גם אני רוצה לעשות שאלון!

אור2221

New member
גם אני רוצה לעשות שאלון!

1. אנא פרטו את שמות הבעלים של ניקי, לפי סדר כרונולוגי, כולל נישואין לא חוקיים. 2. אנא פרטו לפחות 3 נשים בצעירים חסרי מנוח שהייתה להן הפלה/ילדו תינוק מת, בונוס ינתן לכל אישה נוספת, פרקים עתידיים לא נחשבים (אז הייתי מבקשת 7!) 3. מהו הצבע המוצהר כאהוב על ויקטור? 4. כמה שחקניות שיחקו את שרון בסדרה? 5. ויקטור תפס את ויקטוריה מתמזמזת עם ריאן בתחילת הקשר שלהם, היכן הוא תפס אותה? 6. כיצד גילתה ניקי שג'ק ניסה להשתלט על החברה של ויקטור ב1992 (1996 אצלנו). 7. למי קול הקדיש את שלושת ספריו, מנו שם של לפחות ספר אחד. 8. מהי המתנה הראשונה שויקטור קנה לדיאן? 10. מדוע אמה של דרו שנאה אותה? 11. ויקטור היה מעורב (בצורה עקיפה) בנפילת שתי נשים ממדרגות שגרמה לאיבוד ילדן, מנו את הנשים. 12. מיצאו מכנה משותף בין ויקטור ופול שקשור לילדיהם. 13. אילו אמהות ובנות בסדרה חלקו את אותו הגבר, מצאו שני זוגות כאלה לפחות. 14. שבועוני עירום - איזה דמויות בסדרה הופיעו בהם? (לפחות שניים, בונוס לשלישי). 15. איך קראו לחברה הכי טובה של ויקטוריה מהפנימיה? 16. לקריקט היו שותפים לדירה פעם, אחת היתה נינה, מי היה השני?? 17. מי היא הילרי לנקסטר ואיך היא קשורה לבראד ופול? 18. תנו 3 שמות של אימוטנטים (גם זמניים) בסדרה. 19. שלושת המשרתים המפורסמים של גנואה סיטי - מיגל, אסתר ומיימי עזבו את עבודתם/פוטרו - מה היו הנסיבות? 20. מי מסר את קריקט כשהתחתנה עם דני? ועם פול?? 21. שאלת בונוס - לויקטור יש סוסה אהובה - מהו שמה?? טוב, אזל לי המאגר, השתדלתי לא ללכת לטריטוריות פרה-הפרקים שהיו בארץ.

