סולטנה, את מטומטמת פרסומת מעצבנת
L limors2 Active member 26/9/06 #131 סולטנה, את מטומטמת../images/Emo4.gif../images/Emo54.gif פרסומת מעצבנת
L limors2 Active member 26/9/06 #134 ואיזה שם יפה זה "א'"../images/Emo99.gif אולי אשנה את שמי ואז אתבע את כולכם על הטרדה מינית
M McCriminal New member 26/9/06 #139 אני פה =]=] נינה ../images/Emo99.gif אחרי שעות של ניסיון לסדר את הקליטה המעפנה ברדיו, נשברתי ואני באינטרנט.... נינה מעולה! אבל כמובן, בום פםםםם: אני עושה אותה כבר שנה, שנהנהנהנהנהנהנהנה מנשמע אנשים?
אני פה =]=] נינה ../images/Emo99.gif אחרי שעות של ניסיון לסדר את הקליטה המעפנה ברדיו, נשברתי ואני באינטרנט.... נינה מעולה! אבל כמובן, בום פםםםם: אני עושה אותה כבר שנה, שנהנהנהנהנהנהנהנה מנשמע אנשים?
R RJlake New member 26/9/06 #142 הנינט החדש לא משו ויאסו באמת טוב סטיל א לונג ואי 2 גוווווווווווווווו
L limors2 Active member 26/9/06 #151 מזדהה../images/Emo4.gif../images/Emo54.gif הייתה לי קליטה מושלמת וכיביתי לרדיו לכמה דקות, ואז נהייה ככ רע שנכנעתי לדיליי האינטרנטי
מזדהה../images/Emo4.gif../images/Emo54.gif הייתה לי קליטה מושלמת וכיביתי לרדיו לכמה דקות, ואז נהייה ככ רע שנכנעתי לדיליי האינטרנטי
Y yhaa hi New member 26/9/06 #141 Still A Long Way To Go ../images/Emo99.gif הוא מתחיל קצת אבל ממש קצת להימאס.. (אבל ממש קצת!)
M McCriminal New member 26/9/06 #143 סטיל א לונג וואי טו גוו....../images/Emo220.gif שיר ממש מקסים. למרות שעוד טיפה שדרוג וזה היה יכול להיות ממש להיט רציני, אבל גם זה נחמד ביותר הדרוס תעשי לי ילדדדד עם יונתן שפירא
סטיל א לונג וואי טו גוו....../images/Emo220.gif שיר ממש מקסים. למרות שעוד טיפה שדרוג וזה היה יכול להיות ממש להיט רציני, אבל גם זה נחמד ביותר הדרוס תעשי לי ילדדדד עם יונתן שפירא
M McCriminal New member 26/9/06 #152 דווקא לא כזה מאוהב בשיר הזה..../images/Emo220.gif אבל זה גמכן שיר חמדמד |מאוהב"