גלית היקרה!

ronpel

New member
גרשון האמת כואבת?

אין פסק דין כי גלגלי הצדק פועלים לאט במדינת ישראל אבל אין דאגה הוא יגיע יום בהיר אחד. אני לא מודאג ולא לחוץ בכלל - 10 שנים המצב לא השתנה אז נחכה עוד 10 שנים. מי שבאמת סובל זה תושבי לפיד שמולכים שולל ע"י הוועד שלהם. היה אפשר כבר לסלול כביש חלופי לפני שנים - אז פעם היה תירוץ שכפר רות לא יסכימו - עכשיו הם כבר הסכימו אז מביאים מומחים מפשטיים ותחבורתיים "בלתי תלויים" כדי לתקוע את זה לעוד 10 שנים. את הכל מסתירים מן התושבים. מאד נוח שיש את מי להאשים בכל דבר. כאשר אני מפרסם את העובדות שלא כל כך נוח לכם שיראו - אז יוצאים במתקפה האישית הרגילה. קצת יושר אישי לא יזיק לך ולחבריך. רונן

אירילה

New member
רונן ,הנח לנו...../images/Emo92.gif

תתווכח בפורום שלכם ,תשמיץ את הוועד שלנו ,תכתוב על מגרש הכדורגל שלנו ועל הגזם ועל כל מה שאתה רוצה ,אבל למען השם רק אצלך בפורום ,הנח לנו בשקט... תודה

ronpel

New member
אתה מתכוון לומר - אל תחשוף

את העובדות -זה גורם לנו בעיות עם מלאכת ההסתרה שלהן. שכח מזה. גם בלפיד עדיין מתקיים חוק חופש הדיבור. כאשר הכביש יוסדר והמזבלה תזוז - אניח לכם בשקט.

TakeOne

New member
רונן,

לפעמים אני ממש מתרשם שאתה מאמין לעצמך בכל הסיפורים האלה. אני חושש שכן ואז באמת לא ברור לי מה גרוע יותר. לגופו של עניין - האם אתה מוכן "לוותר" על "התנאי השני"? אנחנו כמובן יודעים שרק הבטיחות היא נר לרגליך ורק זה מה שמעניין אותך, ולא חלילה שום שיקול זר או אישי, אז אני שואל: האם אתה מוכן לוותר על התנאי המגוחך של כביש נוסף דרך 446 (טריק נחמד, אבל שקוף, לטרפוד כביש הגישה החלופי) ולהתחייב שכאשר כביש הגישה החלופי ייפתח, המעבר הבלתי חוקי דרך שער הבטחון של לפיד ייסגר? ובמילים פשוטות - כפר האורנים מתחייבים שכאשר הכביש דרך שטחי כפר רות ייפתח, המעבר דרך לפיד ייסגר. בלי תנאים. בלי סיפורי סבתא. בתמורה - לפיד מסדרים את המעבר הזמני לתקופה מוגבלת. אשמח אם תצליח לעמוד בפיתוי (אני משוכנע שלא.....) ולענות ב"כן" או "לא". אלדד.

ronpel

New member
התנאי השני יכול להתקיים בתוכנית

כי ל446 לא חייבים להתחבר דרך לפיד ואם לנו זה חשוב וזה לא מזיק לכם אז למה העקשנות לסרב? אני מוכן לשבת איתך עם התוכנית של הכביש החדש ולהראות לך כמה זה פשוט ואני בכלל לא מתכוון לדרך הבטחון או דרך שלא קיימת כיום. גם את זה כבר הסברתי הרבה פעמים לאנשי לפיד. אז אין סיפורי סבתא - יש פתרון מתחת לאף .

TakeOne

New member
זה היה ברור - התשובה היא לא.

