גלית היקרה!

yaelgs

New member
גלית היקרה!

קראתי את השבחים שקיבלת , אני בטוח שאת ראויה להם, זוהי קריאה נירגשת אלייך לעזרה. אני תושב כפר האורנים ,הישוב ממוקם בצמוד ללפיד והכניסה אליו בדומה ליציאה היא לצערי דרך לפיד. בכל פעם שאני יוצא או ניכנס לישוב אני עובר דרך אתר הפסולת שלכם ונוסע בדרך משובשת ולא ראויה למעבר כלי רכב ,(שלא אדבר על מסוכנת בתירוף). להבנתי דרך זו נימצאת בשיטחה ואחריותה של לפיד. עד היום פנו ליושב ראש שלכם בתקווה להבנה ושיתוף פעולה אך ללא הצלחה. לפי מה שהבנתי זה לא בכוונה , פשוט אין מיקום אפשרי אחר, אז יצאתי לשטח ולתדהמתי מצאתי מקום או שניים או שלש או יותר.... שלא היו מסכנים אף אחד. לפי מה שהבנתי בכוחך ליזום,לשנות 'ולהזיז' דברים. כנראה הועד שלנו לא ידע למי היה צריך לפנות. לטיפולך אודה מראש ליאור.

אבי דין

New member
ליאור היקר!

קראתי את השבחים שקיבלת בפורום כפר האורנים, אני בטוח שאתה ראוי להם. זוהי קריאה נירגשת אליך לעזרה. אני תושב לפיד ,הישוב ממוקם בצמוד לכפר האורנים והכביש אליו בדומה ליציאה היא לצערי דרך לפיד. בכל פעם שאחד הילדים שלי הולך לחבר או בית ספר הוא צריך לעבור בכביש סואן שלא נועד לכמות גדולה של רכבים. עד היום פנו ליושב ראש שלכם בתקווה להבנה ושיתוף פעולה אך ללא הצלחה. לפי מה שהבנתי זה לא בכוונה , פשוט אין מיקום אפשרי אחר, אז יצאתי לשטח ולתדהמתי מצאתי מקום אחר לדרך חלופית.... שלא תסכן אף אחד. לפי מה שהבנתי בכוחך ליזום,לשנות 'ולהזיז' דברים. כנראה הועד שלנו לא ידע למי היה צריך לפנות. לטיפולך אודה מראש אבי.

ronpel

New member
אבי תתקשר לסוסן

הוא מעקב את ביצוע הכביש ל443 אחרי שכבר כולם כולל כפר רות נתנו את הסכמתם. כנראה שהוא וטימי לא ממש לחוצים למציאת פתרון לתושבי לפיד. אולי זה קשור למאבק עם כפר רות לגבי המגרש הלא חוקי? תבדוק ותחזור אלינו עם תשובה כי לנו לא עונים. תמיר אימיתי פרסם לפני שנה שטימי וסוסן מגישים את התוכנית לכביש לוועדה - מאז לא בוצע כלום. רונן

yaelgs

New member
אבי היקר!!

גם אנחנו לא מרוצים מהסידור, אני מבין אתכם, אבל כרגע אין לאף אחד פיתרון אחר(שניתן לביצוע מידי). לחלק מתושבי כפר האורנים אין תקציב לכלי טיס, לפי פנייתך הנירגשת אתה נשמע חכם מאוד... אודה לך על פיתרון יצירתי שונה מזה של הועד שלכם (אתר פסולת,הריסתו ואי אחזקתו של הכביש ועוד פרובוקציות). מקווה שלא כמו פיני "תיגרור" אותי לעניין אישי. שבוע טוב ליאור.

נקודת איסוף גזם

ליאור בוקר טוב לך, ועד לפיד משתדל לעשות ככל יכולתו לרווחת התושבים. אשמח לקבל רעיון חילופי. צור עימי קשר בטלפון 9763032 גלית

ronpel

New member
גלית יש בורות חדשים ומסוכנים

בכביש אלינו שנמצא בתחום אחריותכם. אנא טפלי בתיקונם לפני שיגרם נזק או תאונה. במידה ונדרש סיור משותף אשמח להפגש במקום מיידית. באותה הזדמנות אראה לך מיקומים נוספים לגיזום. רווחת תושבי לפיד מאד חשובה - אבל לא על ידי סיכון חייהם של המשתמשים בדרך. תודה רונן

זה עוד פעם אתה מהאוי אוי אוי אוי

שתו לי חפרו לי גזמו לי. נסיתי להגמל מהפורום אבל כשאתה מגיע אני לא מצליח לעמוד בפיתוי.תגיד אתה אמיתי או מתחזה? אני במקומך כאני שרואה שהמצב נעשה גרוע כל כך אני כצעד מחאה מפסיק מיד לעבור בישוב הזה שכל משפחות הפשע בישראל גרות בו.

yaelgs

New member
עוד לא התבגרת?

אנו פונים אליכם בבעיות אמיתיות, ואתה בלי לנםות להבין את מהותן מגיב בהתקפה. דרך אגב אתה מצליח להבין את תוכן דבריך? אתה מזדהה כמתחזה היחיד ושואל אם רונן אמיתי? לקחת את התרופות הבוקר? אני אתפלל למענך. ליאור.

טוב שהזכרת לי באמת שכחתי

לקחת את התרופות. אגב האם באמת התקשרת לטלפון שהשאירה לך גלית לפתור "בעיות אמיתיות" או שאתה עוד נודניק מהכפר שמתחבא מאחורי הכינוי ליאור. התשובה חשובה לי ביותר לפני שאני מכניס את המערכת לכוננות מתחזים.

yaelgs

New member
הבהרה!