שאלון ../images/Emo29.gif

1. אנא פרטו את שמות הבעלים של ניקי, לפי סדר כרונולוגי, כולל נישואין לא חוקיים. אני התחלתי לצפות החל מ: ג'ק, ג'ושוע. 2. אנא פרטו לפחות 3 נשים בצעירים חסרי מנוח שהייתה להן הפלה/ילדו תינוק מת, בונוס ינתן לכל אישה נוספת, פרקים עתידיים לא נחשבים (אז הייתי מבקשת 7!) נינה, טרישה, ויקטוריה, שרון 3. מהו הצבע המוצהר כאהוב על ויקטור? ויקטור או אריק? כחול או ירוק (שהם גם הצבעים האהובים עליי) 4. כמה שחקניות שיחקו את שרון בסדרה? שתיים (או אולי אפילו שלוש?) ממש בהתחלה היתה שרון אחרת למעט ימים, (וגם דוריס אחרת, אגב). 5. ויקטור תפס את ויקטוריה מתמזמזת עם ריאן בתחילת הקשר שלהם, היכן הוא תפס אותה? במחלקת הדואר של "ז'בו"? 6. כיצד גילתה ניקי שג'ק ניסה להשתלט על החברה של ויקטור ב1992 (1996 אצלנו). 7. למי קול הקדיש את שלושת ספריו, מנו שם של לפחות ספר אחד. נינה, ויקטוריה ואשלי 8. מהי המתנה הראשונה שויקטור קנה לדיאן? ענק יהלומים 10. מדוע אמה של דרו שנאה אותה? כי היא לא היתה איכותית כמו ליב, או שבזה רק מה שדרו חשבה ובסוף התגלתה האמת שאמה קינאה בה? 11. ויקטור היה מעורב (בצורה עקיפה) בנפילת שתי נשים ממדרגות שגרמה לאיבוד ילדן, מנו את הנשים. ניקי, 12. מיצאו מכנה משותף בין ויקטור ופול שקשור לילדיהם. לפול יש ילדה ששמה הת'ר ולשחקנית שמשחקת את הבת של ויקטור קוראים הת'ר. בנוסף, שתיהן נשלחו לפנימייה שוויצרית בילדותן. 13. אילו אמהות ובנות בסדרה חלקו את אותו הגבר, מצאו שני זוגות כאלה לפחות. קול - ניקי וויקי, דיוויד - פלו ונינה 14. שבועוני עירום - איזה דמויות בסדרה הופיעו בהם? (לפחות שניים, בונוס לשלישי). ויקטוריה, בראד, 15. איך קראו לחברה הכי טובה של ויקטוריה מהפנימיה? 16. לקריקט היו שותפים לדירה פעם, אחת היתה נינה, מי היה השני?? צ'ייס 17. מי היא הילרי לנקסטר ואיך היא קשורה לבראד ופול? המתווכת מהצוואה של קסנדרה 18. תנו 3 שמות של אימוטנטים (גם זמניים) בסדרה. ג'ק, פול, ג'ון 19. שלושת המשרתים המפורסמים של גנואה סיטי - מיגל, אסתר ומיימי עזבו את עבודתם/פוטרו - מה היו הנסיבות? מיגל - בעקבות שרה, מיימי - ג'יל שיחדה אותה עם ממון רב, אסתר - סיפור החטיפה. 20. מי מסר את קריקט כשהתחתנה עם דני? ועם פול?? אמה של קריקט ג'סיקה? סקוט? עם פול - מרי נראה לי (או שנינה בכל זאת?) 21. שאלת בונוס - לויקטור יש סוסה אהובה - מהו שמה?? זה עומד לי על קצה הלשון, אמרו לפני מספר חודשים בפרשה עם ראמונה במדבר. זה מה שאני זוכר בערך, אני בטוח שתזכירי לי עוד. כמה את נותנת לי

אור2221

New member
המממ

תשובות מלאות - 37.5 נקודות לא נותנת נקודות על חצאי תשובות חוץ ממקרים בודדים. נתתי נקודות מלאות על התשובה על מיגל, למרות שהוא לא ממש הספיק לעזוב, רק איים, וזו לא הסיטואציה שהתכוונתי אליה. פספסת מישהי אחת שפול הקדיש לה את ספרה (למיטב זכרוני, הוא לעולם לא הקדיש את ספרו לנינה). לא קיבלת נקודות על ויקטור והמדרגות כי להגיד ניקי זה קל, אני מחפשת את זה שיודע את האישה השנייה. מתנה ראשונה בין ויקטור לדיאן - קרוב אבל לא זה. אמא של דרו - גם לא, יש תשובה יותר נכונה. מכנה משותף בין הילדים - ואללה, לא לזה התכוונתי, אבל אני בהחלט מקבלת, שכחתי, נראה מי יעלה על השני. ממתי בראד הופיע בשבוע עירום? חצי נקודות נתתי על השאלה של קריקט והחתונה, פספסת בשני. קיבלתי את ג'ק והאימפוטנציה, למרות שגם אליו לא כיוונתי. זה שאלון לא קל, אני מודה. אוי, את השאלה הכי קלאסית שכחתי, טוב... פעם הבאה. אור.