ההיתממות מיותרת. אתה יודע היטב שתושבי לפיד לא יוכלו לחיות עם כביש כזה כי הוא עובר להם מטרים ספורים ליד הבית. המכוניות שלכם יעבור ליד חלונות הסלון וחדרי השינה של תושבי רחוב השיקמה. אנחנו גם כמובן לא מוכנים להרס היער לטובת הגחמה המיותרת הזו. הרבה לפני שבאת לגור כאן, אנחנו נלחמנו על החורשה הזו, שגם אותה אתה מנסה מידי פעם לנכס. לפחות עכשיו ברור קצת יותר מי מטרפד את הכביש דרך כפר רות. ברור שיש פתרון, אתה רק מסרב בעקשנות לקבל אותו, ומקפיד להאשים בכך אחרים. כלום לא השתנה.

ronpel

New member
אני מסביר לך שוב

זה לא עובר ליד לפיד בכלל זה מתחבר הרבה יותר דרומה לכביש הגישה החדש- ולכן התשובה היא כן. זה לא תרגיל ולא תירוץ. זה פתרון קל ופשוט שיגמור עם הפרשה הזאת לטובת כולם.

pini19

New member
לא הבנתי אני מבולבל!!

אם רונן רוצה כביש מ446 למה הוא צריך כביש מ443 דרך כפר רות.ולהפך.??!! אהה....עכשיו הבנתי יותר טוב את נושא המזבלה. תודה רבה לך רונן שהערת את עיני . בגלל זה אומרים לפעמים " סייג לחוכמה שתיקה"

ronpel

New member
פיני אני לא צריך כלום

אני מנסה לגשר על הדרישות ובעיות של כל הצדדים כי אני מייצג ישוב שלם ולא את עצמי. לכפר רות יש גם דרישות ותנאים וכך גם ליזמים הפרטיים שאמורים לממן זאת וכך גם לוועדות התכנון בשתי אזורים שונים. בקיצור משימה די קשה לרצות את כולם. נראה לי שיש פתרון שיכול להתקבל על כל הצדדים ואני מנסה לקדם אותו. אבל כאשר דואגים להוסיף דלק למדורה ע"י אי תיקון בורות מסוכנים והקמת מזבלות רק כדי לעצבן המשימה הופכת כמעט לבלתי אפשרית כי זה נותן צידוק לאלו שמתנגדים לוויתור כלשהו בנושא המעבר ולא חסר גם כאלה. זה מעורר את השאלה האם אלו ששופכים את הדלק בלפיד באמת מחפשים פתרון או מחפשים איך לטרפד אותו. אם אין להם עניין בפתרון אז לפחות שיהיה להם את היושר האישי להסביר זאת לתושבי לפיד כדי שיפסיקו להאשים אותנו במצוקה שלהם. רונן

pini19

New member
עכשיו הבנתי!!

מהיום הוספתם לכם עוד אופוזיציונר. אם עד עכשיו לא הייתי בקיא בפרטים וסבבתי כל הזמן בחושך אינפורמטיבי עכשיו ירד לי האסימון. "אתה רוצה לרצות את כלם בכפר אורנים" ואתה מטיח האשמות כל כך לא הוגנות כלפי ועד לפיד. אם עד היום חשבתי שבישוב השכן גרים "אנשים" למרות הביקורות והמחלוקות. היום אני מרגיש מאוכזב ופגוע.

anataa

New member
פיני אתה באמת מבולבל

זה נורא פשוט: הכביש דרך כפר רות ל 443 הוא לכיוון ירושלים. אם אתם באמת רוצים לפתור את בעיית כביש המעבר בין 2 היישובים ולהופכו לכביש בווליום נמוך, אז צריך כביש נוסף לכיוון השני -לכיוון ת"א. הכביש הזה לא יעבור בלפיד, ותושבי כפר האורנים יסעו בשני הכבישים החדשים ולא בתוך לפיד. זה טוב לכולם, מה לא ברור פה? נראה לי שפשוט התרגלתם לחרה ואתם נהנים מההתעסקות בו כי זה מעורר אתכם לחיים ומשרת אינטרסים של מישהו ספציפי.

pini19

New member
אני כבר לא!!!

למה אי אפשר לנסוע לת"א דרך הכביש של כפר רות?!

פוני 2007

New member
כן אתה עדיין!!!

למה שלא תסע ללטרון דרך בן שמן? ולתל אביב דרך ירושלים? אני רק רוצה להבהיר לכולם שפיני לא מייצג אותי ורבים מתושבי לפיד ולמעשה אני מאמינה שהוא מייצג רק את עצמו וגם זה בקושי

pini19

New member
אתה...צודקת פוני!!

אני באמת לא מיצג את תושבי לפיד. אני למשל חושב שאתם צריכים לנסוע לירושליים דרך חרבתא. ולתל אביב דרך קריית ספר-נילי-נעלה-עופרים-בית אריה-תל אביב

פוני 2007

New member
חושב???

