גם אני רוצה לעשות שאלון!

אור2221

New member
בטוחה

נינה וצייס, אני זוכרת את הפרק שהם עשו הסכם למגורים משותפים, וצייס אמר לנינה וקריקט שהוא אוהב ללכת עירום בדירה, וקריקט דיברה על כך שהיא צריכה זמן שקט ללמוד. דני וצייס התחרו אחד בשני, הם לא היו גרים ביחד. אור.

אם המאסטר אמרה.... ../images/Emo8.gif

מהזכרון שלי אני זוכר דווקא את דני, קריקט וצ'ייס צמד חמד (שלישייה שהם צמד חמד? זה חדש
) הם בילו הרבה ביחד, ואני זוכר שעזרו אחד לשני.

אור2221

New member
אתה לא זוכר

את הפרק, קריסטמס של 89 (אני חושבת)- את דני, צייס וסקוט כולם מגיעים עם מתנות לקריקט. ברגע שצייס התאהב בקריקט, הלכה גם החברות. אני אבדוק את הנושא לעומק, רק כדי להיות בטוחה.

Charmed24

New member
אני זוכר

בהחלט... וזה היה כל-כך לא אמין שלאדומת פרצוף הכעורה הזו יש כ"כ הרבה מחזרים

אור!!! כל הכבוד!!../images/Emo45.gif

לצערי...מסתבר שאני יודעת את העתיד יותר מאשר את העבר
והכוונה היא שלמרות שאני צופה בסידרה און אנד אוף אני זוכרת יותר את הדברים הכלליים ולא ממש את כל התוכן, אבל אם ישאלו אותי על כל פרק שהוקרן לפני שנה וחצי ויוקרן בעוד שנה וחצי אני פשוט יודעת הכלללללל..... כמובן שכבר ענית על השאלות ולצערי נבצר ממני להשתתף בשאלון המקסים שלך..אבל נורא רציתי לצעוק "עשן כחול" עשן כחול"....השם של הסוס של ויקטור...ואת זה אני זוכרת מהפרק שבו הוא ביקש מרמונה להתקשר לויקטוריה ובמידה וויקטוריה תהיה סקפטית בנוגע לאמינות השיחה...הוא ביקש ממנה להזכיר את שם הסוס, אז שוב...לכל המספספים..."עשן כחול" זה שם הסוס של ויקטור..
בנוסף רציתי לציין שיש לך אתר מקסים ונהניתי מאוד לשוטט בו.. המשיכי כך...

python 4

New member
יש! אני אוהב מבחנים פתוחים.

