גלדוף מגלה אילו שירים ינוגנו?

One Echoe

New member
אני לא צריך לשאול,

אני שומע, וזה אחד האלבומים עם איכות ההקלטה הכי טובה ששמעתי אי פעם.

Shakty

New member
אין לי מושג קלוש על מה אתה מדבר

DSOTM הוא אחד האלבומים הכי טובים מבחינה טכנית שהוקלטו בצורה אנלוגית. (יענו על מסטרים משעווה). אלן פראסונס בתור טכנאי ההקטלה דאג שהצליל יהיה מושלם ומעורר פליאה. גם היום לאחר 30 שמה מי ששומע את DSOTM בפעם הראשונה נפעם מעושר הצלילים ואיכות הקול. יתרה מכך - האלבום יצא בגירסה קוואדרופונית לאודיופילים, כתבתי על בעבר ואין לי כוח לפרט עכשיו - תעשה חיפוש על הניק שלי.

אם אני לא טועה...

זה הועלה למאמרים... תבדוק שם. מפה אני לא יכול להיות בטוח!

pink floydror

New member
איכות ההקלטה כל כך לא גרועה

עד שהשתמשו באלבום הזה כדי לקדם מכירות של מערכות שמע בזמנו, בשל היותו של הצליל עשיר, ונקי. וגם היום, יצאה לאלבום גירסאת 5.1 למערכות מתקדמות ,עם איכות מהמתקדמות שיש .. כנראה נפלת קורבן לקובץ פגום..לצערך הרב.. אז תבדוק לפני שאתה משחרר לחופשי משפטים כאלה
ובקשר למה שבא אחרי Money באלבום, זה כבר טעם אישי , אני, לדוגמא הכי אוהב באלום את הסוף שלו..החל מAny Colore ועד ל Eclipse

לההה

עד היום הדארק סייד נחשב לאחד הדיסקים האיכותיים ביותר מבחינת סאונד... אפילו משתמשים בו לבדיקת מערכות סטריאו. מבחינת המוסיקה הוא גאוני כשהסוף שלו מסביר מה בדיוק הקטע של ווטרס ביחס לסיד BD\E... ואם כבר חילקת את זה לשני חלקים אז אני חושב ששניהם שווים ומצויינים כשMONEY הוא הנפילה היחידה (אין, לא מתחבר לי, תרתי מהנשמע).

GingerBread Man

New member
אני חייב להפסיק את ההתקפה הזו

על השיר Money. לדעתי זה אחד השירים הטובים של פינק פלויד. לא מזמן גיליתי אותו מחדש. תנסו להקשיב לו באמת באמת טוב. לקראת סוף השיר יש את הקטע עם הגיטרה של גילמור, והוא פשוט מעולה!

microbe15

New member
אני חייב להצטרף להפסקת ההתקפה

אחלה שיר אנשים! אני אוהב מאד את הקטע האינסטרומנטלי בו בקשר לחלוקה לשניים של דארק סייד - הטראקים האחרונים בו מעולים, כשהשיא הוא הטראק האחרון BTW כן, אני חדש פה, הודעה ראשונה שלי :) גיליתי את הפינק פלויד רק לא מזמן

One Echoe

New member
כנ"ל.

אחלה שיר, Money. אמנם קצת קשה לעכל אותו בהתחלה, למי שלא אוהב את הסגנון, אבל כשמתרגלים אליו הוא שיר ממש ממש טוב. שיר קצבי והשירה של גילמור שם מדהימה. שלא נדבר על הגיטרות ועל העיבודים.

pink floydror

New member
עצומה!

יוחזר כבודו של מאני למקומו! אומנם אין מצב שאני אקשיב לשיר בעשרים שנה הבאות (וזה כי הקשבתי לו לפני שנה שנתיים בשביל עשרים שנה בערך). אבל אני בעד עצומה! הפגנות בכיכרות ובקניונים, שלטים וסטיקרים, סרטים ורודים!!! לא מתנתקים מהשיר !

אני בעד משאל עם...