ממתי אתה חושב לפני שאתה לוחץ על שלח? אני ממליצה לך לבדוק במילון אבן שושן תחת השורש ח.ש.ב אני בטוחה שתופתע לגלות שהרבה דברים אתה עושה אבל לחשוב??? לא ולא.

pini19

New member
ויתרתי על לחשוב!!

בהתחלה ישבתי וחשבתי למה כפר אורנים צריך שני כבישים אז חוץ מהפינוק של לעשות עיקוף קטן לת"א לא מצאתי משהו הגיוני אחר. לאחר מכן חידדתי את ההיגיון והבנתי שאם המעבר ישאר פתוח והכביש דרך כפר רות יסלל כל תושבי קרית ספר, חשמונאים, ,נילי ,נעלה,יקצרו את הדרך לירושליים שיעברו בלפיד וגם בכפר אורנים, הלוך וגם חזור. לאחר מכן זה לא היספיק לי והבנתי שכפר אורנים הולך לגדול בעוד כמה מאות בתי אב,ואלה יעברו בלפיד בדרכם לת"א וחזרה. ולאחר מכן לא הבנתי למה אתם רוצים להפוך את שני הישובים לאוטוסטרדות לכל ישובי הסביבה. ואז נואשתי מהגיון ומהחשיבה והחלטתי שאתם צריכים ניעור רציני לפני שתטביעו את כולנו בביצת הפינוק והילדותיות שלכם.

kiyossi

New member
למה...||../images/Emo70.gif

למה, מישהם חושבים שלקטר כאן ,במדיה הזו, תביא מזור / ישועה ופתרון הולם לבעיות שני הישובים? הרי מעבר ל"הוא אמר.." "הם הבטיחו.." ו..."אני יכול לשבת איתך ול..." לא יצא עשן לבן מכל הברברה הזו. והמצחיק הוא, שהמישהם הללו גם חושבים שמעבר להתברברות הזו ,ההתלהמות והערמת הרפש ההדדית, דבר חיובי כלשהו יצמח מכך. ביננו ידידי, אין לנו התושבים ממש כל השפעה על המהלכים שם למעלה, כל שאנו יכולים לעשות כאן הוא ,במקרה הטוב -להצטדק , ובמקרה הגרוע-להתנגח ,כאילו שדבר מה שנאמר כאן יציל או ישנה את העולם. כולנו יודעים (גם תושבי לפיד וגם שכננו תושבי כפר האורנים), ובמיוחד המושכים בחוטים (או אלה בעלי האוזן הכרויה) ,שמהלכים ומעשים מתהווים כל העת ובכל הנוגע לישובנו, האדישות של קברניטי הישוב מהם והלאה וטובת התושבים בעינהם ניכרת. "החיפזון מהשטן" (תרתי משמע), רק בסבלנות ושיתוף פעולה הדדי ימצא הפתרון ובטח שלא בדברי ריב ומדון בין חיילים . אני מקווה שפתרון לבעיה יגיע בקרוב, מה שבטוח הוא, שהעשיה תהה מציד נציגנו , אז בואו ונניח להתלהמות המיותרת כי הזמן והסבלנות יוכיחו שאפשר גם אחרת.

kiyossi

New member
מי זה "נשב"../images/Emo35.gif

א. למרות שלפעמים כך נדמה-אבל כאן לא פורום סקס ולא דופקים,(יותר דומה לBDSM :)). ב.אולי אינך מודע למהלכים וכדאי שתתעדכן ב"מי פועל, מי מטרפד, מי חסר אונים ומי יושב בחיבוק ידים". ג.כולנו נשמח אם יועלו הצעות שניתנות לישום בפני ועדי הישובים, (לא כאן!) כאן האותיות מתאדות כאילו ואינן נכתבו, חבל על האנרגיות. ד.כמו שכתב למעלה(אם איני טועה) ידידי פיני, חיכינו כולנו 10 שנים, נמתין עוד שנתיים בתקווה למזור. אל תשכח שכולנו בסירה אחת, כולם חותרים, כולם סובלים כך או אחרת וכולנו תקווה שמאחרי ההגה נמצא הסקיפר שיודע את הדרך הנכונה.

למעלה