הו כן
L limors2 Active member 25/9/06 #42 מתחת למגהץ, כן../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif הו קריסטל בול קריסטל בול
L limors2 Active member 25/9/06 #50 כי זה מדהים../images/Emo99.gif../images/Emo54.gif וכל מה שרצית זהההבה! בלה בלה בלה דחפת גזרים בתקווה שתוכלי יום אחד לצרוח!!!!! או לגנוח?
כי זה מדהים../images/Emo99.gif../images/Emo54.gif וכל מה שרצית זהההבה! בלה בלה בלה דחפת גזרים בתקווה שתוכלי יום אחד לצרוח!!!!! או לגנוח?
S ShukyD New member 25/9/06 #56 מה זה בלה בלה בלה?!?! "אף פעם לא עשו אותך בעמידה" בתוך רכבת לאירופה לתקוע לתקוע
L limors2 Active member 25/9/06 #68 כי לא זכרתי תשורה../images/Emo3.gif../images/Emo54.gif והיום חשבתי על עוד אחד! לזווכרת באיזה שיר, שהיא אומרת שהיא תקועה בתוך משהו, אז תקועה בתוך קונדום
כי לא זכרתי תשורה../images/Emo3.gif../images/Emo54.gif והיום חשבתי על עוד אחד! לזווכרת באיזה שיר, שהיא אומרת שהיא תקועה בתוך משהו, אז תקועה בתוך קונדום
S ShukyD New member 25/9/06 #82 אני אנחש שזה תקועה בתוך חלום וזה בטח משהו של שירי מיימון או משהו אבל לא עולה לי כלום לראש
L limors2 Active member 25/9/06 #85 לא שיר של קרן!../images/Emo54.gif אחד מהאחרונים בדיסק. נראלי האחד לפני אביתר המכוער
S S m e l l y Cat New member 25/9/06 #110 למה זה העלבה כאילו?!@$?!?#?4 סתם לא אבל קרן פלס היא אחד הדברים המוכשרים ביותר שקימיים בישראל טוב זה הגזמה אבל היא כה מוכשרתתתתתתתתתת תשמעי את אביתר המכוערררר
למה זה העלבה כאילו?!@$?!?#?4 סתם לא אבל קרן פלס היא אחד הדברים המוכשרים ביותר שקימיים בישראל טוב זה הגזמה אבל היא כה מוכשרתתתתתתתתתת תשמעי את אביתר המכוערררר
E Euterpe New member 26/9/06 #221 אבלאבל.. נכון, היא מוכשרת והכל, יש לה לחנים טובים והיא מנגנת בפסנתר (שזו נקודה טובה ) אבל וזה אבל גדול... היא לא יודעת לשיר חביביי. היא שרה בפשטות כ"כ מעצבנת... טוב, על טעם ועל ריח בלה בלה בלה
אבלאבל.. נכון, היא מוכשרת והכל, יש לה לחנים טובים והיא מנגנת בפסנתר (שזו נקודה טובה ) אבל וזה אבל גדול... היא לא יודעת לשיר חביביי. היא שרה בפשטות כ"כ מעצבנת... טוב, על טעם ועל ריח בלה בלה בלה
L LaviDavi New member 25/9/06 #95 ../images/Emo109.gifלרוץ לרוץ יעבור היום ואני תקו תקועה באותו המקום
L limors2 Active member 25/9/06 #97 הא נכון זה../images/Emo3.gif../images/Emo54.gif אז לרוץ לרוץ יעבור היום ואני תקועה בתוך קונדום!