תשובות
1. ויקטור נדמה לי שהיה הראשון. את שלושת האחרונים אני יודעת. ג'ק ,דוקטור לנדרס ושוב ויקטור. איני יודעת יותר אבל נראה לי שזהו. מספיק לאישה אחת, לא? 2.ויקי, נינה אם איני טועה, שילה, 3 לא יודעת. אני מנחשת ששחור ומכאן הכינוי של ג'ק, האיש השחור בנוסף על איש השפם. 4. שתיים 5. בביתו כשבא לדון בעניני עבודה, כמדומני. 7. ספר אחד הקדיש לויקטוריה. 10. כי דרו נולדה בזמן שלילי לא התבגרה ולא הייתה מוכנה לשאת בנטל היותה אמא. 13. ויקי וניקי חשקו בקול, 14. דרו, ונדמה לי שויקי או אולי ניקי שהיית חשפנית בעברה. 18. פול, גון אבוט, ויקטור נחשב? הרי הוא עבר ניתוח לכריתת זרע, 19.מיגל פוטר על ידי ויקטור בעקבות התגלותה של שרה/ורוניקה, מיימי אני לא יודעת בדיוק ואיני יודעת אן זה קשור אבל היה זמן סיפור עחל היותה מאנבת של ג'ון ואשתו שאני לא זוכרת נגיעה לשם סיפרה כי הפרידה ביניהם וחשפה זאת לאחר מספר שנים. יכול להיות Aשג'ל פיטרה אותה בעקבות המקרה. לגבי אסתרגם אני לא בטוחה אבל נראה לי שזה בעקבות ההתנקשות בחיי רקס. קתרין כעסה כי אסתר לא הייתה עירנית מספיק. 20. לדני לא יודעת ולפול נדמה לי שרקס, אני זוכרת את שתי השושבינות. נינה ולין. זה נחשב? נראה לי שהפעם השתפרתי.