העם יחליט אם תהיה התנתקות או לא? אני בעד, אחד-אפס. המערכת תמיד מדלגת אוטומטית מטרק 5 ל7. אצלי, הוא מעולם לא היה מאוס לא סבלתי אותו מהרגע שנפגשנו... המילים חזקות.. המוסיקה לא השאירה עליי שום רושם! השקט הזה בין MONEY להמשך הבית משגע אותי.... אז כנראה הלחן... הלחן... זאת הבעיה שלי עם השיר... לסיכום: היה יכול להיות יותר טוב...

InfernoX

New member
מה עם Shine, you crazy diamond?!

יש לי את השיר בגרסה מתוך הופעה חיה, אי שם בשנות ה 70 אני חושב..לא בקולוסיאום המפורסם, משהו כנראה יותר נדיר... האורך של השיר הוא קצת פחות מ 12 דקות בגרסה הזו, הם הכניסו את כל החלקים החשובים לדעתי בלי לקצץ יותר מדי..לדעתי, בגרסה הזאת של השיר, עם ההתלהבות המדהימה של הקהל ברקע.. עם הסאונד המושלם - זה השיר הכי טוב שיש..ו SHINE אפילו לא היה השיר המועדף עליי של פינק פלויד עד ששמעתי את הקטע החי..

Dancin Fool

New member
דארק סייד חרא איכות?

איפה אתה חי בנאדם זה אולי עם הדיסק שמראה לכולם מה זה Hi-Fi אתה נורמלי 32 שנה עברו מאז שזה יצא ועוד לא שמעתי דיסק עם איכות צליל יותר טובה

גלדוף: "מקרטני יופיע אחרון"

מתוך כתבות ב"טיימס": לדברי גלדוף, "מקרטני יהיה המופיע האחרון בבמה בלונדון, וינגן את The Long and Winding Road, יחד עם כל מי שהופיעו קודם. הפלויד יופיעו מיד לפניו. פתיחת הבמה בלונדון תעשה ע"י מקרטני ו-U2, שישירו את שיר הפתיחה מסרג'נט פפר: It was 20 years ago today.... כאיזכור ל-Live Aid מ-85. U2 וקולדפליי יופיעו בשעות הראשונות, משום ששני ההרכבים צריכים עוד להופיע בערים אחרות, באותו הערב... משום מה ה"טיימס" טוען שהבמה בלונדון תפעל 7 שעות ולא 6 כפי שפורסם מקודם; 7 שעות נשמע יותר הגיוני. עוד: 140 רשתות טלוויזיה יעבירו בשידור ישיר את הארוע. ביקורות הושמעו נגד גלדוף על שהוא "פרימדונה" ו"מגלומן" - מצד שותפים לארגון הארוע!. לגלדוף יש שם של איש קשה ולא-נחמד, מזה זמן. כך, לדוגמא, שותפו לארגון, מידג' אור מאולטרווקס, נזכר כיצד להקתו נדחקה למטה ברשימת המופיעים, ב-Live Aid לפני עשרים שנה, לטובת הבומטאון רטס של גלדוף. גם הפעם, נמתחה עליו בשל בחירת האמנים: גלדוף דחה את סטטוס קוו (להקה פופולרית מאוד באנגליה, שהופיע ב-Live Aid ב-1985), את אוזי אוזבורן, מיטלוף ומייקל ג'קסון. דווקא מעיד על טעם משובח מצידו... גם המארגן של הבמה באדינבורו מתח על גלדוף ביקורת בשל התיימרותו להביא לעיר מיליון איש להפגנה במקביל לוועידת ה-G8. הרעיון נדחה, לבסוף, לאחר תחינות של פרנסי העיר, שלדבריהם אין בעיר תשתית עבור מספר כזה של אנשים.

oribarak

New member
אללללה מקרטנייייי

אבל איזה שיר מעפן הוא בחר...long and winding road, יש לביטלס שירים פי כמה יותר טובים מזה, אפילו באותו ז'אנר שקטים. במקומו אני היתי בוחר all you need is love

Liorking

New member
באמת שיר מעצבן

אני לא סובל את השיר הזה, הוא משעמם נורא. אני גם לא מת על All you need is love. אני הייתי מעדיף שהוא ינגן את Let it be.

GingerBread Man

New member
הייתי רוצה שהוא ינגן את

Blackbird. מעבר לזה שזה השיר שאני הכי אוהב של הביטלס, לדעתי זה גם השיר הכי טוב שיצא אי פעם. חבל שהוא לא קשור :\

למעלה