1. אנא פרטו את שמות הבעלים של ניקי, לפי סדר כרונולוגי, כולל נישואין לא חוקיים. - היה את אח של ג'יל, ויקטור, ג'ק, ג'ושוע, ואז שוב השפם (לא חוקי) אבל אני בטוח שפספסתי מישהו. 2. אנא פרטו לפחות 3 נשים בצעירים חסרי מנוח שהייתה להן הפלה/ילדו תינוק מת, בונוס ינתן לכל אישה נוספת, פרקים עתידיים לא נחשבים (אז הייתי מבקשת 7!) - אשלי הפילה את הילד של ויקט, ניקי הפילה את הילד של ג'ק פעמיים, זה נחשב לי שלוש? אם לא אז כמובן טריש שהפילה לא מזמן ועשתה טובה לאנושות. 3. מהו הצבע המוצהר כאהוב על ויקטור? - אה........ שחור? 4. כמה שחקניות שיחקו את שרון בסדרה? - שרון... 2? 5. ויקטור תפס את ויקטוריה מתמזמזת עם ריאן בתחילת הקשר שלהם, היכן הוא תפס אותה? - אין לי מושג. במשרד שלו? 6. כיצד גילתה ניקי שג'ק ניסה להשתלט על החברה של ויקטור ב1992 (1996 אצלנו). - ביטס מי. 7. למי קול הקדיש את שלושת ספריו, מנו שם של לפחות ספר אחד. - 'כך תשיג לך אשה יפה: המדריך המלא לחנונים', מוקדש באהבה לאישתי ויקטוריה, ו- 'תולדות התסרוקת שלי' המוקדש לאור שבחיי אשלי. 8. מהי המתנה הראשונה שויקטור קנה לדיאן? - עומד לי על קצה הלשון... 10. מדוע אמה של דרו שנאה אותה? - כי איך אפשר שלא לשנוא יצור כזה כמו דרו. 11. ויקטור היה מעורב (בצורה עקיפה) בנפילת שתי נשים ממדרגות שגרמה לאיבוד ילדן, מנו את הנשים. - אני אוהב למנות נשים! אז יש את ניקי שנפלה מהמדרגות ויש את... 12. מיצאו מכנה משותף בין ויקטור ופול שקשור לילדיהם. - שניהם לא התקשרו לילדים שלהם כבר שנים: ויקט לבן שלו מהופ (איך קראו לזוועה?) ופול לבת שלו. 13. אילו אמהות ובנות בסדרה חלקו את אותו הגבר, מצאו שני זוגות כאלה לפחות. - ניקי וויקי באופן תמוה ביותר חלקו את קול (חבל שהם לא חילקו אותו באותה הזדמנות, חיחיחי) ואני בטוח שגם אשלי ואמא שלה חלקו מישהו לא? אגב ג'ק ואבא שלו חלקו אותה אישה - ג'יל. 14. שבועוני עירום - איזה דמויות בסדרה הופיעו בהם? (לפחות שניים, בונוס לשלישי). - ויקטוריה ו.. ליאנה? 15. איך קראו לחברה הכי טובה של ויקטוריה מהפנימיה? - קול? 16. לקריקט היו שותפים לדירה פעם, אחת היתה נינה, מי היה השני?? - הממממ.. צ'ייס? 17. מי היא הילרי לנקסטר ואיך היא קשורה לבראד ופול? - איך בראד קשור לפול? 18. תנו 3 שמות של אימוטנטים (גם זמניים) בסדרה. - אין לי כרגע אימוטנטים אבל יש לי שמות של שלושה פשטיסטים במקום. 19. שלושת המשרתים המפורסמים של גנואה סיטי - מיגל, אסתר ומיימי עזבו את עבודתם/פוטרו - מה היו הנסיבות? - מיגל בגלל שניקי שנאה את החברה שלו (אישתו של ג'וש, איך קראו לה?) מיימי בגלל שהיא התאהבה בג'ון ואסתר.. עומד לי על קצת הלשון. 20. מי מסר את קריקט כשהתחתנה עם דני? ועם פול?? - אוףףף, לא זוכר. 21. שאלת בונוס - לויקטור יש סוסה אהובה - מהו שמה?? - ניקי. נדוש?

האמת שלשם שינוי

שאני מסכים איתך, גם אני חושב שקוראים לו דרדסבא, אבל כתבתי בכוונה כדי לעצבן אותך

python 4

New member
תודה לך אמא תרזה

אתה כזה נשמה טובה, שזה משהו. אגב זו החתימה שלי עקב ויכוח סוער שנערך באיזה פורום אחר. הגענו כמעט למכות בגלל היצור הכחול הזה. לאחר קרבות מרים ניצחתי ואכן קוראים לו דרדסבא, ולא דרדס-אבא כמו שאנשים דפרים אוהבים לחשוב. כלומר איתי לא מתווכחים.

אור2221

New member
דוז פואה על היצירתיות

לזוועה קראו ויקטור אדם ג'וניור, או כפי שרבים קוראים לו: shorty. אשלי עשתה הפלה! לא ראינו את הפלשבק הזה לא מזמן??

python 4

New member
די, איזה מבחנים קשים...../images/Emo10.gif

רגע רגע, יש לי מבחן: 1. בפרק 1274 מה ניקי ביקשה ממיגל שיכין לה לארוחת צהריים? 2. בפרק 2637 פול אמר לכריס 'בוקר טוב', מה היא ענתה לו? 3. מה נינה עשתה אחרי שהיא קמה בבוקרו של פרק מס' 2834? הא? איך המבחן עכשיו? טוב אני לא יחזיק אותכם במתח, התשובות הן חמינדוס במרינדה, 'הבה נשתרללה' ו- 'שיואו משעמם לי אולי אני יכתוב ספר'.

python 4

New member
וככה מבחן *צריך* להיראות:

1. השלם: צעירים חסרי... א. פיתוח ב. רוח ג. אפרוח ד. מנוח 2. העיסוק המועדף של כריס ופול הוא: א. עזרה לאנשים מסכנים ב. השתרללות בכל מקום, בכל מצב ג. התחמקות אסטרטגית ממרי ד. כל התשובות נכונות 3. מי מהבאים יוצא דופן: א. אסתר ב. מיגל ג. לין ד. ויקטור 4. מי מהבאים אינו הבן של ג'יל: א. פיליפ ב. בילי ג. אה.. פיליפ ד. נינה 5. ניקי היא: א. מכוערת ב. זקנה ג. מאולצת ד. משחקת ממש גרוע, ובכלל היא שם רק בגלל שהיא אישתו של המפיק.

אור2221

New member
היי היי

לפחות לא חשבו עליה שהיא גבר :) מלודי נמצאת שם מ79, אבל התחתנה עם המפיק רק ב85 (אחרי שתי מערכות נישואין קצרות ולא ממש חוקיות). אל תגרום לי להתחיל על איילין, הורסת המשפחות הידועה (הבעל הנוכחי שלה עזב את אשתו בשבילה, והיא עזבה את בעלה...)

miss chief

New member
פייתון - אתה נהדר! ../images/Emo6.gif

וגם אני מעדיפה מבחנים אמריקאיים :)

dviridit

New member
AND MY ANSWERS

1. לא יודעת.. קשה אולי רוח... או שמא מח, אה מנוח. 2. ד כל התשובות נכונות. 3. ד ויקטור כל האחרים נתונים להשפלות. השניים משרתים ולכן זה מטבע הדברים, ולין מתנהגת כמשרתת של פול. היא גם אוהבת אותו בסתר וגם השפילה את עצמה בשל כך. אך ויקטטור לא יצתן לזה לקרות. לפני זה הוא בורח. 4. ד נינה 5. הכל נכון אבל כיוון שאין אפשרות כזו אני מבינה שעלי לבחור. אני בוחרת ב א ו- ד למרות שיש לציין שלעתים היא יודעת להפוך עצמה מברווזון מכוער לברבור יפה.

python 4

New member
טוב אז אף אחד לא רוצה לענות על

החידון שלי?
טוב, לא צריך! אני ברוגז! לפני הברוגז, הנה התשובות: 1. השלם: צעירים חסרי... א. פיתוח ב. רוח ג. אפרוח
טוב, זו היתה שאלה קצת מכשילה, אבל עם יד על הלב תגידו - ראיתם שם פעם מישהו עם אפרוח? ד. מנוח 2. העיסוק המועדף של כריס ופול הוא: א. עזרה לאנשים מסכנים ב. השתרללות בכל מקום, בכל מצב ג. התחמקות אסטרטגית ממרי ד. כל התשובות נכונות
זה היה קל, את זה כמעט כולכם ידעתם (אוי על מי אני עובד, רק עידית טרחה לענות על החידון שלי. עידית אני אוהב רק אותך!) 3. מי מהבאים יוצא דופן: א. אסתר ב. מיגל ג. לין
לין יוצאת דופן, כי לשלושת האחרים יש בוסית זקנה מרופטת ומעצבנת (קיי במקרה של אסתר וניקי במקרה של מיגל וויקטור) ורק ללין יש בוס קולי כזה (אם כי זקן ומרופט). ד. ויקטור 4. מי מהבאים אינו הבן של ג'יל: א. פיליפ ב. בילי ג. אה.. פיליפ ד. נינה
אבל זה בערבון מוגבל, כי... (ספויילר קטן בהמשך, זהירות) בפרקים של ימים אלה בארה"ב מתגלה שנינה היא הבת שג'יל מסרה לאימוץ לפני שנים! כן, כן, זה אומר שפיליפ ונינה היו אחים, וזה מסביר למה לפיליפ ג'וניור יש בעיות גדילה. 5. ניקי היא: א. מכוערת ב. זקנה ג. מאולצת ד. משחקת ממש גרוע, ובכלל היא שם רק בגלל שהיא אישתו של המפיק.
הרי אם בעלה לא היה המפיק אז היא זו שהיתה מקבלת הוראות ממיגל ולא להפך. זהו עכשיו אני ברוגז
(חוץ מעידית
)

למעלה