גלית היקרה!

למי אתה מחכה ?

למי ולמה אנחנו מחכים ? למה עוד שנתיים ? שיסתיים המשפט ? למה לחכות ? למה לא לסגור את הכביש במיידי , הרי זה כביש בשטח שיפוט שלנו ? למה לסכן חיי אדם ? חבוב הסקיפר שלנו זה אותו סקיפר שהטביע את הטיטאניק

ה פ ג נ ה

נמאס מטייסי כפר הארנים !!!!!! אני מציע לארגן שיירה של כלי רכב , ב 17:30 שתצא לכיוון כפר הארנים , בזחילה , ועם צופרים פעילים כדי לעורר מודעות במאבק של לפיד התושבים של כפר הארנים מסרבים בתוקף להתעורר ולהבין שהם נטל , הם שקועים בהתבכיינות , שתו לי, חפרו לי, זרקו לי, גנבו לי הם לא יכולים להסתכל על הנזק שהם גורמים 500 משפחות שבממוצע לכל משפחה 2 כלי רכב 800 כלי רכב שיוצאים כל בוקר מלפיד וחוזרים אחרי הצהריים בנוסף משאיות פינוי זבל, משאיות פינוי גזם , משאיות לחומרי בניין , אנשי מקצוע שונים זהו נזק מצטבר לכבישים הרעועים של לפיד, סיכון בטיחותי לילדי לפיד והולכי הרגל , זיהום אוויר בלתי רגיל לתושבי הרחובות הראשיים אני רציני !!! מי שרוצה להפגין איתי מוזמן !!! בבקשה לשרשר כאן אם אתם מצטרפים

זהירות פרובוקטור מסוכן ונודניק

מדובר במתחזה ידוע מכפר אורנים שנכנס לכאן לחרחר. זוהי אזעקת אמת עקב התקפת מתחזים פתאומית. פלוני עלמוני עזוב אותנו בשקט וחזור לכפר. הפגנות יענו.....

ילד , שב בשקט

כשמבוגרים מדברים , ילדים צריכים לשתוק תקרא שוב את התוכן של ההודעה דביל , ותגיד לי מאיפה אני

pini19

New member
ילד אבל חמוד.

לפעמים הוא משגע אותי לפעמים אני צוחק עד דמעות.

למעלה