נמחק לי סטארלייט ואריאל שקעה לה בועידה יחד עם האחרים ולא שולחת לי|מגלגל|
L limors2 Active member 26/9/06 #149 נמחק לי סטארלייט../images/Emo7.gif../images/Emo54.gif ואריאל שקעה לה בועידה יחד עם האחרים ולא שולחת לי|מגלגל|
נמחק לי סטארלייט../images/Emo7.gif../images/Emo54.gif ואריאל שקעה לה בועידה יחד עם האחרים ולא שולחת לי|מגלגל|
M McCriminal New member 26/9/06 #155 בא לך חופש ארוך? תאמיני לי שלי בא יותר... ובקרוב כשאני אגלוש לתוך השקיעה עם המורה להיסטוריה עוד יותר יהיה בא לי. בינתיים, הנה אני בא *במבטא ליטאי של לופו*
בא לך חופש ארוך? תאמיני לי שלי בא יותר... ובקרוב כשאני אגלוש לתוך השקיעה עם המורה להיסטוריה עוד יותר יהיה בא לי. בינתיים, הנה אני בא *במבטא ליטאי של לופו*
L limors2 Active member 26/9/06 #160 לי הכי בא../images/Emo10.gif../images/Emo54.gif אני צריכה חופש בשביל השפיות שלי באמת
L limors2 Active member 26/9/06 #154 דג הנחש../images/Emo6.gif../images/Emo54.gif הינה אני בא מצאו עם מה להזכיר לנו
R RJlake New member 26/9/06 #158 ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif זה ענק אני מתה על זה! וגם על לאה!
M McCriminal New member 26/9/06 #163 אגב I Just Wonder ../images/Emo13.gif : האם לופוליאנסקי שמע את השורה "אוי כמה שדיים נשרפות לי העיניים!"? והאם הוא עדיין משוכנע אחרי זה שזה מביא כבוד לבירה? "אוי כמה שדיים, נשרפו לי העיניים"
אגב I Just Wonder ../images/Emo13.gif : האם לופוליאנסקי שמע את השורה "אוי כמה שדיים נשרפות לי העיניים!"? והאם הוא עדיין משוכנע אחרי זה שזה מביא כבוד לבירה? "אוי כמה שדיים, נשרפו לי העיניים"