בניגוד אליך ולדומיך אני לא צריך להתחזות ולהתביש במה שאני כותב. התקשרתי לגלית וקבענו לעשות סיור למציאת פיתרונות, אגב היא באמת ראויה לשבחים שקיבלה(מכיוון שאין לך אמונה אפילו בעצמך, אתה יכול לבדוק). ליאור. נ.ב אני לא מאמין שמתחזה(פחדן) היה בוחר בשם כזה.

pini19

New member
יש לי רעיון!! ופיתרון!!!

כדי שגם תושבי לפיד ירגישו את "הבורות"."הליכלוך והזבל" כל תושבי לפיד מוזמנים לעבור דרך כפר אורנים . שהם לוקחים את הילדים לגן או לבית הספר,שהם הולכים לעבודה וחוזרים כשהם הולכים לרמי לוי וחוזרים או כשהם מסיעים את הילדים לחוגים. כך אנו נרגיש מה שהם מרגישים ובמיוחד הם ירגישו מה שאנו מרגישים. ואולי אז רונן ירוץ ויגיש תוכניות לכביש, למועצה שלו, מועצת מטה בנימין. וזה יהיה הפיתרון הכי מהיר לבעית הכביש.

ronpel

New member
פיני למה אתה לא בודק

פיני תהיה קצת רציני ותבדוק את העובודת (עם עומר דקל וחמתו למשל )ותגלה שהכביש עובר בשתי המועצות. במטה בנימין כבר אושר מזמן ובחבל מודיעין סוסן הבטיח להגיש כבר לפני שנה ולא עשה כלום חוץ מלהמציא בעיות חדשות לבקרים. לפיד כנראה נהנים ממעבר המכוניות דרכם אחרת לא ברור למה הם מעכבים את הגשת התוכנית. תראה את כתבה של החבר תמיר אמיתי מלפני שנה - תפנה אליהם ותשאל למה הם רק מבטיחים.הכי קל להאשים אותנו אבל את האמת מסתירים מתושבי לפיד. אנחנו את כל מה שהתחייבנו לבצע כבר עשינו. רונן

pini19

New member
בדקתי

ונאמר לי.. וגם בקובץ ששלחת כתוב.. שאתה רוצה בעצם שני כבישים אחד דרך 443 ואחד דרך לפיד וזה לא מקובל על ועד לפיד.

ronpel

New member
פיני שוב משקרים לך

כפר האורנים הם לא חלק מן ההגשה הזאת בלודים או במחוזית ברמלה. זו רק החלטה וביצוע של חבל מודיעין.

pini19

New member
זה כתוב במסמך ששלחת.

ואם זה לא כך. שלח מכתב לועד לפיד שבוא כתוב שאתה לא תתנגד לסגירת הכביש בן כפר אורנים ללפיד כשתוגש תוכנית כזאת.

ronpel

New member
הם קיבלו זאת בכתב כבר מזמן

אבל היו שני תנאים 1. שעד להקמת הכביש החדש - יתוקן באופן בטיחותי הכביש הקיים כי גם אם הכל יבוצע מהר זה עדיין עניין של שנתיים לפחות לסלילת הכביש החדש. 2. חיבור עוקף לפיד לכביש 446 לזה קיבלנו את התשובה : לעולם לא נתקן את הכביש הקיים. וועד לפיד מבוצר בעמדה של הכל או לא כלום. התוצאה תהיה לא כלום ונמשיך לעבור דרך לפיד עד שיגיע וועד עם קצת יותר הגיון. רק שיגידו את זה לתושבים כדי שיפסיקו לבוא אלינו בטענות. רונן

pini19

New member
תוותר על שני התנאים ותן לעסק לרוץ.

חייתם אם זה 10 שנים לא יקרה כלום אם תחיו עוד שנתיים.

ronpel

New member
כי החיים שלנו חשובים לנו

ואנחנו לא רוצים להמשיך לשחק במשחק רולטת הכביש שבניתם לנו בכניסה. חוץ מבעיית האגו של תושב אחד בלפיד כל היתר כבר היו מסכימים לזה מזמן אם רק היו שואלים אותם. האגו כנראה חשוב יותר.

אירילה

New member
ועדיין החתול סובב סביב זנבו ../images/Emo54.gif

כל הכבוד לך רונן ,אינך נלאה מההסתובבות סביב הזנב , כל נושא שהוא מגיע בסופו של דבר לכביש ,גם מגרש הכדורגל מפריע כעת גם לכפר האורנים?האם בגלל הסמיכות לכביש???? על עניין הביטוח כבר שמעתי..... אין בעיות בכפר האורנים שאתה נטפל ללפיד? אולי תהיה חבר ועד בלפיד גם ,כך תוכל לקדם את ענייננו ,אולי לזה בעצם אתה שואף....להיות ראש מועצה מקומית???? אבל כידוע לך זה כבר פסה במדינה שלנו ,ולכן רונן אין שום טעם ,חזור לפורום אצלכם והנח לנו לחיות בשקט הדל שנותר לנו בלילה, מהרעש שהתנועה החוצה מכפרכם גורמת לנו. אבל רונן.....עם כל הרעש שעשיתם בבית המשפט , איך זה שעד היום לא קראתי אצלכם בפורום על החלטה של בימ"ש ,עם כל חוות הדעת נגד לפיד כביכול ,איך זה שעד היום לא הגיע צו או החלטה? או שזה באמת מתסכל אותך עד כדי כך שהחלטת להציק כאן ולא חשוב לאן יורים את החיצים? אולי תיתן את תשובתך לא רק כאן אלא גם בפורום שלכם?

למעלה