גם אני רוצה...

גם אני רוצה...

המון המון תשומת לב ולכן: וואו אני בשוק..פורום בשם הזה?
בא לי לזעוק "הצילו". מה יש נשים שלא רוצות ילדים? אני חושבת שאין לכם חיים בכלל. מה מה אתם עושות פה? ואיך זה שאתם לא רוצות לגדל ילדים? מאיפה זה מגיע? אני פשוט לא מאמינה, לא יודעת מה לומר, ואני דווקא די מכבדת החלטות של אנשים, אבל לא לרצות ילדים? נשמע לי אגואיסטי, כי אישה באה לעולם כדי ללדת ילדים ולא להיות לקישוט בעולם הזה. חברות וחברים, הלב שלי שבור
* ולמי שלא הבין, הודעה זו היא פארודיה אה.. ועוד דבר אחד- פחות מ92 תגובות לא יספקו אותי

marish

New member
וואו שיואו

ועוד לא ראית את הפורום של ההומואים, רחמנא לצלן. והחוזרים בשאלה, יימח שמם. לבי רסיסים.

זה בדיוק מה שטענתי

אתן רוצות שיקבלו אתכן אבל אינכן מוכנות לקבל אחרים ועל הומואים את כותבת רחמנא לצלן ועל יוצאים בשאלה ימח שמם תתבישו לכם איפה ה192 תגובות ? איפה???

marish

New member
חס וחלילה, אחותי

אני רק אומרת - אם את חושבת שהפורום הזה משוקץ, חכי תראי מה עוד הולך בתפוז. כל יום צץ איזה פורום חדש, יותר גרוע מקודמו. מה יהיה עם המדינה הזאת, אני שואלת אותך, אם כל אחד יעשה מה בראש שלו?

מזדעזעים, הזדעזענו, מזעזע, זעזוע

אכן מקום מזעזע התפוז הזה! סוף סוף יש מקום שמספק חדשות לבקרים מושאי זעזוע שונים ומשונים. אחרת היינו צריכים להציץ לשכנים ולהעביר רכילות מרושעת כדי לממש את הצורך שלנו בזעזוע יומיומי... ישר כוח תפוז
[המזדעזעות בע"מ
]

תשומת לב 3

חשבתי על זה שהייתי צריכה להוסיף בהודעה הראשונה גם חיבוק וירטואלי. אז מכיוון שחשבתי על זה רק עכשיו, אז הנה זה:
ובתור ריבית, הנה לך גם

תשומת לב 4

אני יכולה להמשיך ככה עוד הרבה, אבל בדיוק נזכרתי במקרה "אנרכיה" מפורום יוצאים, אז החלטתי להפסיק. חוץ מזה, מרב תשומת לב אתה עוד עלול לפתח שגעון גדלות (
), אז מוטב שאפסיק ... נ.ב. גרמת לי לצחוק הבוקר, ואני זקוקה לזה יותר מתמיד. תודה
ו-

נסיון שני (להסיט את הדיון)

כן! ואני עומדת על זכותי להסיט את הדיון לכל כיוון שייראה לי! [הנה, קיבלת עוד נושא לויכוח עם פוטנציאל להגדיל את השירשור
] נראה לי שלמדתי עוד משהו על שיטת ה"הקפצות" של תפוז: אם מוסיפים הודעה ללא תוכן (כזו עם נושא בלבד, שמסומנת בעיגול ריק), זה לא מקפיץ את השירשור למעלה. צריך להוסיף הודעה עם תוכן כדי להקפיץ שירשור ... נו נראה אותכם עכשיו ...

עינת12

New member
מלח יקירתי

עשית לי את היום
נ.ב.: כמובן שגם אני כמוך מזועזעת, המומה, כועסת וכו'. שלא לדבר על ה
לר-ס-י-ס-ם מלח, פשוט לר-ס-י-ס-י-ם. אכן, תמונות קשות...

עינת12

New member
מלח יקירתי

עשית לי את היום. תודה אחותי
עד להיכן הגענו מלח? היכן תפסיק ההדרדרות החולנית הזו???? נשים שלא רוצות ילדים??????????????????? כמוך, גם אני מזועזעת לחלוטין, המומה, כועסת ומה לא. שלא לדבר על ה
לר-ס-יס-י-ם מלח, פשוט לרסיסי ר-ס-י-ס-ים. אכן, תמונות קשות....

יש לי כאן מדריך רפואי

אז כדאי שתבררי במילים לפי שאני פותח את הדפים העוסקים בבריאות הנפש ומתחיל לשלוף שמות מחלות...

למעלה