שאני אבין, קיבלתי במבחן 37../images/Emo35.gif ../images/Emo7.gif

איזה בוחנת מכשפה את
מה אני צריך לעשות כאן כדי לקבל ציונים הולמים, תגידו לי
קול הקדיש ספר לניקי אהובתך, איך שכחתי... מכנה משותף נוסף? ויקטור סירב להאמין שויקי היא בתו ונשאר באפילה, ונדמה לי שגם פול לא ידע על בתו מאפריל.

אור2221

New member
אני מצטערת

אבל לנסות לספור את הבעלים של ניקי, ואפילו אם התחלת לצפות מאוחר - לא לרשום את ויקטור?!! הללוווו??? Y&R 101. אני חושבת שהייתי צריכה להוריד נקודות על השאלה הזאת, על חוסר מאמץ :) אור.

../images/Emo6.gif אבל אני כתבתי ממה שראיתי! ../images/Emo6.gif

יש סיכוי שארבי היא הסוסה האהובה על ויקטור? בינת יים לפי האחרים מגיע לי הרבה יותר מ-37!

ארבי ../images/Emo22.gif

נדמה לי שהתבלבלתי עם "לחיות"
טוד נתן לבלייר במתנה את הסוסה ארבי. טוב שלא חשבתי שקוראים לה "פרד דה מג'ק פרוג"

The Abbott Girl

New member
געגועי לפרד דה מג'יק פרוג ../images/Emo105.gif

וארבי, מה אתה מערב לי עכשיו נושאים לא קשורים? זהו עכשיו אני חייבת ללכת לראות לחיות אתה החוליה החלשה, שלום

miss chief

New member
מנסה, למרות שמראש יודעת שנדונתי

לכשלון 1. זוכרת רק את ויקטור, (כמעט בראד), ג'ק, ג'ושוע 2. ניקי, נינה, טרישה, ויקי (חוט מקשר - ריאן.. הוא פשוט מביא מזל רע!) 3. אין לי שמץ וגם לא מטריד אותי. .אולי שחור? 4. 1 5. לא זוכרת (אולי במשרד שלו? זה יכול היה להיות מגניב) 6. כנ"ל 7. לא רשמתי בזכרוני מלכתחילה 8. לא יודעת 9. לא יודעת 10. אין לי שמץ 11. לא יודעת 12. לא יודעת 13. ספוילר!!!!!!!!!!!!!!!!!! ג'יל וקת'רין, ויקי וניקי 14. ויקי ו... ניקי? דרו? 15. לא יודעת 16. דני, לא? 17. לא יודעת 18. בעלה של קסנדרה, פול (אלק זמני..) ו.. לא יודעת :) ג'ון אולי? ויקטור? 19. מיימי קיבלה המון כסף מג'יל.. השאר - אין לי שמץ. מיגל - בגלל ורוניקה אולי? 20. כשהיא התחתנה עם דני, ג'ון מסר אותה, לא? 21. לא יודעת אויה לבושה, הא?

אור2221

New member
יה...

לא חשבתי שעשיתי את השאלון כזה קשה!! טוב, אני אתן לזה עוד יום (צארמי ודון, אני מחכה לתפוקה!) ואז אפרסם את התשובות.

מנסה...

