להתלונן.. אז בבקשה תן לנו קצת ליהנות בשקט מהתחנה שאנחנו אוהבים ובשמחה תגיד את דבריך אבל שוב אני מבקש-תמצא את המקום ואת הסיבה כי פה אין את שניהם.

ori239

New member
תהנה

דבריי לא מופנים רק אליך, אלא בין היתר לאנשים שהם חלק מהתחנה (שמשום מה לא טרחו לסנגר עליה) לכן, אם מישהו רוצה, הוא מוזמן לפתוח שרשור כזה כל דקותיים.. אתם תהנו לכם עם התחנה שלכם, ואנחנו נמשיך להעביר את המחאה שלנו, בכל דרך שנראה לנכון, וכן, בין היתר באמצעות הפורום הזה.. סופשבוע רגוע (לא, לא בגלגלצ)

ori239

New member
את כל אלו אתה אמרת

הסיבה קיימת מעצם קיומה של התחנה.. והמקום - כל עוד אנשים מהתחנה נמצאים פה, אני לא רואה מדוע ביקורת עליהם פה אינה לגיטימית..

סתם דרך אגב,

כל מי ששומע רדיו, הוא חסר חיים שלא יכול לבחור מוזיקה בעצמו? המממ מעניין. ומאוד אינטליגנטי מצדך.

ori239

New member
שוב מסיקה מסקנות מוטעות

לא דיברתי על כלל מאזיני הרדיו, משום שגמני עצמי כזה.. דיברתי על מאזינת גלגלצ שאמרה למישהו פה 'גט א לייף', כשאת המוזיקה שלה אינה מסוגלת לברור בעצמה.. אמנם הקשר בין רדיו למוזיקה הוא הדוק, אבל רדיו זה לא רק מוזיקה.. אז אני שומע רדיו, ומעדיף את גלצ על-פני גלגלצ, אבל לבחור מוזיקה לעצמי אני כן מסוגל.. ובטוח שעוד רבים פה.. פשוט נראה לי מצחיק שמאזינה של *תחנת מוזיקה* אומרת פה למישהו גט א לייף.. אגב, לא השתמשתי אף פעם במושג חסר חיים (שהוא מושג חסר תכלית ומטרה כלשהי, מלבד היותו צירוף מילים), משום שלדעתי מי שמשתמש בו הוא בעצמו כזה.. אז בבקשה, די להכניס לי מילים לפה, ולהסיק מסקנות שהן לא לעניין ולא מן העניין..

השתמשת כקונטרה בביטוי גט אה לייף

והנחת שאני מאזינה לגלגלצ (וכנראה עדיין לא הבנת שאני לא)

למעלה