גלגל"צ ומדיניותה

ori239

New member
אבל למה בדיון שלי איתך

את מערבת אנשים אחרים? אם זה היה ציטוט שלי, הייתי סותם את הפה..

ori239

New member
מחזק את הטענה שמה שלא בדעה שלכם

לא נשמע.. מין דיקטטורה שכזאת, במדינה בה יש דבר כזה שנקרא 'חופש הביטוי'.. 'אם מישהו יבוא לפורום שלי ולא יפסיק לזבל את השכל בשטויות שאף אחד לא רוצה לשמוע' סליחה? הפורום שלך? מאיפה באה העברת הבעלות הזאת? ולמה שטויות שאף אחד לא רוצה לשמוע? אני דווקא מעוניין לשמוע כל דעה שהיא עניינית ורצינית, ולא רק את הצחקוקים הילדותיים על 'מותה של שאקירה' והחנפנות רבתי לגברת מרקס..

התכוונתי לפורום שלי

יש לי פורום בתפוז. אז נתתי דוגמה משלי. שוב אתה קופץ למסקנות בלי לדעת על מה אתה מדבר. ואולי הפורום הזה לא נפתח בשביל דיונים רציניים? אולי הפורום בא לענות על צרכים של ציבור של אנשים שאוהב לדבר על זה שהוא אוהב מנחים מסוימים או שירים מסויימים?? טוב שאתם לא מתמרמרים על זה שאתם נכנסים לפורום של אנשים שאוהבים משהו ומתפלאים שלא שונאים אותו יחד אתכם. שכל מפותח משהו.

גלעד2211

New member
אני לא מצפה שישנאו אותו

אני רק מביע את דעתי ועצוב מאוד שאת הולכת לכיוונים דיקטטוריים. אפילו בפורום של יגאל עמיר יימח שמו וזיכרו שישרף הלילה גם כאלה שמביעים את דעתם נגדו בלי קללות נאצות וגידופים <מה שחבל במקרה הזה> אפילו אותם לא מסלקים אולי מגיבים כנגד בצורה שקצת קשה להאמין על משפחת החלאות האלה אבל צורה שהיא פחות או יותר תרבותית. אז הבאתי דוגמא קיצונית מאוד ומה שאני בא לומר שלא חייבים לקרוא את השירשורים שלי יש כאלה שאוהבים וכאלה שלא ואני לא מצפה שכולם יהיו כמוני אחרת העולם יהיה משעמם מוות.

ori239

New member
אז אם הפורום לא נפתח בשביל דיונים

רציניים, משמע שאין להם מקום בפורום הזה? אגב, אנחנו (אני לפחות) לא מתמרמר, לא אני זה שכעס והתעצבן על הבחור פה, אז כשאת מדברת על שכל מפותח ועל אנשים ממורמרים, קודם כל הסתכלי על עצמך.. הפוסל - במומו פוסל..

אתה פתחת איתי בויכוח לא חיפשתי

ממך שום דבר... הבחור לא פותח דיונים רציניים, רוב הזמן הוא סתם מתגרה בהודעות כמו על המצעד והכל. שים לב שאתה כל פעם עונה לא לעניין, ד"א.

גלעד2211

New member
צודקת אני מתנצל מראש שלא רשמתי

הודעה על שאקירה אלפי התנצלויות אז הנה עכשיו אני מכפר על זה: שאקירה מלכה רק שאקירה יאססססס שאקירה שאקירה. שאקירההההההההההההה בואי נעשה ילד ואז תפרשי מהמוזיקה בשביל שלא יכתבו עלייך כל הזמן בפורום הזה.

גלעד2211

New member
אגב שאקירה שיהיה לך חד משמעית ברור!

הילד/ילדה שלנו ישמעו רק גלגל"צ! אם אני תופס אותך מעבירה תדר אני לא יודע מה אני עושה לך! את לא תצאי חייה שמעת! לא מעבירים את ה' מהרמקולים!

אגב,

איך יוצא לכתוב בטעות בלשון נקבה בעצם כשאתה זכר? מעניין מה פרוייד היה אומר על זה..?! שלא לומר מה הוא היה אומר על המדיניות של גלגלצ...

ori239

New member
עזבי את פרויד

המסכן בטח עושה לופים בקבר נוכח המציאות הקיימת.. בטח הועתק מאיפשהו..

שמע

כתבת הרבה וקראתי את הרוב (עד שהתעייפתי...
) אבל אני לא מבין מה אתה רוצה. גלגלצ לא נועדה כדי לחנך ולהחליט מה תשמע ברחוב, זוהי תחנה שנועדה להביא הנאה לשומעיה ולתת לה את השירים היפים של אותה תקופה (כמובן שזאת כבר הדעה של העורכים - ועם דעה לא מתווכחים). גלגלץ היא התחנה המפורסמת בארץ וככזאת יש לה כוח. את הכוח להחליט מה רוב האנשים בארץ ישמעו ולמה? כי רוב האנשים בארץ מאזינים לה.

limors2

Active member
האורגזמות של לילך../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo54.gif

אני אגיב באריכות בפעם הבאה שתפתח הודעה כזאת, הפעם לא בא לי....