1. אנא פרטו את שמות הבעלים של ניקי, לפי סדר כרונולוגי, כולל נישואין לא חוקיים. ויקטור, ג'ק, ג'שוע 2. אנא פרטו לפחות 3 נשים בצעירים חסרי מנוח שהייתה להן הפלה/ילדו תינוק מת, בונוס ינתן לכל אישה נוספת, פרקים עתידיים לא נחשבים (אז הייתי מבקשת 7!) טרישה, נינה, אשלי 3. מהו הצבע המוצהר כאהוב על ויקטור? 4. כמה שחקניות שיחקו את שרון בסדרה? 2 5. ויקטור תפס את ויקטוריה מתמזמזת עם ריאן בתחילת הקשר שלהם, היכן הוא תפס אותה? במכונית 6. כיצד גילתה ניקי שג'ק ניסה להשתלט על החברה של ויקטור ב1992 (1996 אצלנו). 7. למי קול הקדיש את שלושת ספריו, מנו שם של לפחות ספר אחד. היה אחד לאשלי, ואחד לניקי, על זה שהיא הכירה לו את המו"ל, או משהו כזה. נראה לי שלאחד מהספרים קראו "תשוקה בבקבוק" - זה הספר שאשלי עזרה לו עם המחקר בשבילו. 8. מהי המתנה הראשונה שויקטור קנה לדיאן? 10. מדוע אמה של דרו שנאה אותה? היא לא רצתה עוד ילדה אחרי ליב. ונדמה לי גם שאבא שלהן עזב קצת אחרי שדרו נולדה. 11. ויקטור היה מעורב (בצורה עקיפה) בנפילת שתי נשים ממדרגות שגרמה לאיבוד ילדן, מנו את הנשים. ניקי 12. מיצאו מכנה משותף בין ויקטור ופול שקשור לילדיהם. שניהם לא זוכרים שיש להם ילדים - פול לא זוכר את הת'ר וויקטור לא זוכר את ויקטור ג'וניור. 13. אילו אמהות ובנות בסדרה חלקו את אותו הגבר, מצאו שני זוגות כאלה לפחות. ניקי וויקטוריה חלקו את קול 14. שבועוני עירום - איזה דמויות בסדרה הופיעו בהם? (לפחות שניים, בונוס לשלישי). ויקטוריה כמובן - חוץ ממנה? אין לי מושג. 15. איך קראו לחברה הכי טובה של ויקטוריה מהפנימיה? הת'ר? 16. לקריקט היו שותפים לדירה פעם, אחת היתה נינה, מי היה השני?? 17. מי היא הילרי לנקסטר ואיך היא קשורה לבראד ופול? 18. תנו 3 שמות של אימוטנטים (גם זמניים) בסדרה. ג'ון, פול וויקטור 19. שלושת המשרתים המפורסמים של גנואה סיטי - מיגל, אסתר ומיימי עזבו את עבודתם/פוטרו - מה היו הנסיבות? מיימי קיבלה הרבה כסף לעזוב. אסתר נחטפה. 20. מי מסר את קריקט כשהתחתנה עם דני? ועם פול?? - אח שלה סקוט? 21. שאלת בונוס - לויקטור יש סוסה אהובה - מהו שמה??

אור2221

New member
גם גושוע

לא היה חוקי, הוא לעולם לא התגרש חוקית מורוניקה. אור.

