גלדוף מגלה אילו שירים ינוגנו?

גלדוף מגלה אילו שירים ינוגנו?

עיתון איטלקי ראיין את גלדוף, ולפי הראיון השירים שהפלויד ינגנו הם: Breathe Wish you were here comfortably numb אולי גלדוף התכוון שהוא ראה אותם עושים חזרות על השירים האלו. אם כבר Breathe, הם חייבים לעשות את Time (מה גם שמייסון אמר שהם ינגנו 4 שירים) ואת Breath reprise. שני השירים האחרונים נשמעים הימור בטוח.

הלוואי...

אבל רק לא MONEY או ג€ ... Another brick בהתחשב בזה שזה רק ארבעה שירים לעשרים דקות, אז אלה השירים המתאימים... ללא ספק! כמובן שהייתי מנהל איתם משא ומתן לעוד שמונה-עשר דקות ל OOTD.

השיר הפותח...

את האלבום הטוב ביותר... MEDDLE. נקרא One Of .These Days. אגב פעם מישהו כתב THDOOL ג€ שנשמע כמו טלנובילה!

holo

New member
אני חושב שזה הייתי אני

"הימים המאושרים של חיינו" מה זה לא נשמע כמו איזו טלנובלה?

One Echoe

New member
אין מצב שהם ינגנו את TIME

עם ההמשך של BREATH REPRISE בלי לנגן קודם את BREATH, כמו שאני מכיר את ווטארס, הוא בחיים לא יסכים לזה. והלוואי שהם ינגנו את Breath, אבל לא את וויש יו..זה פשוט "להיטי" מדי, יש שירים יותר טובים

holo

New member
CN חובה

אם הם לא היו שמים את זה הייתי מרביץ להם. באנלי שמנלי..השיר בין הטובים שלהם ובכלל.

הגרסא של הPULSE מעולה

אבל....יש להם שירים טובים יותר.... שיין און דארק סייד אטום הארט מדר....

Blackpanter1י

New member
אני לא מבין מה מתלהבים מהדארק סייד

הוא טוב לדעתי, רק עד הMONEY... וגם איכות ההקלטה של הדיסק, בין הגרועות של פינק פלויד.

One Echoe

New member
../images/Emo35.gif

איכות ההקלטה של הדיסק בין הגרועות של הפינק פלויד? זה אחד המשפטים הכי לא נכונים שיצא לי לקרוא אי פעם.

למעלה