Sweet Revenge

New member
מקריאה מרופרפת הסכמתי עם דבר אחד..

לילך ברנע.. מאוסה ועושה לי כל דבר שהוא ההפך מנעים לאזניים..
חוצמיזה.. לפי הכרותי הקצרה עם הפורום הנחמד הזה, כולם כאן אוהבים את גלגל"צ, כולם כאן מכירים כמעט [אם לא בדיוק] בע"פ את הפלייליסט של גלגל"צ ולכולם כאן סופר כיף עם זה.. אז די כבר לחפור *אובר אנד אובר אגיין* על המדיניות הנוקשה והפלייליסט המיינסטרימי והחרוש שלה.. באמת.

ori239

New member
'די כבר לחפור אובר-אנ-אובר אגיין'?

למה שלא תגידי את זה לעורך של התחנה שלך?

גלעד2211

New member
הבהרה כנסו!!

אני לא בעד לסגור את גלגל"צ אני בעד שהיא תממש את ייעודה לחיילים כי כרגע אין לה שום ייחוד לחיילים גם בתחנות אחרות יש אותה מוזיקה כולל דיווחי תנועה. ושעתיים בשבוע הקדשות לחיילים זה לא מספיק. הייתי רוצה שהם יצדיקו את קיומה של התחנה כי כרגע אני לא מוצא שום סיבה כי מה שיש לי שם אני שומע בתחנות אחרות. מילא הם היו מתקיימים מפרסומות אז לא היה מזיז לי שימשיכו איך שהם רוצים. אבל כל עוד הם מתקיימים מכספי הציבור של משלמי המיסים הייתי כן מצפה לקונספט מיוחד לחיילים שלכך הייתה ייעודה של החיילים. כמו התחנות של קול ישראל חוץ מרשת ג' שאותה אני חושב שצריך לסגור כי מוזיקה ישראלית יש בכל מקום והם גם כן מתקיימים מכספי משלם המיסים ועוד משדרים פרסומות אבל רוב התחנות של קול ישראל 88 או 106 משדרות דברים ייחודים בעלי קונספט שונה של מגוון רחב מאוד של מוזיקה שאין כמעט באף תחנה אזורית פרטית.

CoolBarkLand

New member
אבל הקונספט הזה מקובל על החיילים../images/Emo4.gif

לא שמעתי שהיו כבר עתירות להנהלת התחנה למען שינוי דרכיה שנשלחו מבסיסים נידחים בנגב
היא מתקיימת מכספי ציבור והיא תחנה שהרבה מהציבור אוהב ורוצה לשמוע! כמובן שיש אנשים שלא מרוצים ממנה, כמוך או כמו שאר מגיבים שהיו פה, אבל הרוב כן! אני אפשט את זה ואתן דוגמא מעולם הטלויזיה- טלנובלות למשל. יש האוהבים אותן, ויש הטוענים שהן זבל גמור. ככה גם בגלגלצ, כי האמת שאין הרבה מה לעשות- אנחנו תרבות מיינסטרים אבל במקרה של גלגלצ לאף אחד זה לא מפריע כי יש גיוון!

גלעד2211

New member
ממש לא נכון הבאת כאן דוגמא לא טובה

כי לטלוויזיה יש אופציה עם לשלם או לא ובמידה ואני לא אוהב טלנובלה לא רק שלא אצפה בה אני גם לא אשלם עליה ובמידה וכן כי זה כלול במשהו אז זה מותר כי זה פרטי לא ממשלתי. פה אין לי אופציה לומר שאני לא משלם לתחנה הזאת מכריחים אותי ואני לא רוצה אני מעדיף לתרום את הכסף הזה לבתי חולי שהתקציב שלהם דל או לחילופין לכל מיני עמותת למען חולים או בכלל לנזקקים. אבל מה לעשות אני לא רוטשילד ואני מחוייב לשלם לתחנה הזאת זה לא צודק.

גלעד2211

New member
אגב ברגע

שיאפשרו לאנשים להחליט עם לשלם או לא את תיראי שבמהרה אנשים לא יאהבו כל כך את התחנה ולא ישלמו ולא יזיז להם שהיא תסגר או לא. כל עוד הם חייבים לשלם בהכרחה והתחנה פועלת תחת ההכרחה הזאת אז הם אוהבים את התחנה ומאזינים לה.

למעלה