Charmed24

New member
תשובותיי: ../images/Emo15.gif

1. אנא פרטו את שמות הבעלים של ניקי, לפי סדר כרונולוגי, כולל נישואין לא חוקיים: גרג, קווין, ויקטור, ג'ק, ג'וש, ויקטור(לא חוקי), ויקטור 2. אנא פרטו לפחות 3 נשים בצעירים חסרי מנוח שהייתה להן הפלה/ילדו תינוק מת, בונוס ינתן לכל אישה נוספת, פרקים עתידיים לא נחשבים (אז הייתי מבקשת 7!): אשלי, נינה, טרישה, ויקי, טרייסי (פעם מדני ופעם מבראד), ניקי (מג'ק פעמיים), ג'וליה, שילה... 3. מהו הצבע המוצהר כאהוב על ויקטור?
4. כמה שחקניות שיחקו את שרון בסדרה? 3 5. ויקטור תפס את ויקטוריה מתמזמזת עם ריאן בתחילת הקשר שלהם, היכן הוא תפס אותה? מממ...בחדר הדואר אולי? 6. כיצד גילתה ניקי שג'ק ניסה להשתלט על החברה של ויקטור ב1992 (1996 אצלנו).
7. למי קול הקדיש את שלושת ספריו, מנו שם של לפחות ספר אחד: בטח לויקי, לא? 8. מהי המתנה הראשונה שויקטור קנה לדיאן?
10. מדוע אמה של דרו שנאה אותה? כי היא לא הייתה מוצלחת כמו אוליביה, וברחה מהבית והניחה להם לחשוב שהיא מתה 11. ויקטור היה מעורב (בצורה עקיפה) בנפילת שתי נשים ממדרגות שגרמה לאיבוד ילדן, מנו את הנשים: ג'וליה, ניקי 12. מיצאו מכנה משותף בין ויקטור ופול שקשור לילדיהם: הם לא ראו אותם כבר שנים 13. אילו אמהות ובנות בסדרה חלקו את אותו הגבר, מצאו שני זוגות כאלה לפחות: ליז וג'יל פוסטר חלקו את סטיוארט ברוקס, אשלי אבוט ודינה, ויקי וניקי חלקו את קול, פלו ונינה חלקו את דייויד קימבל אם זה נחשב, וכמובן שלא נתייחס לדמויות שיגלו בעתיד שהן אם ובת
14. שבועוני עירום - איזה דמויות בסדרה הופיעו בהם? (לפחות שניים, בונוס לשלישי): ויקי, דרו אולי? 15. איך קראו לחברה הכי טובה של ויקטוריה מהפנימיה?
16. לקריקט היו שותפים לדירה פעם, אחת היתה נינה, מי היה השני?? אולי דני או צ'ייס 17. מי היא הילרי לנקסטר ואיך היא קשורה לבראד ופול? יכול להיות שזו היפהיפה שמייקל בולדווין התחתן איתה כשכריס תבעה אותו על הטרדה מינית?? 18. תנו 3 שמות של אימפוטנטים (גם זמניים) בסדרה: ג'ורג' רולינס, ג'ון אבוט, פול וויליאמס 19. שלושת המשרתים המפורסמים של גנואה סיטי - מיגל, אסתר ומיימי עזבו את עבודתם/פוטרו - מה היו הנסיבות? אסתר עזבה כשנינה ירשה את הכסף של פיליפ ופיתתה אותה לעבור אליה, מיימי עזבה כשג'יל שילמה לעזוב את העיר כדי שלא תתערב בינה לג'ון 20. מי מסר את קריקט כשהתחתנה עם דני? ועם פול?? כשהתחתנה עם דני אולי סקוט 21. שאלת בונוס - לויקטור יש סוסה אהובה - מהו שמה??

