יש! אני אוהב מבחנים פתוחים.
1. אנא פרטו את שמות הבעלים של ניקי, לפי סדר כרונולוגי, כולל נישואין לא חוקיים. - היה את אח של ג'יל, ויקטור, ג'ק, ג'ושוע, ואז שוב השפם (לא חוקי) אבל אני בטוח שפספסתי מישהו. 2. אנא פרטו לפחות 3 נשים בצעירים חסרי מנוח שהייתה להן הפלה/ילדו תינוק מת, בונוס ינתן לכל אישה נוספת, פרקים עתידיים לא נחשבים (אז הייתי מבקשת 7!) - אשלי הפילה את הילד של ויקט, ניקי הפילה את הילד של ג'ק פעמיים, זה נחשב לי שלוש? אם לא אז כמובן טריש שהפילה לא מזמן ועשתה טובה לאנושות. 3. מהו הצבע המוצהר כאהוב על ויקטור? - אה........ שחור? 4. כמה שחקניות שיחקו את שרון בסדרה? - שרון... 2? 5. ויקטור תפס את ויקטוריה מתמזמזת עם ריאן בתחילת הקשר שלהם, היכן הוא תפס אותה? - אין לי מושג. במשרד שלו? 6. כיצד גילתה ניקי שג'ק ניסה להשתלט על החברה של ויקטור ב1992 (1996 אצלנו). - ביטס מי. 7. למי קול הקדיש את שלושת ספריו, מנו שם של לפחות ספר אחד. - 'כך תשיג לך אשה יפה: המדריך המלא לחנונים', מוקדש באהבה לאישתי ויקטוריה, ו- 'תולדות התסרוקת שלי' המוקדש לאור שבחיי אשלי. 8. מהי המתנה הראשונה שויקטור קנה לדיאן? - עומד לי על קצה הלשון... 10. מדוע אמה של דרו שנאה אותה? - כי איך אפשר שלא לשנוא יצור כזה כמו דרו. 11. ויקטור היה מעורב (בצורה עקיפה) בנפילת שתי נשים ממדרגות שגרמה לאיבוד ילדן, מנו את הנשים. - אני אוהב למנות נשים! אז יש את ניקי שנפלה מהמדרגות ויש את... 12. מיצאו מכנה משותף בין ויקטור ופול שקשור לילדיהם. - שניהם לא התקשרו לילדים שלהם כבר שנים: ויקט לבן שלו מהופ (איך קראו לזוועה?) ופול לבת שלו. 13. אילו אמהות ובנות בסדרה חלקו את אותו הגבר, מצאו שני זוגות כאלה לפחות. - ניקי וויקי באופן תמוה ביותר חלקו את קול (חבל שהם לא חילקו אותו באותה הזדמנות, חיחיחי) ואני בטוח שגם אשלי ואמא שלה חלקו מישהו לא? אגב ג'ק ואבא שלו חלקו אותה אישה - ג'יל. 14. שבועוני עירום - איזה דמויות בסדרה הופיעו בהם? (לפחות שניים, בונוס לשלישי). - ויקטוריה ו.. ליאנה? 15. איך קראו לחברה הכי טובה של ויקטוריה מהפנימיה? - קול? 16. לקריקט היו שותפים לדירה פעם, אחת היתה נינה, מי היה השני?? - הממממ.. צ'ייס? 17. מי היא הילרי לנקסטר ואיך היא קשורה לבראד ופול? - איך בראד קשור לפול? 18. תנו 3 שמות של אימוטנטים (גם זמניים) בסדרה. - אין לי כרגע אימוטנטים אבל יש לי שמות של שלושה פשטיסטים במקום. 19. שלושת המשרתים המפורסמים של גנואה סיטי - מיגל, אסתר ומיימי עזבו את עבודתם/פוטרו - מה היו הנסיבות? - מיגל בגלל שניקי שנאה את החברה שלו (אישתו של ג'וש, איך קראו לה?) מיימי בגלל שהיא התאהבה בג'ון ואסתר.. עומד לי על קצת הלשון. 20. מי מסר את קריקט כשהתחתנה עם דני? ועם פול?? - אוףףף, לא זוכר. 21. שאלת בונוס - לויקטור יש סוסה אהובה - מהו שמה?? - ניקי. נדוש?