Dawn12

New member
עכשיו אני

1. שמות הבעלים של ניקי: גרג, קווין, ויקטור, ג'ק, ג'ושוע, ויקטור 2. נשים שהייתה להן הפלה: נינה, אשלי, ויקי, טרישה, ניקי, שילה 3. מהו הצבע המוצהר כאהוב על ויקטור? שחור כמובן! 4. כמה שחקניות שיחקו את שרון בסדרה? 2 5. ויקטור תפס את ויקטוריה מתמזמזת עם ריאן בתחילת הקשר שלהם, היכן הוא תפס אותה? אה... באורוות הסוסים?
6. כיצד גילתה ניקי שג'ק ניסה להשתלט על החברה של ויקטור ב-1992 (1996 אצלנו). נראה לי שויקטור בעצמו סיפר לה... לא בטוח 7. למי קול הקדיש את שלושת ספריו, מנו שם של לפחות ספר אחד: הוא הקדיש אותם לויקטוריה, שם? לא זוכר 8. מהי המתנה הראשונה שויקטור קנה לדיאן? אממ... 10. מדוע אמה של דרו שנאה אותה? אוליביה תמיד היתה האחות הטובה, המשקיעה והמוצלחת ודרו לא, מה גם שהיא ברחה מהבית, ואפשר להבין למה
)
11. ויקטור היה מעורב (בצורה עקיפה) בנפילת שתי נשים ממדרגות שגרמה לאיבוד ילדן, מנו את הנשים: אני יודע רק על ניקי 12. מיצאו מכנה משותף בין ויקטור ופול שקשור לילדיהם: לשניהם יש ילדים שהם שכחו מקיומם 13. אילו אמהות ובנות בסדרה חלקו את אותו הגבר, מצאו שני זוגות כאלה לפחות: ניקי וויקטוריה חלקו את קול ופלו ונינה היו שתיהן מעורבות עם דייויד 14. שבועוני עירום - איזה דמויות בסדרה הופיעו בהם? ויקטוריה, ואולי מרי?
15. איך קראו לחברה הכי טובה של ויקטוריה מהפנימיה? 16. לקריקט היו שותפים לדירה פעם, אחת היתה נינה, מי היה השני?? אני הולך על דני 17. מי היא הילרי לנקסטר ואיך היא קשורה לבראד ופול? זוהי האישה שמייקל נישא לה כחלק מסיפור ההטרדה המינית עם קריקט 18. תנו 3 שמות של אימפוטנטים (גם זמניים) בסדרה: ויקטור, פול, ג'ון 19. שלושת המשרתים המפורסמים של גנואה סיטי - מיגל, אסתר ומיימי עזבו את עבודתם/פוטרו - מה היו הנסיבות? אני יודע רק שמיימי עזבה עם המזומנים של ג'יל שרצתה להיפטר ממנה אחרי שגילתה את הקשר שלה עם ג'ון. 20. מי מסר את קריקט כשהתחתנה עם דני? ועם פול?? יותר מדי שאלות על קריקט אם אתם שואלים אותי...
21. שאלת בונוס - לויקטור יש סוסה אהובה - מהו שמה?? אולי יש לה שם שקשור לתופעת טבע? מזג אוויר? סטורם? ווינד? לא יודע למה.

אור2221

New member
יפה!

פלו ונינה - גם אני שכחתי מהם! זכרת את האורווה - יפה, יפה. שאלת הבונוס - קרוב, קרוב. פספוס של טוני, אבל זכרת את קוין, אז אפשר לסלוח, טוני הוא באמת בעייתי (ולא חוקי).

אור2221

New member
תשובות

. אנא פרטו את שמות הבעלים של ניקי, לפי סדר כרונולוגי, כולל נישואין לא חוקיים. גרג פוסטר (אח של ג'יל), קוין בנקרופט (מי שהיא חשבה שהוא האב של ויקטוריה - או יותר נכון הוטעתה לחשוב, סיפור ארוך), טוני דיסולבה = לא חוקי, גנגסטר, מעולם לא שכבה איתו, התחתנה איתו כדי להשיג חזרה קלטת אירוטית מזוייפת שלה, ויקטור, ג'ק, ג'וש (לא חוקי), ויקטור (לא חוקי)... 2. אנא פרטו לפחות 3 נשים בצעירים חסרי מנוח שהייתה להן הפלה/ילדו תינוק מת, בונוס ינתן לכל אישה נוספת, פרקים עתידיים לא נחשבים (אז הייתי מבקשת 7!) יש הרבה, רשימה חלקית. ניקי (פעמיים), מרי וויליאמס, טרייסי, טרישה, ויקי (לא בדיוק ילדה תינוק מת, אבל ניחא), ג'יל. 3. מהו הצבע המוצהר כאהוב על ויקטור? צהוב!!!! בהחלט הוזכר כמה פעמים. 4. כמה שחקניות שיחקו את שרון בסדרה? שלוש. 5. ויקטור תפס את ויקטוריה מתמזמזת עם ריאן בתחילת הקשר שלהם, היכן הוא תפס אותה? אוי, איך כולכם פספסתם... באורווה! ויקטור לא ראה שזאת היא, היא ברחה החוצה, הוא חשב שריאן הוא סתם פרחח שהתגנב פנימה כדי להתמזמז עם החברה שלו, אחלה פרק. 6. כיצד גילתה ניקי שג'ק ניסה להשתלט על החברה של ויקטור ב1992 (1996 אצלנו). ניקולס הקטן מצא את הקלטת עם ההקלטה של ויקטור את ג'ק בכיס החולצה שלו, ולא הבין מה זה... ניקי, לעומת זאת. 7. למי קול הקדיש את שלושת ספריו, מנו שם של לפחות ספר אחד. ניקי, ויקי, אשלי. hope in a bottle - גם אני לא זוכרת את הראשון :) 8. מהי המתנה הראשונה שויקטור קנה לדיאן? צמיד יהלומים! 10. מדוע אמה של דרו שנאה אותה? וולטר, אבא של דרו, חזר שיכור וכפה את עצמו עליה - ויצר את דרו. 11. ויקטור היה מעורב (בצורה עקיפה) בנפילת שתי נשים ממדרגות שגרמה לאיבוד ילדן, מנו את הנשים. ג'וליה וניקי. רק שאצל ג'וליה זה היה הילד של ויקטור, ואצל ניקי - של ג'ק. 12. מיצאו מכנה משותף בין ויקטור ופול שקשור לילדיהם. היו לכם המון רעיונות מקוריים, אבל מה שאני התכוונתי זה שגם את ניקולס הקטן, וגם את הת'ר הצעירה, שיחקו הילדים של כותבת הסדרה - ג'ון וקונסטנס אלדן. 13. אילו אמהות ובנות בסדרה חלקו את אותו הגבר, מצאו שני זוגות כאלה לפחות. ניקי וויקי, ליז וג'יל, אשלי ודינה. 14. שבועוני עירום - איזה דמויות בסדרה הופיעו בהם? (לפחות שניים, בונוס לשלישי). דרו, ויקי ו....פול!! (לורן הכניסה אותו בלי ידיעתו). 15. איך קראו לחברה הכי טובה של ויקטוריה מהפנימיה? איבט. 16. לקריקט היו שותפים לדירה פעם, אחת היתה נינה, מי היה השני?? אכן צייס. 17. מי היא הילרי לנקסטר ואיך היא קשורה לבראד ופול? נאמנת הצוואה של קסנדרה, וכן, אשתו לשעבר של מייקל בולדויין. 18. תנו 3 שמות של אימוטנטים (גם זמניים) בסדרה. כולם עלו על ג'ון, פול, ג'ק (לחצי שעה), מה עם ג'ורג רולינגס??? גם ויקטור היה אימפוטנט לשבוע שבועיים, אחרי שספג כדור למפשעה, הוא רצה לבטל את החתונה עם ניקי, עזב את העיר, ואז דאגלס נתן לו תמונות סקסיות שלה והוא "התעורר לחיים" וחזר בחזרה. 19. שלושת המשרתים המפורסמים של גנואה סיטי - מיגל, אסתר ומיימי עזבו את עבודתם/פוטרו - מה היו הנסיבות? ב1994 (אצלנו) אסתר החליטה לנטוש את קת'רין ולעבור לנינה, שהבטיחה חיי חברה ובלי מדים, היא לא קיימה הבטחות, ובדיוק ביום שהיא עזבה את נינה לחזור לקתרין - היא נחטפה ע"י מארג, ככה אף אחד לא ידע שהיא חסרה. כולם ידעו את מיימי. מיגל - כשניקי שתתה, בשלב מסויים למיגל כבר כאב לראות אותה ככה, וסרב למזוג לה משקה, היא התפוצצה עליו ופיטרה אותו, ג'ק החזיר אותו לעבודה. 20. מי מסר את קריקט כשהתחתנה עם דני? ועם פול?? דני - סקוט. פול -ויקטור! 21. שאלת בונוס - לויקטור יש סוסה אהובה - מהו שמה?? בלו סמוק!

יהלומים ../images/Emo62.gif

התלבטתי בין ענק לצמיד, ידעתי שהייתי צריך להגיד צמיד! ואגב, את בטוחה שלא טעית כי נדמה לי שקריקט גרה עם דני וצ'ייס, ולא עם נינה...

למעלה